האם תוכלו לסייע ?

האם תוכלו לסייע ?

אני יודעת שכבר שאלתי, ותודה רבה לכל מי שהשיב, אבל איכשהוא העניין עדיין לא מסתייע, עדיין תקועה בלי עבודה ! וה"עוני" המתמשך שאני חווה ארוכות, נותר כשהיה, למרות הצלחתי ויכולותיי המקצועיות הטובות. האם ישנם אנשים טובים באמצע הדרך, שיוכלו לאמר לי במה יתכן שאני טועה ? מדוע "מתעקש" השפע להעדר מחיי ? האם יש דברים שצריך לעשות או לא לעשות כדי להגביר שפע ופרנסה בחיים ? האם יש תקווה להקמת המשפחה המתוכננת ? תודה מראש לכולם.

hilabarak

New member
לדעתי את נופלת במלכודת "קלאסית"

של הרבה אנשי רוח - האמונה בכלל, היא רק חלק מהתמונה הכוללת ולא כל התמונה. העשייה עצמה היא החלק השני של התמונה. את שואלת ומתמקדת בשינוי האמונה שלך, אבל מה עם העשייה ? נתתי כבר במספר תשובות את הדוגמא של הספורטאי. זה נכון שקשה לנצח אם לא מאמינים ועושים דימיון מודרך וכולי. אבל אדם לא יכול לשכב בבית ולעשות דימיון מודרך ולראות עצמו בדוכן המנצחים, ולהגיע ליום הריצה ללא כושר וללא אימונים. ובהמשך לדוגמא - אם ספורטאי מדווח על כשלונות חוזרים ונשנים. מה הבעייה בעיניך, שהוא לא מאמין או שהוא לא מתאמן נכון ? אם ניקח ספורטאי מוכשר שמתאמן כל יום, האם יש סיכוי שהוא ייכשל לחלוטין בגלל חוסר אמונה ? אולי הוא יגיע מקום עשירי במקום ראשון, אבל אי אפשר להתאמן נכון וברצינות ולהישאר ללא כלום. לסיכום תשובתי הכנה לך - אם את "ענייה" וללא "זוגיות" עלייך לעשות עבודה "נורמלית רגילה" (לא מתחום המודעות והאמונה). לבדוק מה בדיוק הבעייה עם העבודה - מקצוע ? בעייתיות מסויימת שאת משדרת ? וכולי. לגביי הזוגיות, ללכת לייעוץ ולבחון מהם השגיאות שאת עושה. האם את מרחיקה בני זוג ? האם בתוך תוכך אינך רוצה זוגיות ? האם אינך מטפחת את עצמך ? וכולי. בקיצור - הדיונים על אמונת שפע וחסר הם טובים ומועילים. אבל כתוספת לעשייה נכונה ומועילה ועוד עשייה נכונה ומועילה, לא כתחליף.

השפע מצוי כול הזמן סביבנו פשוט לקחת

כשגשם יורד הוא יורד על כולם אותו דבר באותו מקום.. מה שנותר לך הוא להסכים לעשות... לצאת מהנקודה הנוחה והאפורה של חייך להתחיל לתכנן בצורה מדויקת מהלכים להתחיל לפעול על פי התכנון כול הצלחה לחזק את עצמך במשוב חיובי ובמילה טובה עשייה יקירתי עשייה ולהיות בשמחה תמיד בהצלחה

Darek engel

New member
אולי שינוי?

תנסי אולי מקום אחר. לי היתה בעיה דומה לשלך , ואמרו לי שהאנרגיה במקום שהייתי גר בו לא טובה , אני לא הייתיחסתי לזה בהתחלה. בסוף ניסיתי כבר הייתי מיואש ומוכן לנסות הכל . אני יגיד לך החיים שלי הישתנו מקצה לקצה ברגע שעברתי דירה . היום יש לי בחיים לא רק שפע אלה גם המזל היום חבר טוב שלי

למעלה