האם Dell Vostro 1500

רוֹנָה

New member
האם Dell Vostro 1500

יעבוד כמו שצריך עם פוטושופ ופרימייר? האם שווה לטובת שתי התוכנות הללו לקנות Dell Vostro 1500 Nvidia (תוספת של 1000 שקלים)? מה דעתכם על שדרוג הדיסק הקשיח ל 7200RPM? האם ישפר ביצועים משמעותית? תודה מראש.. !

יאיר B

New member
זה תלוי במפרט המחשב. הדגם לא אומר יותר מדי.

לגבי דיסקשיח: אני לא חושב שזה ישפר משמעותית את הביצועים של פוטושופ. לפרימיר יכול להיות שכן, זה רינדור וידיאו והכתיבה / קריאה תהיה יותר מהירה.

רוֹנָה

New member
קישור למפרט

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1500.htm לפי מה שהמוכר בנוטבוק קלאב אמר לי, המחשב השני הוא אותו דבר , רק עם כרטיס מסך Nvidia וההבדל במחיר הוא 1000 שקל. האם הפרימייר יוכל לעבוד טוב גם על הדגם עם כרטיס מסך מובנה (הדגם הראשון)? האם notebook club אמינים מבחינת אחריות וכו' (קראתי פה בפורום שהם מקבלים מחשבים עם מערכת הפעלה, מפרמטים אותם ואז מתקינים את ה XP , האם זה יפגע באחריות שאני מקבלת)? תודה על העזרה!

יאיר B

New member
האינטל הוא כרטיס המסך הכי פשוט שיש כיום.

השאלה היא מה הדרישות של הפרימייר (אני לא משתמש בתוכנה הזאת). את יכולה לשאול על הדרישות החומריות שלה בפורומי הגרפיקה למינהים (הם בטח ידעו, הם עובדים איתה). אם מישהו פה יודע, הוא מוזמן לספר לנו. לגבי נטבוק-קלאב - עדיין לא שמעתי בעיות עליהם. נושא מערכת ההפעלה לא משנה לאחריות (אני עובד על לינוקס שזה בכלל לא קשור לחלונות...).

רוֹנָה

New member
תודה רבה :)

אם מישהו פה במקרה יודע על הדרישות של פרימייר, אני אשמח לשמוע. בכל מקרה תודה רבה!

bar666xp

New member
ניכנסים לאתר אדובה ורואים...

הינה לינק ישיר לדרישות... לתשומת לב לפי השימושים כך הדרישות יעלו... המלצה להעדיף יותר מדרישות המינימום ואפילו הרבה מעל בנוגע לזיכרון ומעבד {או בקיצור להעדיף 2G צפונה ורצוי מעבד T7###}.

רוֹנָה

New member
נכנסתי לאתר שלהם

לא צירפת קישור, אבל מצאתי את האתר אבל, לא הצלחתי למצוא שם התייחסות לכרטיס המסך.. מן הסתם זה כתוב שם איפשהו ואני פשוט לא מצליחה לפענח יש מצב שמישהו מכם מעיף על זה מבט ורואה אם הדגם של הווסטרו עונה לדרישות? תודה !

רוֹנָה

New member
סליחה ! טעות

הנה הקישור לדרישות של פרימייר http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/

Y. Welis

New member
מנסיוני התוכנה דורשת זיכרון רב

כך ש-2 ג'יגה יהיה טוב (ב-XP כמובן). יש גם תמיכה ספציפית בכרטיסי מסך, אבל רק מהסדרות המיוחדות של ati ו-nvidia, מהאחרונה - QUADRO FX היקרה (יש מחשב של דל בארץ שנמכר עם כרטיס כזה, אבל ב-9000 ש"ח לערך). אבל אם זמן הרינדור אינו מהותי, אפשר גם בלי כרטיס כזה.

bar666xp

New member
התכווני לקישורים הללו...

http://www.adobe.com/products/premiere/systemreqs/ שאאל"ט כבר מצאת אותו... ולכרטיסי המסך שנבדקו ע"י אדובה. אם אני זוכר נכון כל הQUADRO NVS וכל הFIREGL V5### יעבדו מצוין בעיקרון מתקדמים יותר מאילו שהוזכרו באתר אדובה. ההמלצה שלי תגדילי תקציב לכיוון ה8Kש"ח~9Kש"ח {שוב תלוי שימושים במיוחד אם יש שימוש ב3D ו/או וידאו תגדילי תקציב}. אישית הייתי חושב על LATITUDE D830/D630 בעלי כרטיס NVIDIA Quadro NVS {בD830 לדוגמה NVIDIA Quadro NVS 140M/512MB Trubo Memory 256MB & 256MB shared}... המחיר שלו יהיה כ8.5Kש"ח~ עם מעבד T7500 הכרטיס מסך ^^^ עם 4G זיכרון ודיסק 160G ב7200RPM... אם אני זוכר נכון סוללת 9 תאים, שלוש שנות אחריות והמשקל 2.8ק"ג.

למעלה