האם שמעת על מיקה?

dinozaur1

New member
האם שמעת על מיקה?

יש רבים האומרים שהוא פרדי מרקיורי הבא..... ובהחלט יש להם נתונים דומים נורא, הקול, שניהם נולדו במדינה מוסלמית, מנגנים על פסנתר סגנון המוזיקה, העדפותיו המיניות ואפילו העובדה שהוא לא אוהב לדבר על זה באופן ציבורי. מיקה מזכיר את פרדי בשיר המצליח שכתב grace kelly ("So I try a little Freddie"), ולפי הכתבה הזאת: http://www.metro.co.uk/fame/article.html?in_article_id=34500&in_page_id=7&in_a_source= הוא גם רוצה והשתמש בפסנתר של מרקיורי בהקלטת השיר שלו. מה דעתכם? בשבילי לא היה ולא יהיה עוד פרדי, אבל הבחור באמת מזכיר אותו ע"פ הפרמטרים הנ"ל...

Great Pretender

New member
אכן.

למרות שהעדפותיו המיניות לא קובעות. גם אני יכולה לנגן בפסנתר באותו סגנון, איכשהו לאמץ [לא שזה אפשרי] את הקול של פרדי, להיות בי-סקסואלית ובעצם להחליט שלא בא לי לדבר על זה בציבור. אבל זה משהו אישי, אני לא חושבת שדוקא בגלל זה מיקה מזכיר את פרדי. משהו בהתנהגות שלו, אולי קצת מזכירה את פרדי, אבל פרדי הוא אדם אחר... סליחה אם התנפלתי, מחר יש לי 3 מבחנים. {צריך לתבוע ת'בצפר הזה ! 3 מבחנים ?! ביום !?} אני קצת עצבנית. D:

1Reebok

New member
ע"פ איזה פרמטרים?

"שניהם נולדו במדינה מוסלמית, העדפותיו המיניות, ואפילו העובדה שהוא לא אוהב לדבר על זה באופן ציבורי". בחיי, נשמע כמו מוזיקאי מעולה. להגיד "פרדי מרקיורי הבא" על בחור שהושפע ישירות מפרדי מרקיורי נראה לי תמוה.. אלא אם כן הכוונה היא פשוט ל"כישרון גדול מאוד נוסף". נכון, לפעמים הקול שלו דומה לקול של פרדי, והוא בהחלט מוכשר בשירה, מכאן ועד ל"פרדי מרקיורי הבא".. המרחק גדול מאוד.

Carmel Bublil

New member
זה ברור שפרדי יש רק אחד..

וכן, מיקה קצת מזכיר את פרדי בסגנון ובעיקר בקטע של לעשות הכל בגדול [מכירה שיר אחד שלו :-| ומעבירה ביקורת כמו טיפשה]

Oukami Kun

New member
לפי מה ששמעתי,

האלבום שלו על הפנים. חוץ מגרייס קלי, כל השירים גרועים. לא יצא לי לשמוע, אבל אני סומך על האדם שאמר לי את זה...

Evi Virus

New member
אני מבינה את ההשוואה,

אבל לא נראה לי שצריך להשוות. כן, אני מכירה את מיקה וגם אוהבת את השיר הזה, ואולי יש משהו שמזכיר את פרדי, אבל זה רחוק מהשוואה לדעתי.

Miss Menta

New member
../images/Emo71.gif פרדי הוא לא יהיה אף פעם.

אבל שמעתי את גרייס קלי מיליון פעם ברדיו, וממש ממש אהבתי את הקול שלו ואת השיר עצמו. D: אבל פרדי הוא לא יהיה, למרות שהכל קצת דומה וגם הסגנון.

Ekrembo

New member
לדעתי הקול שלהם לא נשמע דומה, אז שניהם

יכולים לשיר מאודדד גבוה. לא אומר חלום חוץ מזה.

למעלה