האם תסכימו איתי X4

יפעת28

New member
האם תסכימו איתי X4

שבספר הרביעי יש הרבה אלמנטים של ``בברלי``??? (כתבתי לפני כמה הודעות על ההשוואה הזו שעלתה במוחי תוך כדי הקלדה שוצפת), כאילו - הנשף, זה כל כך סדרה אמריקאית לבני הנעורים... מה גם ש``בברלי`` היתה סדרה חינוכית מאד ונגעה בסוגיות חשובות, כמו שמופיע בהארי פוטר... JS, אל תגיד לי שלא ראית מעודך ולו פרק אחד של הסדרה (שבכל זאת, רצה משהו כמו תשע שנים, ואני אישית לא פיספסתי אף פרק)

js42

New member
וכי הברירה בידינו? (-:

לא אני אסתכן בנקמה מידך על אי-הסכמה... בעצם, למה לא? אז לא, לא ראיתי ולו פרק אחד שלם מן הסדרה האמורה. צר לי. אבל - גם בי היכתה תחושה עמומה שהספר הרביעי הרבה יותר... ``מתוסרט``. אם זה מקל עליך את ההלם, לי זה מתחיל להזכיר דוקא את הסדרה ``דגראסי``. הרשי לי לחלוק עלייך בעניין האמריקניות - נוהל הנשף מקובל בבתי ספר רבים בעולם, וההווי הפנימייתי דוקא אופייני מאוד לבריטניה.

Padfoot

New member
90210?

טוב, אני אישית הייתי מעריצת בוורלי מושבעת, אז ככה שלא תקבלי ממני איזושהי התנשאות אלא הזדהות מלאה :) בכל אופן, ברור שהארי פוטר בנוי קצת כמו אופרת סבון וזה בעצם מה שבוורלי הילס הייתה (למרות שלא במובן הקלאסי של המילה) כל הניסים והנפלאות קורים, פתאום מתגלים דברים שלעולם לא חשבת שיקרו (זה האח של זה, זה הבן האבוד של ההוא) הארי פוטר הרביעי פשוט היה גדוש ביותר פעילות מיתר הספרים ולכן נראה שהוא דומה לבוורלי בעצם אבל הקטע של הנשף הוא באמת לא רק אמריקאי ותחרויות ספורט הן דווקא דבר מאוד אירופאי (ג`יי קיי היא הרי בריטית גאה ותמיד מנסה לשלב כמה שיותר מהתרבות האנגלית בספריה) Padfoot

למעלה