האם שמעתם על זה?

האם שמעתם על זה?

כתבתי לאחרונה שנתקלתי בתגובות של כאלה שרצו להצביע לי ולאחרים וזה לא עלה בידם. אף אחד לא השיב לי. אני חוזרת ושואלת..שכן דבר כזה יכול לשבש את ספירת הקולות בצורה הכי אמינה שיכולה להיות (אחרי "הסינון" הגדול שהביא שמחה וששון לכולם) עדיין יש שיבושים. אני אישית, נואשתי. אשמח אם אגיע לעשרת הראשונים ואם לא..גם לא נורא. זכיתי לחשיפה וזה בהחלט מספיק לי בשלב זה אפילו אם החשיפה מתייחסת לפוקדי הגולשים או המתחרים. מה דעתכם? אני מביאה כמה תגובות שהועלו בכתב ליד יצירתי (יש כאלה שטלפונית מסרו לי - כמובן שמבין מכריי) מציעה לכם לבדוק גם אצלכם. אנימניחה שיש עוד תגובות בכתב לגבי ציוריי..אך הבאתי רק שלש תגובות. מכתבי זה בא בעצם לפקוח את עיניכם המתחרים. לאלה שקרובים לניצחון חבל שעל חודו של קוץ - תפקששו. 2.1 ציון 10. מדהים. תודה על הציור הנפלא. לא מוצאת איך להצביע שלחי לי הסבר. כי משהו לא נפתח כדי שאצביע. רחל 2.1. .אין אפשרות להצביע ולדרג - וחבל ! עבודה מרשימה . 10.1 אין אפשרות להצביע, וחבל. המערבולת בעלת עוצמה אדירה בכוחה בצבעוניותה. חברים יקרים, מה לגביכם? אגב...שאלתי את מנהל הפורום איך שעליתי על זה (הווה אומר לפחות עשרה ימים) וטרם נענתי. המשך יום נפלא ובהצלחה לכל המשתתפים.

למעלה