האם AXN ישדרו גם את עונה 5?

SWATMAN89

New member
האם AXN ישדרו גם את עונה 5?

ובכן התאכזבתי מאוד שהגענו לפרק האחרון בעונה הרבעית (פרק 88 אם הוא לא אחרון תיידעו אותי) ורציתי לדעת אם עכשיו AXN לאחר סיום העונה הרביעית יציגו את העונה החמישית? האמת אני די מכור לסדרה הזו , ואין לי כח להסחף אליה אם אני לא יכול לראות את העונה החמישית בקרוב. בתודה מראש לעונים.

Iced Hammer

New member
לאחר שיסתיים השידור החוזר של עונות 1-4

הערוץ ימשיך ישר לעונות 5-9

ilovenewyork

New member
אולי כדאי להוסיף את המידע הזה בטאג ליינס

כי לא עובר יום בלי שהשאלה הזאתי נשאלת

subatoi

New member
../images/Emo45.gif או במקום הזה של ההערות בצד שמאל.

יותר בולט ולא מתחלף באקראיות. וגם לגבי אטלנטיס עונה 3 אפשר.

aerynsun

New member
פספסתי את עונות 1-4

מזל שהם שמים שוב בשידור חוזר. כזה תענוג לראות את הפרקים פעם שניה.

יפעת777

New member
יכולים לשים את עונות 1-4 אבל למה גם ביום שישי

זה 3 שידורים חוזרים בשבוע על מה שכבר שודר ב2 שידורים חוזרים בסיבוב הקודם. יכלו לתת שידור חוזר אחד ביום של עונות 1-4 ובערב ועוד 2 שידור אחד ביום לעונות 5-9 וביום שישי מרתון של עונות 5-9 או 1-4. זה הכל בגלל שהם לא רוצים לקנות את עונות 5-9 כי הם הוציאו הרבה כסף על עונה 10 ואנשים צריכים לסבול בגלל שAXN עושה מה שקומץ קטן של אנשים מבקש מהם.

יפעת777

New member
ברוב טיפשותם AXN לא משדרים את עונות 5-9

ונותנים איזה מיליון פעם בשבוע שידורים חוזרים של עונות 1-4. פשוט צריך להתנתק מהם, כי זה ערוץ של מיחזור שבקושי משקיע במשהו, שמצדיק את הכסף שהם מקבלים מהמינויים. נ.ב. בתמונה זה הסמל ש AXN צריכים לשים לעצמם

aerynsun

New member
תפסיקו כבר לילל כל הזמן

הפורום הזה עם כל כך הרבה ביקורת. אלוהים!!!!!!!!! תגידו תודה בכלל ששמו לכם את עונות 1-4 כל יום ואפילו פעמיים ביום! אני למשל פספסתי את השידור הראשון שלהם, אז אני רואה את כל הפרקים פעם שניה מבחינתי אחרי שראיתי לפני שנים דרך הדודה. אתם רוצים לחזור לערוץ 1 שמראה פרק פעם בשבוע ועל כל פיפס דוחה פרק לשבוע הבא. אז תשלחו מכתב לAXN שיפסיקו את השידורים מייד. במקום להסתכל על החיובי אנשים כאן מיללים כמו איזה ילדים מסכנים. רבאק!

kinspirit

New member
יש ויש

כפי שוודאי שמת לב יש אנשים שבעד מה שהערוץ עושה ויש שנגד. לכל אחד יש זכות להביע את דעתו בפורום כל זמן שהיא נעשית בטוב טעם (וכאשר אנשים עוברים את הגבול של טוב הטעם הנושא מטופל). הנושא כבר דובר בפורום מעל ומעבר, אני מבקשת להפסיק את הדיון עכשיו לפני שהעניינים יגלשו לפסים שאף אחד לא מעוניין בהם.

SWATMAN89

New member
א הבנתי, אז ישדרו או לא ישדרו את עונה 5?

כי אמרתם בהתחלה שכן ועכשיו ראיתי משהו כותב שהם ממחזירים את עונה 1-4 ולא קנו את עונה 5?

subatoi

New member
קנו, קנו...

עכשיו משדרים שוב את 1-4. ברגע שיסתיים, יתחילו את שאר העונות.

למעלה