האם???

marina166

New member
אם בן זוגך מקנא ב X יש לו לדעתי בעיה

זה ממש לא מתכון לבנית מערכת טובה לזמן ארוך אם הוא לא מבין שההוא אבא של ילדך לדעתי פעלת נכון למרות הקושי בהצלחה לך אצלי הוא מפרגן וזה פשוט נהדר

אפרוח4

New member
חייבת לספר....

שממש עכשיו התחלתי איזשהו קשר עם בחור רווק שאמר לי במפורש שדווקא העובדה שייש לי ילדה לא מפריע לו בכלל אבל העובדה שייש עוד גבר בחיי כן מפריעה - כי גם אני מנסה לשמור על יחסים תקינית כמה שאפשר עם ה x לכן אני ממש לא חושבת שמדובר בבעיה של אמון - כי כלל לא הגענו לשלב הזה ! אני מאמינה שמבחינת הרבה גברים זה מפריע להם בגלל שהם כ"כ אוהבים שהם לא הראשונים שיעשו איתך הכל אלא יש מי שכבר עבר איתך איזושהי דרך רצופה ברגעים מאושרים ועצובים ... יפתי, את הרי יודעת עמוק בלב שכל מה שיוצא מפיו אלו חששות בגלל שהוא כ"כ אוהב!!! וכמו שכבר אמרתי לך לא פעם את אישה, אמא , וחברה מדהימה ועל כן אין לי ספק שתמצאי את האחד שידע לקבל את הקשר שלך עם הx ויבין שמדובר בקשר בגלל בילדה ולא בגלל משהו אחר.... אוהבת!!!

sharon30a

New member
יפתי

את דעתי את כבר יודעת.. אבל בכל זאת... for the record אומר גם כאן... תראי.. מהיכרותי את הסיפור על גווניו, חושבת שזה קצת תירוץ מצידו להתלות עליו ע"מ להצדיק את האינטריגות ביניכם. חושבת שכמו שקודמיי אמרו מערכת יחסים תקינה וטובה עם האקס היא האידיאל בהתגלמותו לכל הצדדים בסטטוס כמו שלנו כגרושים/ות עם ילדים. בשורה התחתונה למען הילדים וגם למען השקט הנפשי שלנו כל הצדדים כולם יוצאים נשכרים. כולל הוא. חושבת שזר (רווק) לא יבין זאת. כי הוא לא חי את המציאות שלנו. את היומיום שלנו.הוא לא מודע ונושם את החיים האלה. לא חושבת שלא הצבת גבולות במקום שהוא טוען שכן היית צריכה (בדיעבד). מכיוון.. שלא היתה סיבה ממשית לכך.. לא באמת הגעתם למצב שבו עולים שלב, מדרגה ביחסים. והצבת גבולות שכזו היא צעד מתבקש וטרייוויאלי. בכל מקרה מחזקת אותך בהחלטתך נשמתי ויודעת שאת עושה את הצעד הנכון והמתבקש למען אושרך ואושרה של הצוציקית המטריפה שלך. אוהבתו'תך המונים יקירתי

למעלה