האם AXN ממשיכים לעונות 5 -9 אחריי עונה 4?

SWATMAN89

New member
האם AXN ממשיכים לעונות 5 -9 אחריי עונה 4?

בפעם הקודמת ענו לי מספר אנשים שכל אחד אמר משהו אחר , אז אם משהו יש לו קשר עם AXN ויודע אם יהיה המשך לעונות אני יודה לו.

כן... אחרי שתגמר ההרצה השנייה של עונות 1-4

AXN ימשיכו ישירות לעונה 5 והלאה.... jees... קינסי, אולי תכתבי הודעה אדומה מצד שמאל על זה? או תטגלני שזה ירוץ למעלה???? כמה פעמים אנשים יכולים לשאול את זה (במקום ללכת לחפש מקסימום 2 דפים אחורה!!!)

ilovenewyork

New member
כבר הצעתי שזה יהיה בטאגליינס

או בהודעה אדומה משמאל אני אפילו מוכן לתרום מעצמי ולעזור הנה " לכל השואלים AXN משדרת כרגע את עונות 1 - 4 ולאחר מכן ימשיכו עם עונות 5 - 9. " קינסי - CUT AND PASTE

kinspirit

New member
ובמה זה יעזור בדיוק?

כתוב כבר כמה שנים טובות באדום, פעם בראש הפורום ולאחרונה משמאלו, לא לכתוב ספוילרים בלי הודעה על כך...למישהו זה מזיז?! אנשים לא באמת מסתכלים על הדברים האלה, לא על האזהרה באדום ולא על הטאגליינס. צריך פשוט להיות סבלניים לשאלות שחוזרות על עצמן, אין מה לעשות בנדון. ותחשבו על היחס שאתם נותנים לכל החדשים כאשר אתם עונים על השאלות שלהם ב"אוף, עוד פעם השאלה הזאת?". אם אתם לא רוצים לענות יותר אל תעשו את זה, תנו לאחרים לענות.

את צודקת, אבל מצד שני....

אולי במקום אדום בצד, שיש טאג ליין... זה יותר מושך את העין (כי זה רץ מול העיניים) לעומת כיתוב באדום שנמצא מצד שמאל ולא זז ולא מזיז לעין...

subatoi

New member
א. הטאגליין מתחלף, הוא לא קבוע.

ב. ברגע מסוים מתרגלים לדברים האלה וכבר לא מסתכלים עליהם. כמו שלא מסתכלים על פרסומות בצד (אני לא מבין איך האתרים עושים כסף אם אפאחד לא מסתכל על הפרסומות. או הטלויזיה, לצורך העניין. אבל זה דיון אחר
).

subatoi

New member
כן, אבל בטח יש אחוז מסוים

שכן רואה את זה, וזה כן יחסוך לו (ולנו). כשאני הולך לברר מה קורה עם עונות חדשות של סדרות מסוימות, אני בודק בהודעה הקבועה שלהם, ואם אין כזו, אז אני שואל. בטח יש עוד אנשים כמוני בעולם. בטח מהבחינה הזו (
). זה בטח לא יזיק, גם אם זה לא יועיל. וחוצמזה, ספוילרים זה עניין אחר, זה משהו שאנשים לפעמים לא מודעים/חושבים עליו.

Y. Welis

New member
הישועה תגיע עם עליית המימשק החדש של הפורומים

או שכך יש לקוות. אגב אפשר לבקש להעביר את ההודעות המינהלתיות לשורה העליונה של הפורום (מתחת לטאגליינז). היא תיראה כך טוב יותר.

למעלה