האם תוכלו לפרט לי על

ROBS FANATIC

New member
האם תוכלו לפרט לי על

תחום הבלשנות את הדברים הבאים: תחום שילוב (מסגרתי/תפקידי), האם קימות היזמנויות ניהול,הפקת תועלת מהמקצוע באיזה תחומים, ריווחיות המקצוע(גובה מינמלי ומקסימלי של שכר), רמת ביקוש (ירידה/עלייה..),תנאים בבגרויות (נחיצות של מס' יחידות אנגלית , במידה ומיקוד הבלשנות הוא גם על אנגלית,מקומות לימוד בצפון. בנוסף ארצה לשמוע פרטים על תחום ניהול משאבי אנוש-אורך לימודים-ביקוש,ריוחיות,מוסדות לימוד. ארצה גם לדעת דברים על תחום הייעוץ-באיזה תחומים ניתן להשתלב, הביקוש וגובה השכר. ארצה לקבל ייעוץ גם באילו תחומים מקובל עליי להשתלב, תחומים חזקים, הם: ידיעת שפות,מקצועות הומאניים,מדעי המחשב,אהבת תחום שיווק ופרסום, כושר ביטוי(שקלתי את תחום השיווק ומכירות והגעתי למסקנה שאינני מעוניינת). תודה רבה על כל עזרה שתנתן.

בלשנות?

לא בטוח שאת יודעת במה עוסקת בלשנות.בלשנות היא תחום מחקר עיוני בעיקרו.היא מנסה להגיע להבנה וליכולת ניתוח של מבנה הלשון והיא מתבססת על לימוד מדוקדק בלשני-מדעי של מערכות לשון ייחודיות, בעלות ענין מיוחד, מתקופות שונות. מבחינים בשני תחומים עיקריים במסגרת לימודי הבלשנות - בלשנות עיונית ובלשנות שימושית. מטרת הבלשנות העיונית היא להכיר ולהבהיר את מקורה, התפתחותה ואופיה של יכולת הקומוניקציה באמצעות השפה. הבלשנות השימושית כוללת תחומים כמו חקר תופעות תרבותיות, לוגיות ופדגוגיות המאפשרות הבנה של מצבי תקשורת, שפה ספרותית, שפת דיבור, סלנג, רכישת השפה, דיאקלטים ועוד. הבקוש לבלשנים נמוך ביותר.

משאבי אנוש

התחום נלמד בעיקר לתואר שני לאחר תואר ראשון בתחומים כמו מדעי ההתנהגות ומינהל עסקים. שם החוג: שירותי אנוש. מידע נוסף ראו שירותי אנוש. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום תעודת בגרות+ פסיכומטרי ארצי 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה ללימודי רווחה ובריאות מידע נוסף במוסד תשס"ה ניהול משאבי אנוש ופיתוח ארגוני - התמחות במסגרת מינהל עסקים. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום בגרות+ פסיכומטרי (לא חובה לכל מועמד) 09/8983030 40250 רופין בעמק חפר, לימודים אקדמיים פרטי מסלול תשס"ה נלמד ברשל"צ. בחוג למינהל עסקים ניהול משאבי אנוש (כהתמחות משנית בלבד). בחוג למדעי ההתנהגות תחום התנהגות ארגונית ומשאבי אנוש. תואר ראשון שלוש שנים לימודי יום או ערב בגרות+ פסיכומטרי או מבחן אחר 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, אקדמי פרטי מסלול תשס"ה התנהגות ארגונית ומינהל משאבי אנוש - התמחות במסגרת מינהל עסקים. מידע נוסף ראו מינהל עסקים. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, בי"ס למינהל עסקים, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ה ניהול משאבי אנוש - מסלול בחוג למדעי ההתנהגות והניהול. מידע נוסף ראו מדעי ההתנהגות. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 04/8292111 קרית הטכניון 32000 טכניון חיפה מידע נוסף במוסד תשס"ה נלמד ברשל"צ. בחוג למינהל עסקים - תוכנית בייעוץ וניהול משאבי אנוש. ראו מינהל עסקים תואר שני. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, אקדמי מידע נוסף במוסד תשס"ה החוג ללימודי עבודה. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה למדעי החברה פרטי מסלול תשס"ה במחלקה לכלכלה: מגמת כלכלת משאבי אנוש. מידע נוסף ראו כלכלה. תואר שני שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למדעי החברה, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ד מינהל עסקים התמחויות: שיווק ופרסום, ניהול משאבי אנוש, מימון ושוק ההון. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה. פעם בערב+ יום שישי. ראו מינהל עסקים. בהליך לקראת תואר שני שנתיים לימודי ערב תואר ראשון 03/5311861 ת.ד.759 צה"ל 104 55000 קריה אקדמית קרית אונו

ROBS FANATIC

New member
תשובה

אני רוצה לקבל הצעות למקצועות בעלי ביקוש שהם לא ריאליים, אלא הומאניים, שנחוצה להם השכלה והם ריווחיים. אני כרגע משלימה בגרויות ומחפשת מקצוע להמשך. נתוניי הם, שאני חזקה בשפות ובמקצועות הומאניים ומחפשת משהו לרקע הזה.

למעלה