האם שרון חולה?

האם שרון חולה?

ממידע שהגיע לכתב בכיר בעיתון גדול-מסתבר ששרון חייב לעבור ניתוח מסובך ומסוכן בעינו. הנושא הושתק-והעיתון החליט לא לפרסם כדי לא להשפיע על הבחירות. על ראש ממשלה להציג לציבור את תיקו הרפואי,במידה וישנו חשש לבריאותו וכושרו! אך אנשי שרון משתיקים הנושא-את הניתוח יעשה לאחר הבחירות.

Zack DA

New member
אני מסכים ש...

זכותו של הציבור לקבל את כל המידע הרלוונטי בנוגע למצבו הבריאותי של רה"מ.

eviv

New member
אבל איך אתה יודע?

האם אתה העיתונאי הבכיר? או שזה רק שמועה כמו השמועות על מות חברי כנסת ושבסוף היתה דקת דומיה התפלאו לשמוע את קולו בקו הטלפון אומר להם שהוא חיי

eviv

New member
הגבתי אבל אם זה לא ברור אז..

אמרת שהדבר לא פורסם אז איך אתה יודע זה לא מראה על חשש שזה לא אמת מה שאמרת ? חוץ מזה רישומים רפואים הם פרטיים איך תקבע מה הציבור חייב לדעת? סוג מחלות? את מי תקבע לפקח על זה את ראש הממשלה בעצמו? הרי ברור שאף אחד לא ילך ויספר לאנשים שהוא חולה מקווה שהתשובה מובנת...

בדקתי את זה....

ולאחר שבדקתי את זה הגעתי למסקנה.... שבמקום להתעסק בזבל כדאי שתתעסקו באיך לבחור מנהיגות חזקה לליכוד ולימין. אתם לא מבינים שאתם מחלישים את הימין. תפסיקו אם זה... אסף

נכון-הליכוד כבר לא ימין אמיתי!

צדקת-שרון החליש אידיאולוגית את הליכוד-הוא כבר לא אופציה לימניים אמיתיים.

Zack DA

New member
זו גם מדינה דמוקרטית

מותר לדבר על דברים. אני לא חושב שזה מחליש את הימין. אם יש מישהו שבגלל שרמזו שאולי יש סיכוי של אלפית האחוז שלשרון יש בעיה בריאותית - הוא יחליט שלא לתמוך בו (בהנחה ושרון יזכה בפריימריס) - אני מוותר על חברי ימין כאלו.

שים לב...

שזה בדיוק המסר שמפלגת העבודה ניסתה להעביר לפני הבחירות עם ברק... שאריק זקן וחולה. אין הבדל ביניכם לבין מצנע....

למעלה