האם T-Bars זה חוקי?

• פותח הנושא Fitch
  • פורסם בתאריך

Fitch

New member
האם T-Bars זה חוקי?

שלום, עקב הקושי היחסי למצוא פגושים לחיפושית שלי (61) והעובדה שאני די חייב לפרק את הפגוש האחורי אצלי עכשיו, חשבתי להתקין זמנית T-Bars כמו בתמונה. מישהו בירר את עניין החוקיות בעניין? זה אומנם לא פגוש, אבל עושה את העבודה בצורה דומה.

דרור 914

New member
לא בררתי אבל יש לי ההרגשה

ששום טסטר לא יעביר דבר כזה. ואם כבר מצאת טסטר שיעביר, סביר מאוד ששוטר מתנ"ע הבא שתפגוש יוריד אותך מהכביש. אבל זו רק תחושה, לא ניסיתי. מה שכן זה בהחלט לא! עושה את העבודה.

ben etzion

New member
אפשר לחשוב שהטמבונים של לינקר כן עושים

לא נראה לי שיש הבדל משמעותי בתאונה בין 2 אלו אבל זה מקורי הדברים האלו אני חושב שאפשר להעביר את זה

דרור 914

New member
כניראה שלא עשיתה תאונה עם חיפושית

יצא לי לצערי לפני חודש, אידיוט ניכנס בי כשהייתי בתוך כיכר הטמבון הגן על כל הצד האחורי ורק הכנף בצד קיבלה כיפוף קל יחסית. T ברס לא היו מונעים כלום.

EranR

New member
לא לא ושוב לא!!!

א. T BARS - אינו חוקי ב. T BARS - מסוכן לכל מי שתפגע בו (פגוש או חס וחלילה הולך רגל...) ג. T BARS - אינו מגן על הפחחות שלך יותר טוב מפגוש מלא ד. T BARS - אנו פגוש בכלל, זה אביזר אופנתי... כמו נאון מתחת לאוטו וספוילרים (במפתיע... כל הכנפונים למיניהם לא מצמידים את הרכב לשום דבר, בטח לא לכביש... הם רק מפריעים לזרימת האויר ומעלים את צריכת הדלק !!!) והערה אחת אחרונה אתם מצחיקים אותי עם המחשבה שלניקר מוכר סחורה לא טובה... הוא מוכר את אותה הסחורה שאלפים אם לא יותר של חובבי חיפושיות בכל אירופה קונים ומיצרן אפטר מרקט מאוד מכובד. ואתם עם החיפושיות בתקציב 10000 רק מקטרים כל הזמן.... למי שיש את הכסף שיקנה פגוש ב- 300 יורו לי אין. ערן.

ben etzion

New member
הסחורה שיש אצל לינקר סוג ב' נקודה

את האמת דברים מכאניים הוא מחזיק סחורה מצויינת אבל קוסמטיקה אצלו היא על הפנים כמו כל מה שצבוע בניקל וגומיות אין מה לעשות זו סחורה סוג ב ואני מעדיף לשלם יותר יקר ולקבל סחורה גרמנית וטובה שתישאר לי לתווך הארוך ומאוד הגמת במחיר של ה300 יורו

EranR

New member
הסחורה של לינקר איננה סוג ב' !!!

..."ואני מעדיף לשלם יותר יקר ולקבל סחורה גרמנית וטובה..." זו אגדה של חובבי רכב.... 1. "סחורה גרמנית" טובה ? מדובר בשיטת מכירה, מאוד וותיקה ומוכרת בארץ שמקורה בזמנים של ההורים שלנו - בהם אם היית רוצה לתאר מוצר איכותי היית אומר "מכונת הכביסה הזו מיוצרת ע"י חברה גרמנית..." ומיד כולם היו משיכים למכונת הכביסה שלך אמינות ואיכות גבוהה... אמהמה - מאז ימי ההורים שלנו ועד היום עולם התעשייה גדל והשתכלל ואפילו מקררים ומכונות כביסה של תוצרת גרמנית לא תמיד מציגים תכונות עדיפות על מוצרים שיוצרו נגיד בטורקיה/ספרד. רק שיטת המכירה עוד שורדת... 2. המחירים גבוהים = הסחורה טובה? כיום, מכיוון שמטבע היורו חזק משמעותית מהדולר... כל קנייה של מוצר ממדינה אירופית יקר משמעותית ממוצר דומה שנקנה בדולרים,,, והכל עקב הבדלי מטבע בכלל, ללא קשר לטיב המוצרים. 3. תוצרת גרמניה = יצרן גדול ואיכותי? תראה לי על אילו מוצרים אתה מתכוון שהם "תוצרת גרמניה" ואני מוכן לנסות לאתר לך את הייצרן... די סביר שיתגלה כי אחד מהשנים - א. מדובר ביצרן קטן שבאמת ממוקם במקרה בגרמניה, ומייצר חלקים לחיפושיות ואולי גם לכל מיני רכבים ישנים אחרים... ב. מדובר ביצרן גדול שבכלל לא מייצר בגרמניה, אך מייצר חלקים מחומרים "טובים" ובאיכות גבוהה ולכן כותב על האריזות מיוצר בגרמניה... ועקב כך מסוגל לגבות מחירים גבוהים. - לא כל מוצר שכתוב עליו תוצרת גרמניה מיוצר ע"י חברה גדולה ואיכותית, בסטנדרטים גבוהים ובבקרת איכות מעולה... נ.ב- חוצמזה שאתה בהחלט מוזמן לקנות את החלקים הכי טובים בשוק גרמנים, מקסיקניים או ברזילאיים - אני מפרגן לך את זה לגמרי. ערן.

