האם Visual InterDev מסוגל לשמור טקסט ברוסית?

sitepoint

New member
האם Visual InterDev מסוגל לשמור טקסט ברוסית?

היי, האם 6 Visual InterDev מסוגל לשמור טקסט ברוסית?, כרגע כאשר אני עושה לזה Save הוא נותן לי הודעת שגיאה הבאה: חפשתי בגוגל על השגיאה הזאת, ולצערי הרב, לא מצאתי התייחסות לזה, מה גורם לכך ואיך ניתן לפתור את הבעיה הזאת? תודה מראש רון

sitepoint

New member
רשמתי את הקוד ב UTF8

בצורה הבא: <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8" /> וגם עשיתי ניסיון בצורה הבא: <% Response.CharSet = "UTF-8" %> <%@ language="vbscript" codepage=65001 %> וכל פעם מופיע לי ההודעה שבתמונה, אגב עברית אצלי עובדת מצוין וגם אנגלית. יש רעיון נוסף בגלל שלי נגמרו הרעיונות כרגע

sitepoint

New member
מצאתי פתרון לזה ../images/Emo13.gif אולי קצת מוזר הייתי אומר

לא ברור לי למה דווקא רק ככה מציג את התוכן ברוסית בדרך הבא:
<html> <head> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=utf-8"> <%@ language="vbscript" codepage=65001 %>​
מישהו/י יכול להסביר את זה?

pitoach

New member
כן אבל השאלה אם אתה שוב רוצה רק לקבל קוד

מוכן או ללמוד כי קודים מוכנים לילדי העתק/הדבק לידיעתי זה בפורום השכן
והעבר לימד שהשקעה לעזור לך מסתיימת בקללות, שקרים, פגיעה במי שמשקיע לעזור לך והוצאת דיבה... אם בכל זאת החלטת על כיוון של התפתחות אישית אני מזמין אותך להתחיל בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=130&MessageId=148077284 וישנם עוד כמה קישורים בפורום שיכולות לעזור לך להתקדם

pitoach

New member
שים לב שהוא אומר שהבעיה היתה בזמן שמירה של

שים לב שהוא אומר שהבעיה היתה בזמן שמירה של הקובץ ולא בכך שהקובץ לא נראה טוב בדפדפן אם זו אכן הבעיה אז תראה את התגובה של e y a l b
* תזכור שהוא לא עובד עם VS דרך אגב (כמו שהמלית ילד כחול וכמובן שזו המלצה נכונה וטובה). בשמירה של הקובץ התוכנה לא בודקת את התוכן הטקסטואלי שלו מבחינת איזה קוד יש בעמוד (אין תהליך של הידור או בנייה של פרוייקט או משהו כזה שמעביר דיבאג) * כמובן אתה צודק לגבי צורת כתיבה נכונה ומסודרת
(זה לא רק מסודר זה פשוט לא נכון להתחיל להעביר נתונים כשהשרת עדיין לא יודע פרטי הגדרות של העמוד)

sitepoint

New member
בגדול אתה צודק, ככה עשיתי אבל התוצאה

אני כתבתי הצורה שאתה כתבת ותוצאה היית הודעה שגיאה, עד כמה שאני מבין כאשר אני עובד עם סביבת עבודה Visual InterDev 6 הקלסית יש להם כמה בעיות. אם ידידנו המלומד היה קצת יותר קורא את תוכן ההודעה הוא היה לומד שהבעיה היא בכלל בזיהוי Unicode של הדף כמובן שהבעיה התחילה כאשר הוספתי את language="vbscript" codepage=65001 בראש הדף. הרבה יגידו טוב מה זה בדיוק קשור להודעת השגיאה, אז ככה בגדול יש קשר כאשר מוגדרים במחשב כמה שפות חוץ מאשר שפת האם בגלל שקיים חוסר זיהוי ערכים של Unicode במערכת ניתנת הודעה שגיאה וכאשר השתמשתי רק ב <html>, לא נתנה לי שום הודעת שגיאה זאת אומרת שזה תקין ולאחר מכן בצעתי save לדף וזה הצליח. אני חייב לציין כאשר השתמשתי בשיטה שלכם לא הצלחתי לבצע לדף save וכל פעם שהייתי עושה save לדף הייתי מקבל הודעת שגיאה. בגלל הצלחה הזאת הוספתי את הקוד language="vbscript" codepage=65001 מתחת ל <html>, כרגע זה עובד מצוין ללא באגים. זה ההסבר וזה עובד כרגע מצוין ואני כבר מסיים את הדפים, אגב אותו סיפור גם בסינית, ספרדית, ערבית עוד...

pitoach

New member
אני מקווה שאף אחד לא מושפע מהשטויות שנכתבו

כאן
כאילו שינוי סדר השורות גורר בעיה של שמירת קובץ LOL הטיפשות וחוסר הרצון להבין וללמוד מעלה רק חיוך הסבר על הבעיה כבר כתבו כאן 2 אנשים בשירשור דרך אגב (e y a l b וכן ההמלצה של ילד כחול קשורה לזה ונועדה למנוע את הבעיה)

sitepoint

New member
בינתיים הערות שלך רק יוצרות יותר פרובוקציות

קודם לפני שאתה כותב הערות נא לבדוק, את הדברים ולא לזרוק הערות לא מבוססות. בינתיים המערכת שאני בונה עובדת בצורה תקינה, ויותר מזה האתר כבר פועל
אז אני לא יודע מאיפה אתה מגריר את הערות שלך. ועוד דבר אחד חשוב אני מעולם לא עשיתי עתק הדפק על קוד. כל הקודים שלי אני כתבתי אותם בעצמי ופועלים באתרים שבניתי אותם בעצמי, ועוד פעם אחת אתה תרשום הערה שפוגעת ברגשות שלי, זה יעבור להמשך טיפול של הגורם המתאים לכך, אני מקווה שידידי ה"מלומד" יודע לקרוא.

sitepoint

New member
אתם יכולים לראות מה הודעת השגיאה

אתם יכולים לראות את ההודעת שגיאה שניתנת לי כאשר אני פועל לפי ההסבר שלכם, כולל של ידידי "המלומד" מה דעתך על כך ידיד ה"מלומד"

pitoach

New member
ילד העתק הדבק! לא נתתי לך שום תשובה ושום

הסבר! עד לרגע זה לא פניתי לכיוונתך בשירשור זה! נתתי לאחרים שרוצים ללמוד ולהבין תגובה אם תרצה תתחיל מההודעות שקיבלת כאן מאחרים כי רשמו לך פתרונות או כיוונים לבעיה כבר 2 אנשים (לא אני
אני רשמתי לאחרים כמה נקודות למחשבה בסך הכל)

pitoach

New member
ברור לי שאתה גם לא ילד בגיל ../images/Emo13.gif

תעבור קצת קצת על מושגים (סלנגים) או שגם את זה אתה רוצה מוכן LOL ?

pitoach

New member
אם הכל עובד מה טוב...

והרגשות שלך מעניינות את הת_ת שלי כשהתחלת להוצא דיבה של אנשים תוך שקרים שלא לדבר על התגובות שלך לכך שרצו לעזור לך בסך הכל שוב אני אומר.. אני מאחל לך הצלחה ואם הגעת לפתרון שמתאים לך מה טוב
זה העיקר גם אם הפתרון לא מתאים אולי לאחרים העיקר שהוא מתאים למי שחיפש אותו

למעלה