האם.......

saiyanit

New member
דווקא.....

אם הם יסיימו..דגש על האם..אז מה הפ יעשו? הסידרה הזאת ניראה לי הכי מצליחה בערוץ הילדים..הם אולי ישדרו את ג'יטי.. אני חושבת שזה היה טיפשטי מהתחלה לשים דיביזי לפני דרגון בול..עצלנות לשמה: חח

ממממממ אוקי...

סתקל\י ערוץ הילדים מחלק את הסידרה לעונות וזה בכלל לא נכון... הסידרה מחולקת לסאגות(עונות) לא כמו בערוץ הילדים עכשיו בערוץ הילדים הם בסאגת פריזה(פאריס) והם עדיין לא גמרו אותה... אני יתן לך רשימה של כל הסאגות עד לסאיבמן(לא זוכר עוד...) 1.סאיין 2.נאמק 3.פריזה(פאריס) מכאן לא היה בערוץ הילדים... 4. גלריק הבן 5.טראנקס 6.האנדרואידים 7.סל הלא מושלם 8.סל המושלם 9.משחקי סל 10.סאיבמן ויש עוד הרבה שאני לא זוכר... שאמרתי שלא יגיעו לסאגת סל התכוונתי ל-7...

digiash

New member
סייבמן זה החרג'וקים הירוקים

שהסאיינים שתלו באדמה... אני דיי בטוח שאין עליהם סאגה

saiyanit

New member
גיל..בי ג מסטייק

אין סגאת סאייבמן..יש סגאת.. גרייט סאייהמאן...שזה גוהן בגיל 16 בתיכון..לעומת סאייבמן בסגאת סאיין שהוא יצור דוחה שהרג את יאמצ'ה.. הבדךל גדול.. ולמה שיפסיקו את זה באמצע? אתה יודע כמה ילדים יפסיקו לראות את הערוץ?! רק בגלל סדרות כאלה הרייטינג עלה לערוץ הילדים!! הם לא יפסיקו עכשיו! ועוד סגאת סל? אחת הטובות ביותר!! והכי חשובות !!

כן...

אין לי מושג איך התבלבלתי... אבל בכל מקרה לא נראה לי שהם יגיעו כל כך רחוק ואם כן אז את כל הסידרה אין הרבה סיכוי... ודרגון בול בכלל אין סיכוי כי אז הצטרכו לצנזר את כל הסידרה... אלה אם כן תהיה ב-11 בלילה...

saiyanit

New member
מה אתה מדבר??!!

בטח שהם ישימו סגאת סל! סגאת גראליק ג'וניור..וטראנקס ואנדרואידים זה לא כל כככך הרבה פרקים!! אנחנו בפרק 100 ומשהו עכשיו בעיברית..סגאת סל זה אולי 160 או 150 ומשהו בערך בגירסה שלנו..זה לא הרבה..הם יגיעו אליה ..

ישדרו את GT

שלחתי להם הודעה על זה והם קשקשו משהו על זה שיגיעות פרקים חדשים אולי זה GT?

למעלה