האם תוכל להיות בן הזוג שלי?

FreakOnALeash

New member
האם תוכל להיות בן הזוג שלי?

בחן את עצמך. http://www.pridezine.com/content/TestURself.asp?id=11 אדם, אולי נעשה סקשן שמוקדש לנו החברים, כלומר איזושהי תיקיה שבה כל חבר וחברה ושאר ירקות ישים קבצים אישיים שלו, כל מיני דברים קטנים כדי להציג את עצמו (נגיד, יש לי לוגואים משלי כמו ה gq thingie שלך), אתה יודע, דבקים כאלה כמו שהמורה עשתה באמצע היסודי שהיא רצתה לגבש את הכיתה. אם כל אחד יתרום משהו אישי שלו, זה ייצור קשר יותר חזק של חברות בין כולם, ראית איך התקרבנו ונמרחנו אחד על השני סביב כשרון ההמצאה שלך
.

Lizz

New member
אווו, בדיוק התכוונתי!

רציתי לבקש מכולם להציג את עצמם, להגיד משהו על עצמם, והתכוונתי לשמור את זה באיזשהו מקום בפורום. שרשור היכרות. אתה, אלפא, מיכל, סתוית, ברק, נורה, ואני. היי! השביעייה הסודית! מצטער, כרגע קמתי. {hug} בכולופן, גיבוש זה טוב. בואו נתגבש לנו.

Lizz

New member
+תגובה לבוחן...

שיחה שהייתה לי פעם עם מישהו... <dead> the number one sign of being goth is denying all gothliness so if you say youre goth youre not but if you deny it you are! <L-Rayne> if i say i´m not a goth, and i wear a summer dress with pink flowers on it, am i still a goth? <poop> yep <L-Rayne> *hypothetical question* <poop> youre a frillygoth <L-Rayne> frillygoth. i like that term. היי, איך מיישרים לשמאל? ´ When You Goth It, Flaunt It´

למעלה