האם GUNS N ROSES

uuddii

New member
האם GUNS N ROSES

היו או עדיין אגדת רוק ואיך זה שאין להם פה פורום אני חושב שזה קצת עצוב מבחינתי הם היו בין הלהקות הטובות ביותר שקמו אז מגיע להם אתם לא חושבים? ותחשבו על זה איייייייי

electricGirl

New member
אני מסכימה

לדעתי הם אולי עוד לא לגמרי אגדת רוק אבל הם יהיו במשך השנים. גם לדעתי אחת הלהקות הכי טובות שקמו אי פעם.

ganooov

New member
לא לגמרי אגדת רוק? ../images/Emo13.gif

חשבתי שגם עליהם יש קונצנזוס. בואו נחשוב בהגיון - אם הם לא היו, אז היו קישורים שלהם במדור הקישורים?
נו, באמת - ברור שהם אגדת רוק.

Jam Head

New member
כן הם נחשבים....

למרות שהם להקה של שני אנשים בעיקר , הם הוציאו כמה מהשירים היותר טובים של שנות ה- 90 וגם ה- 80. להקה ברמה די גבוהה , אני לא מעריץ גדול שלהם אבל מכבד אותם!

electricGirl

New member
להקה של שני אנשים??

זה יכול לבוא רק מבןאדם שממש לא מכיר אותם כמו שצריך. זה שסלאש ואקסל הכי בלטו,לא מוריד מערך שאר חברי הלהקה וגם השאר היו מוערכים תאמין לי. דאפ קיבל קרדיט לא קטן ואפילו היה לו סוכן משלו, איזי כשהיה איתם היה חלק בלתי נפרד והמתופף שלהם היה מעולה. מה שקרה אחרכך זה שאיזי עזב ואז הצטרף גילבי שבאמת לא מילא תפקיד חשוב במיוחד, והקלידן כמובן שאף אחד לא שם לב אליו אף פעם. אבל גאנס בשנים הראשונות היו בהחלט יותר מ2 אנשים.

WhiteSnake 85

New member
היה להם קלידן?

אם כן, אז איך זה שבקליפ של נובמבר ריין אקסל מנגן על הפסנתר ולא הקלידן? אם אני לא טועה כמעט לאף להקת רוק כבד אין קלידן...

Jam Head

New member
אני דווקא כן מכיר אותם....

ואז תזיין לי תשכל , רק אקסל וסלאש היו הגורם המשפיע של הלהקה... כל שאר חבריי הלהקה לא בלטו אף פעם , זה כמו פול וגו´ן בביטלס , גם שם היו עוד חבריי להקה אבל מי שהפך את הלהקה לאגדה זה השתיים ההם.

חולוני

New member
ב-ו-ל-ש-י-ט.

רואים שאין לך מושג, לא על GN´R ולא על הביטלס.. אם היית מכיר את קריירות הסולו של איזי סטרדלין וג´ורג´ הריסון, לא היית מדבר.. אבל אתה לא...אז פשוט שתוק ודי לפלוט שטויות.

ganooov

New member
הלו, ../images/Emo13.gif

תרגיע, אם יש לך משהו לומר אתה יכול לעשות את זה יותר יפה. וחוץ מזה - אתה יכול לפרט ולתת לו הוכחות וכן הלאה.

חולוני

New member
אוקיי..הנה פירוט..

שישמע את אלבום הסולו של איזי - Izzy Stradlin & the Ju Ju Hounds מ-92 ואז ידבר.. וכמו שכבר הזכירו, אקסל ואיזי כתבו את רוב החומר.. וחוץ מזה, איזי נחשב לחוליה המאזנת של GN´R בין אקסל לסלאש, וכשהוא עזב, אז זאת כבר הייתה תחית ההתדרדרות של GN´R, ואקסל וסלאש פשוט לא התסתדרו ביחד, עד שלסלאש נמאס מאקסל והוא עזב ב-96, גם הוא לקריירת סולו כמו איזי. ובקשר לג´ורג´ הריסון - נכון שפול וג´ון כתבו את רוב השירים של הביטלס,, אבל ג´ורג´ אחראי לא פחות משניהם לתחילת התקופה הפסיכדלית שלהם, ובעצם לתחילת המוזיקה הפסיכדלית בכלל. ושלא נדבר, שגם הוא כתב לא מעט לביטלס, ולמרות שהוא נחשב לאיש ה"שקט" של הלהקה, גם קריירת הסולו שלו מעולה, במיוחד אלבום המופת שהוא הוציא ב-1970 - All Things Must Pass

Aeroguy

New member
אם אקסל וסלאש הכי משפיעים,

איך אתה מסביר את העובדה שאת רוב השירים כתבו אקסל ואיזי?

helter

New member
באמת בולשיט

אין לך שמץ של מושג... גורג האריסון כתב בלהקה כמה מהשירים היפים ביותר שלה, ורב האנשים שלא ממש מכירים תלהקה חושבים ככה... על SOMETHING שמעת?

ganooov

New member
מישהו הגדיר פעם את ../images/Emo13.gif

הריסון כ-"הנשמה של הביטלס", וזה מספיק לי.

קיר קמט

New member
גם אני מאוד אוהב את סאמפינג..

שירים קליטים של הביטלס זה איכס, שירי ג´ורג´ של הביטלס זה יופי. :)

niraf

New member
אמנם

האריסון כתב את סאמטינג ושירים יפים אחרים כמו while my guitar gently weeps ואין ספק שהיה יוצר מעולה, השפעתו על יצירת השירים (לא כמו על נגינתם) הייתה בוודאי מועטת מאוד יחסית ללנון מקרטני שכתבו כל כך הרבה שירים... ובקשר לGNR... זה לא נכון להגיד שהיא הייתה להקה של שני אנשים. סלאש אמנם גיטריסט מעולה ויוצא מהכלל, ולאקסל באמת יש יכולת שירה יוצאת דופן ויצירה מצויינת, אבל שאר חברי הלהקה תרמו המון להפיכת גאנז ללהקה שלמה, מושלמת ומצויינת.

למעלה