הסחורה של לינקר איננה סוג ב' !!!
..."ואני מעדיף לשלם יותר יקר ולקבל סחורה גרמנית וטובה..." זו אגדה של חובבי רכב.... 1. "סחורה גרמנית" טובה ? מדובר בשיטת מכירה, מאוד וותיקה ומוכרת בארץ שמקורה בזמנים של ההורים שלנו - בהם אם היית רוצה לתאר מוצר איכותי היית אומר "מכונת הכביסה הזו מיוצרת ע"י חברה גרמנית..." ומיד כולם היו משיכים למכונת הכביסה שלך אמינות ואיכות גבוהה... אמהמה - מאז ימי ההורים שלנו ועד היום עולם התעשייה גדל והשתכלל ואפילו מקררים ומכונות כביסה של תוצרת גרמנית לא תמיד מציגים תכונות עדיפות על מוצרים שיוצרו נגיד בטורקיה/ספרד. רק שיטת המכירה עוד שורדת... 2. המחירים גבוהים = הסחורה טובה? כיום, מכיוון שמטבע היורו חזק משמעותית מהדולר... כל קנייה של מוצר ממדינה אירופית יקר משמעותית ממוצר דומה שנקנה בדולרים,,, והכל עקב הבדלי מטבע בכלל, ללא קשר לטיב המוצרים. 3. תוצרת גרמניה = יצרן גדול ואיכותי? תראה לי על אילו מוצרים אתה מתכוון שהם "תוצרת גרמניה" ואני מוכן לנסות לאתר לך את הייצרן... די סביר שיתגלה כי אחד מהשנים - א. מדובר ביצרן קטן שבאמת ממוקם במקרה בגרמניה, ומייצר חלקים לחיפושיות ואולי גם לכל מיני רכבים ישנים אחרים... ב. מדובר ביצרן גדול שבכלל לא מייצר בגרמניה, אך מייצר חלקים מחומרים "טובים" ובאיכות גבוהה ולכן כותב על האריזות מיוצר בגרמניה... ועקב כך מסוגל לגבות מחירים גבוהים. - לא כל מוצר שכתוב עליו תוצרת גרמניה מיוצר ע"י חברה גדולה ואיכותית, בסטנדרטים גבוהים ובבקרת איכות מעולה... נ.ב- חוצמזה שאתה בהחלט מוזמן לקנות את החלקים הכי טובים בשוק גרמנים, מקסיקניים או ברזילאיים - אני מפרגן לך את זה לגמרי. ערן.