ben etzion

New member
לא מסכים

כל דבר שקניתי עד היום אצל לינקר קיבל אחרי 2 חודש חלודה באתר שאני קונה ממנו יש את האיכות ב ואיכות א אני למדתי לקנות מאיכות א על פי ניסיון שקרה לי עם 2 המצבים בוא תקנה אצל לינקר גומיות לחלונות גומייה להנדברייקס או גומיות לכנפיים ובוא תשווה את אותם דברים לחלקים שאני הזמנתי ותראה מה זה איכות בהשוואה לזבל שלינקר מוכר תבדוק את זה ההבדלים לפי העיין ולפי מגע ותראה מה זה תוצרת גרמניה הנה האתר שאני קונה ממנו http://www.paruzzi.com/uk/frames.html זה יקר אני מודה אבל החלקים פשוט עושים את העבודה ולא מקבלים חלודה אחרי חודש או שגומיות מתייבשות אחרי חודשיים

ben etzion

New member
אני מצטער

אבל אותי לימדו שעם קונים קונים רק את ההכי טוב והחלקים של לינקר לדעתי אפילו לא מגיעים לממוצע ועוד דבר לפי דעתי סחורה ממוצעת בארץ זה אצל סעיד מחיפה הוא מביא חברות שונות משלינקר מוכר וזו סחורה יותר טובה ותאמין לי שאי אפשר להתווכח כי אני עשיתי את ההשוואה בין שניהם

fluko

New member
CIP1

מה רמת איכות החלקים הקוסמטיים/גומיות המדורגים ב-3-4 כוכבים ב-CIP1 ? למישהו יש ניסיון איתם, אני עומד לבצע קניה אצלם.

Bugracer

New member
המדורגים ב-3-4 כוכבים ב-CIP1 ?

רמה 4 כוכבים ב CIP1 הוא מוצר ברמה גבוהה ביותר! ,וגם בדר"כ תוצרת גרמנית אך לא תמיד , גם מוצרים מקורים של פולקסווגן קרי GENUINE VW מסווגים ע"י כ 4 כוכבים. רמה 3 כוכבים ברמה טובה מאוד! ישנם גם פריטים גרמנים וברזילאים שנמצאים בקטגוריה זו. לא כל המוצרים שלהם מקוטלגים ע"י כוכבים , מה שכן מוצרים שהם ערבים לאיכות הגבוהה שלו הם ממליצים עליו בחום ב 4 כוכבים. שים לב מה אתה קונה ב CIP1 ... אני ממליץ לך לחכות ל 10% הנחה שהם עושים בדר"כ לקראת סוף חודש. כל חודשיים שלושה הם נותנים הנחה גורפת של 10% אופיר

fluko

New member
אתרים בקנדה

תודה על התשובה. למעשה אני עומד להזמין מהאתר הקנדי של CIP1. קרוב שלי נמצא שם, אשלח את החלקים אליו והוא יביא אותם לארץ. CIP1 הוא האתר היחיד שמצאתי ששולח חלקים חינם לכל כתובת בקנדה. אם אזמין את החלקים בארה"ב ואשלח לקנדה, אצטרך לשלם מכס בקנדה, מניסיון. מישהו מכיר אתר קנדי אחר שעוסק בנושא?

Bugracer

New member
מנקודת ראות שלי....

אין לי הרבה נסיון עם לינקר , יצא לי לפגוש אותו רק פעמיים, בחור נחמד אבל ביזנס זה ביזנס: פריטי גומי , כרום , ניקל , בקליטים וכו'... הסחורה של לינקר ברמה די נמוכה פריטי מכנים כגון בוכנות , מיסבים וכו' יש לו ברמה טובה מאוד , אם זאת צריך לבדוק כל פריט לגופו. CIP1 בארה"ב ברובו מוכר חלקים איכותים וישנם גם לא מעט חלקים סינים. מי שבאמת מחפש חלקים הכי איכותיים שיקנה מ WOLFSBURGWEST או BUSDEPOT בארה"ב . 2 המקומות הנ"ל מוכרים את החלקים בתוצרת הכי גבוהה שקיימת בעולם במחירים יחסית סבירים. קיימים גם מציאות יפות ב E-BAY תמיד לבדוק כל פריט לגופו , לא משנה מי המוכר ומה המחיר. הדעה הרווחת כי פריט תוצרת גרמנית עולה באיכות על אותו הפריט תוצרת אחרת - לדעתי - היא בדר"כ נכונה , אך לא תמיד.

למעלה