האם תוכל לעזור לי

NנאווהN

New member
האם תוכל לעזור לי

אני גימלאית משטרה מתקרבת ל-50 אם חד הורית לילדה ואני מחפשת עבודה ומה יש לי ? אין לי מקצוע ואין לי תואר אקדמי אינני שולטת ב"אופיס" ויש לי ידיים "שמאליות" יש לי כן אינטליגנציה גבוהה אפילו מעל הממוצע ,אני רהוטה , יש לי כושר ביטוי טוב בכתב ובע"פ , אני יודעת להסביר היטב ,בתי מצטיינת בלימודים בין היתר כי אני עוזרת לה להתכונן למבחנים, אני מאוד אוהבת ספרים ובעלי חיים ויש לי זכרון מעולה בלטתי בזה מאוד בתחום העבודה שלי זו המזוודה שלי ויש לי אתגר אישי לעמוד בהתחייבויות , ויש לי המון לתת מבחינת האישיות שלי אז מה דעתך , ארצה מאוד לשמוע בתודה נאוה

אסטרטגיה - זה שם המשחק

שלום נאוה השאלה איך מתרגמים את הכישורים הטבעיים והניסיון למשהו שהוא גם ראוי מבחינת העניין ואתגר וגם עם תגמול מתאים. לחפש משהו שהוא לא מוגדר זה מתכון להתברברות והישאבות עם פוטנציאל פגיעה עצמית. יש כלים ותהליכים שונים לזיהוי והוצאת הפוטנציאל אל האור. תהליכים שיכולים לקחת פרק זמן שאינו יכול להיות מוגדר מראש. על כן נדרשת תוכנית אסטרטגית. הכרה שמדובר בתהליך שאת רוצה להשקיע ולהקדיש לו, מצד אחד עם איזה שהוא פתרון ביניים, מצד שני. את יכולה להיעזר במאמרים, להתחיל לקרוא ולראות אם את מתחברת, את יכולה לסרוק תחומי עזרה שונים, את יכולה להיעזר בספרי עזרה עצמית. יש שפע, רק צריך לצאת למסע. בהצלחה, אמיר דרור

למעלה