האם? ישנם עבודות מוצעות בנתב"ג בקיץ לאנשים לפני גיוס?
ש שם על פי דיווח New member 8/12/05 #2 קשה לי מאוד להאמין בביטחון אתה לא תוכל לעבוד כי מחפשים שם רק אחרי צבא (לא רק בגיל). בחברות ההנדלינג והוי איי פי מחפשים חבר'ה בוגרים יותר כי הם מתעסקים עם "נוסעים מכובדים". בחברות התעופה גם לא ונראה לי שגם במטה השדה אין חבר'ה לפני צבא.
קשה לי מאוד להאמין בביטחון אתה לא תוכל לעבוד כי מחפשים שם רק אחרי צבא (לא רק בגיל). בחברות ההנדלינג והוי איי פי מחפשים חבר'ה בוגרים יותר כי הם מתעסקים עם "נוסעים מכובדים". בחברות התעופה גם לא ונראה לי שגם במטה השדה אין חבר'ה לפני צבא.
7 767boy New member 8/12/05 #3 ובעבודות אחרות? קצת פחות גלויות כמו העמסת מזוודות ודברים כמו אלה? האם עוזר שיש רישיון נהיגה?
ה האיש שבקיר היחידי New member 8/12/05 #4 תנסה בדיוטי פרי. סקאל וג'ימס ריצ'רדסון, הם לפעמים מקבלים לפני צבא לעבודות פשוטות, המסעדות מקבלות אם אני לא טועה, מק'דונלדס וכאלה...
תנסה בדיוטי פרי. סקאל וג'ימס ריצ'רדסון, הם לפעמים מקבלים לפני צבא לעבודות פשוטות, המסעדות מקבלות אם אני לא טועה, מק'דונלדס וכאלה...
J JuveFan New member 9/12/05 #6 בדיוטי פרי המקום מלא בעובדים צעירים שמחפשים להעביר את הזמן לפני הצבא (וכאלה שמחפשים להעביר את הזמן בצפייה במטוסים ממריאים ונוחתים...).
בדיוטי פרי המקום מלא בעובדים צעירים שמחפשים להעביר את הזמן לפני הצבא (וכאלה שמחפשים להעביר את הזמן בצפייה במטוסים ממריאים ונוחתים...).