האם תדעי\j o n n y

האם תדעי\j o n n y

בהצתה מאוחרת נחשפתי לאחד השירים היותר יפים שנכתבו פה ואני מביא אותו שוב... האם תדעי... את אבקני פרח ליבך להפריח בניחוח עדן אלוהי שייתבשם מהם אהובך מבלי שירווה צמאון אדמתך ונהי האם עברו מול עינייך... שפרא השדים בראש המעוררים בך את היראה לעתים הם כסות קסם...בר אנוש פרי ידם הענוגה של מלאכים האם יפנימו יעמיקו עינייך ראות... את מחמד נפשך ביפי רגעו...הדקה זורח כליל קיץ ותתענגי למענו בדמעה אף כי בליבך עלי חיץ האם תאותי להמתין... לראותו את שחמד לבבך בבוסרו לחוש את קוציו כי חדים בהבשלתו יערב לך כי גם קוצים נשברים אם תדעי אלה הדברים אשאך כאוהבת בכאב ואחצה את גבולתייך כי אין אתור לעומקו של הלב ולערגתך אהיה...כן

שיר טל35

New member
ממממממ.......

עשה לי חשק להתאהב..
בעצם...כבר מאוהבת.

אתה יודע ....

גרמת לי ללכת למאמרים ולמצוא את זה : של ADAMMMMMMMMM- הלוואי ויחזור לכתוב כאן שוב :) <> שמש אהבתך זרחה מעליי העירני מישנוניות בחשאי הלכתי אחריך מבלי לברר איפה ומתי אדום שפתייך היה דגל דרכיי וחום ליבך הגשים את חלומותיי הלילות ההם לא אשכח ודאי השעות ההן שישבתי מביט בחיי מחפש אותך, היחידה אשת תקוותיי פגשתי בך ביום שבו זחלה נפשי אל האין פגשתי בך ביום שקודשנו להיות שניים פגשתי בך כשנפשי רעדה עדיין מקר הפרידה עצמה את העיניים אך זיו פנייך לא הותיר בי ברירה רק להתאהב בך, ולהתענג מהאהבה... הנני ניצב היום ביער אהבתך כאורן מופעם מחום ליבך הקורן טועם מצוף נשמתך ושב ולהתבונן בפנים היפות שהצליחו אותי לשנן לימדו אותי שיש עוד אהבה בעולם השומם... שוקק אני לחבקך חזק ולהעלם למקום שבו שנינו נרתם לבית חם שזוהרת בו האהבה עד כמה לפרי אהבתנו שעוד יקרא לך...אמא <>

J o n n y

New member
תודה

ברצוני להודות לאנשים היקרים על הפירגון הרחב שמקורו לבבות עמוקים וטהורים...תודה אניגמטי, מעריך את זה.

חניבעל.

New member
חחחחחחחחחחחחח

איזה תואר הדביקה לי זאת. ראית - רק דיברה עלי כבר היא לא מרגישה טוב. יד אלוהים (או שפעת).

למעלה