האמי היום בערוץ 3...

santa barbara

New member
האמי היום בערוץ 3...

שלום לכם...הייתי נחמדה והחלטתי לקפוץ אליכם להודיע שהיום בערוץ 3 בשעה 20:05 ישדרו את האמי של הדיי טיים...

girlontop

New member
וואלה? זה חדש

מעניין מה קרה שהם החליטו לשדר את הטקס הלא כ"כ רלוונטי לארצנו. מגניב! שימו לב שיש ספוילר מאוד גדול בטקס, אז מי שלא רוצה לדעת כדאי שיימנע.

S c a r l e t t

New member
מסתמנת מהפכה בארצנו הקטנטונת../images/Emo35.gif

הייתכן שהסדרות היומיות מתחילות לתפוס מקום נרחב יותר במסכינו? שמישהו אי שם באולפני הטלוויזיה מבין את אהבתנו הבלתי מוסברת לאופרות סבון ומחליט לצ'פר אותנו בטקס? או שסתם היתה להם משבצת ריקה..? בכל מקרה
יוזמה מבורכת ואפילו לא כ"כ הרבה זמן אחרי שהוא התרחש, איזה כיף
אני חולה על טקסי פרסים כאלה (מה לעשות, לא כולם מושלמים
)

S c a r l e t t

New member
איזה טקס יפה../images/Emo99.gif

למרות שאם נהיה כנים, בקושי העבירו אפילו את המצלמה לכיוון של שחקני היפים והאמיצים אבל לא נהיה קטנוניים, סך הכל זאת השנה הראשונה שהטקס משודר בארץ...אז אני אגיד תודה ואשתוק ולקצת הערות(פשוט כי אני חייבת):
מה לעזאזל הנאום שדיווד לאגו (ראול מצח"מ) אמור להביע? הייתי בהלם גמור מהשניה שהוא עלה לבמה
שאלה למי שיודע- ממתי הת'ר תום עזבה את צח"מ ועברה ל-oltl?
אהבתי את הקטע של סוזאן על ביל בל, מרגש מאוד ועצוב
אנטוניו סבאטו ג'וניור נראה ממש טוב
יאללה שיגיע כבר
הפליטת פה של אריק בריידן היתה אחת הטובות
וכן, אני בכוונה מתעלמת ממישהי מסויימת שפתחה את הטקס (אני לא מאמינה מה היא עשתה לעצמה!!!!!!!!!!! לאישה אין הבעות פנים פשוט, בבקשה תגידו לי שזה דבר שהולך לעבור- מצטערת הייתי חייבת להוציא את זה)

כששרים אופרה חשוב להתקלח בסבון

וואו זה היה נחמד.. במקרה פתחתי טלוויזיה על ערוץ 3 ובמקרה ראיתי פנים מוכרות חולפות על המסך - וראיתי שמשודר לו טקס האמי לדיי-טיים טלוויז'ן או במילים אחרות - טקס המוקדש רובו ככולו לאופרות הסבון! היה נחמד רק שראיתי אותו מהאמצע.. הם עשו שם קטע פלאשבק של "השנה שעברה בהיפים והאמיצים"? חוץ מזה אין לי מה לומר כי פה מעליי אמרו בדיוק את מה שרציתי להדגיש
הפליטת פה של ויקטור הייתה מצויינת.. "אלוהים יברך את אריק בריידן... אהממממ.. לאא.. את ביל בל.. וואו זאת פליטת פה פרוידיאנית.. ועכשיו הזוכה הוא - ... אה נכון, צריך קודם להכריז על המועמדים.. הממ.. איפה פה הפרומפטר?!?!?!?"

girlontop

New member
אנטוניו! גומות! שלמות!

עד יום חמישי אני אשתגע
הקטע הכי-הכי בעיניי היה כשכריסטיאן לבלנק קרא לדידרה הול מרלנה בטעות
אחד הייבושים הגדולים EVAH.

girlontop

New member
אגב,

שמתם לב לבת של סוזן פלנרי? היא ישבה לידה, חמודה נורא. אני חושבת שזאת הפעם הראשונה שסוזן עושה לה "אאוטינג".

חח מרלנה...../images/Emo153.gif

אני חושב שהם כבר לא מזהים אחד את השני בשמות האמיתיים שלהם.. או שהוא באמת שכח - הוא ממש התרגש הדמעות עלו לו לעיניים...
חבל שג'ק ווגנר לא זכה - מגיע לו.. ולא שמתי לב לבת של סטפני.. אבל ראיתי רק מהאמצע

S c a r l e t t

New member
תהיתי באמת אם זאת היא..

ראיתי מישהי לא מוכרת יושבת לידה, איזה מתוקה היא

sashkashurik

New member
מה יום חמישי?

הוא אמור להופיע כבר ביום חמישי? (שישי במחוזותינו, שזה גם יהיה הפרק האחרון שאראה
)

למה האחרון? ../images/Emo12.gif

מה קורה סשה? למה הפרק האחרון? את נכנסת לתוכנית גמילה קפדנית?!?

S c a r l e t t

New member
סשה, על מי את עובדת../images/Emo35.gif

כולנו יודעים שזה לא באמת יהיה הפרק האחרון שלך...במיוחד שמישהו כמו אנטוניו
מגיע, את רוצה להגיד לי שתראי אותו פרק אחד ולא תחזרי לעוד

sashkashurik

New member
לא אמרתי שזה יהיה הפרק האחרון

שאי פעם אראה, אבל זה כן יהיה הפרק האחרון שאראה בחודש-חודש וחצי הקרובים, כי ביום שני מוקדם בבוקר, לפני כל האופרות סבון,אנחנו מתחילים במסע הארון שלנו לקראת הארץ. אני לא חושבת שייצא לי לראות משהו בשדה התעופה או המטוס
ובארץ לא יהיה לי לא זמן לא עניין להתעסק עם פרקי ארה"ב ומה שעכשיו משודר בארץ כבר ראיתי, אז אני לוקחת הפסקה בעל כורחי ונראה אם אחזור לזה או לא.
(כנראה שכן...
)

למעלה