האם .....

• פותח הנושא HFT
  • פורסם בתאריך

HFT

New member
האם .....

אני בספק אם ההודעה שלי תתפוס בים ההודעות על ההופעה ועל הספר...ובכל זאת.... האם יש דברים (בתוך שיש השאלה איזה) שאתם לא מתחברים או מסכימים איתם שעברי אומר? צטטו
ואני אתחיל: "חצי משנים אחד לא שלם..."

vogue15

New member
אממממ..

אני חושב שהמשפט "יותר טוב כלום מכמעט" לא נכון לגמרי... כאילו.. למקרים אחדים זה כן אבל בעקרון אני לא מסכים... כי עדיף לפחות משהו קטן, חצי נחמה מאשר כלום.. כלום זה פשוט כלום.. אני מתחבר למשפט הזה רק במערכות יחסים לא טובות.. כאילו- אם מישהו רוצה רק וואן נייט סטאנד (סטו.) איתי אני מעדיף שלא... יותר טוב כלום מכמעט... (מקווה שלא יכו אותי..)

גם אני...

המשפט יותר טוב כלום מכמעט-לפעמים הוא עומד לי על קצה הלשון אבל הוא בכלל לא מתאים לשום סיטואציה אלא אם כן נמאס לך מהכל.. ת'אמת עברי אמר שגם הוא לא מסכים איתו תמיד. יש כמה סיבות שאני נורא אוהבת את עברי ואחת מהן היא-שאני פשוט מסכימה איתו על הכל..חוץ מירידה מהארץ.

הנה........

"חשבתי לרדת מהארץ, אני מניח שכמו כל אחד, למרות שאני אוהב את הארץ ולגור בה. הייתי שמח מתישהוא לנסות לגור בחו"ל. "

vogue15

New member
הא?!?

אבל בשיר "האנשים החדשים" הוא כותב: זה לא מקום בשביל ילדה קטנה, שלהורים שלה נמאס אז הם החליפו מדינה.." זה לא נוגד את זה קצת? או שפשוט לא הבנתי למה הוא מתכוון..

ZVI Z

New member
זה דווקא בדיוק מסתדר

המקום הזה(ישראל אולי?..)לא מקום לילדה קטנה(כי היא צריכה לחיות) ולהורים שלה נמאס מזה אז..

vogue15

New member
אמממ

אני תמיד חשבתי שהוא אומר "ישראל זה לא מקום בשביל ילדה קטנה שלהורים שלה נמאס אז הם החליפו מדינה" במובן של- ילדה קטנה- אין לך מקום פה! לכי! עופי! ההורים שלך רצו לעבור! כנראה שטעיתי

בקשר ליותר טוב כלום מכמעט

שמעו, יש דברים בחיים שאני ממש לא מסכימה עם המשפט הזה ויש דברים שמה לעשות, אי אפשר להתפשר רוצים לנתח אז נתחו את זה כמו שצריך, לכו משפט אחד קודם: אם לא היא אז אף אחת, יותר טוב כלום מכמעט... על מה הוא בעצם מדבר?! על א-ה-ב-ה! באהבה, לא משנה מה תגידו, אין פשרות אני לא מאחלת לאף אחד פה להיות בקשר עם מישהו שהוא לא אוהב אז לסיכום, באהבה, אם לא הוא אז אף אחד, יותר טוב כלום מכמעט!

מייקל21

New member
יש הבדל גדול בין להתחבר לבין להסכים

אאני מתחבר לכול, כי להתחבר זה לא רק לרעיון מסוים אלא לכלל השיר שכולל את הקול של לידר, הלחנים וכמובן הליריקה ולהסכים...? זה לא שלידר זמר פוליטי בעל דעות מובהקות. סה"כ אמן מדהים שמשתף אותנו בעולמו האישי (והכל כל שובה).

למעלה