האמממ יש לי יומהלות ביום שני
A ashkeloni New member 4/4/03 #2 כל מי שקרא את ההודעה של ליאור השריף הדסה יודע את זה ובכל מקרה משל טוב
B beckham17 New member 4/4/03 #4 כי אתה מנסה לכתוב מהר?! תאט את קצב הכתיבה שלך, אני בטוח שזה ישתפר ולא תטעה כל הזמן...
M moriazig New member 6/4/03 #5 גם לי יש ברכה בשבילך... נעמונת! הכי מזל טוב שבעולם! אני רק יאחל לך שתמשיכי לעשות בסניף את מה שאת עושה, ואל תשימי על אף אחד! ושלא תחשבי אפילו לפרוש....!!! כי אני לא יתן לך! חולה עליך הכי שבעולם! מוריה כפ"ג אימפריה!
גם לי יש ברכה בשבילך... נעמונת! הכי מזל טוב שבעולם! אני רק יאחל לך שתמשיכי לעשות בסניף את מה שאת עושה, ואל תשימי על אף אחד! ושלא תחשבי אפילו לפרוש....!!! כי אני לא יתן לך! חולה עליך הכי שבעולם! מוריה כפ"ג אימפריה!
ע עמיצורית New member 6/4/03 #6 מוריונת אני גם אוהבת אותך ואני לא סימתי לדבר עם בן אדם X אחרי שאני אגמור לדבר איתו על זה אני יוכל להגיד לך מה קורה........ (את לא שמה לב שאני כבר לא באה???)
מוריונת אני גם אוהבת אותך ואני לא סימתי לדבר עם בן אדם X אחרי שאני אגמור לדבר איתו על זה אני יוכל להגיד לך מה קורה........ (את לא שמה לב שאני כבר לא באה???)