האם תוכלו לסייע ?

האם תוכלו לסייע ?

אני יודעת שכבר שאלתי, ותודה רבה לכל מי שהשיב, אבל איכשהוא העניין עדיין לא מסתייע, עדיין תקועה בלי עבודה ! וה"עוני" המתמשך שאני חווה ארוכות, נותר כשהיה, למרות הצלחתי ויכולותיי המקצועיות הטובות. האם ישנם אנשים טובים באמצע הדרך, שיוכלו לאמר לי במה יתכן שאני טועה ? מדוע "מתעקש" השפע להעדר מחיי ? האם יש דברים שצריך לעשות או לא לעשות כדי להגביר שפע ופרנסה בחיים ? האם יש תקווה להקמת המשפחה המתוכננת ? תודה מראש לכולם.

spooni

New member
קצת רקע ...

באיזה תחום מחפשת עבודה ? כמה זמן מחפשת עבודה ? מה את עושה בשביל זה ?

איך תוכלי לסייע לעצמך?

שלום לך, מדברייך עולה שאת נמצאת במצוקה קשה:פרנסה,והעדר תקווה להקמת משפחה. דווקא מתוך המצוקה או ה"אבל" שאת נמצאת אני משמינה אותך לשאול את עצמך איזה אחריות את מוכנה לקחת על עצמך על מנת לשנות את המציאות בה את נמצאת כרגע,עד כמה את באמת מחויבת לעצמך כדי שתוכלי לצאת מהמעגל שבו את מצוייה וזאת על אף הקשיים שאת חווה? בהצלחה, דורית מאמנת אישית ומאמנת מנהלים www.doritcoahing.com

ליפה ואינטילגנטית את יכולה לפתור|כר

את בעיותך לבד - לפי התשובות שלך את מספיק חכמה כדי להתמודד עם מצוקותיך והשאלות שלך לטעמי מצוצות מהאצבע. מגלגלת לך את הכדור שלך בחזרה
(ברוח המונדיאל) בטוחה שתצליחי עזר כנגדו

חחחח

אז זה די מעמיד את הניק בסימן שאלה לגבי ה......... "גם יפה גם אינטיליגנט" טוב אולי היא כמוד עם בעיות ריכוז ולמידה

schlomitsmile

Member
מנהל
הניחוש שלי, הוא שהיא רצתה להקרא גם יפָה גם אינטיליגנטית, אבל יש גבול למספר האותיות שאפשר להכניס לניק. בקיצור-קיצוצים... גם../images/Emo68.gifגם../images/Emo22.gif-תגידי,אני צודקת?../images/Emo140.gif

אגב זה לא זכר זה נקבה בפורטלים

אחרים היא מופיעה כ"אהובית" "ענת" . עזר כנגדו

ה מוזה

New member
בואי נראה ......

יש לך אדם שאוהב אותך ורוצה להקים איתך משפחה יש לך הצלחה ויכולות מקצועיות טובות יש לך את המודעות הפנימית לבדוק ולשאול יש לך את הידיים להקליד את ההודעה יש לך את העיניים לקרוא את התשובה יש לך את היכולת לבקש עזרה יש לך את התבונה להקשיב לאחרים תראי כמה שפע - יש - לך תקימי משפחה,אמרי תודה על כל נשימה שאת נושמת על כל בוקר שאת זוכה לראות קרני שמש על כל פעם שמישהו אומר לך "אני אוהב אותך" עבודה היא לא אינדיקציה לשפע כלל וכלל לא יש כאלו שמרווחים פי אלף ממני וממך וחשים חסרי כל ויש חסרי כל שופעי שמחה אהבה משפחה ואושר .

למעלה