האם ?.......

האם ?.......

האם תדע את שמי אם אנקוש על דלתך שוב ? האם תזכור מבט חם מבעד לשרעפי ליל אחד בהיר ? הגב ייסוב ,פוסעת לדרכי , זמן לאגוד שיבולי זיכרונות בקציר רגשות ... קול נשימתי לא יאוורר בית ריק ותמונות תלויות לפי סדר אירועים בסלון ... הלכתי לישון ת´צהריים...

נשית~37

New member
../images/Emo23.gif

ולפעמים אנחנו זרים ובודדים עם כל האהבה היא לבדה היא בטח כמו קבצן בפתח זקוקה לנדבה אם בשמה תצליחי להציל אותנו בידך אפקיד רוחי. בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך בדמעות שאת בוכה גם אני בוכה איתך. ולפעמים אנחנו כלים ונשרפים בחום האהבה והיא כהרף עין מוצאת לאן ללכת אף פעם לא תשבע אם בשמה תתני לי להציל אותנו אנסה בכל כוחי. בדמעות שאת בוכה..

../images/Emo20.gif../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

לאחרונה כמעט כל פניה נראית כמו דרך ללא מוצא כל יום שעובר זה יותר מתבהר כמה שאת חסרה תני לי סיבה לחבק אותך מלילות לבנים אני בא אלייך תני לי ת´יד ונברח מכאן הלילות לבנים שהם בלעדייך את עכשיו ישנה כמו פיה עצובה שגנבו לה את כל הקסמים ואני מרוחק מנותק משוגע והלב מתפוצץ לרסיסים תני לי סיבה לחבק אותך מלילות לבנים אני בא אלייך תני לי ת´יד ונברח מכאן הלילות לבנים שהם בלעדייך בכל יום שעובר זה יותר מתבהר כמה שאת חסרה... <לילות לבנים> שבןע טוב ורגוע....

למעלה