צ´ט לדעתי - זה פתח...
ומה כוונתי ? זה פתח קודם כל לתגובה ממך. אני משערת שבן זוגך יודע שלא תאהבי את הרעיון שהוא מצ´וטט עם בחורות (אני מאמינה שאם אלה היו בחורים ושיחות על היי-טק זה לא היה מפריע לך), ולכן הוא בוחר לא לשתף אותך ולידע אותך שזה מה שהוא עושה, כאשר הוא אומר שהוא עובד על המחשב. הוא כנראה לא עושה רק את זה, אלא באמת עובד, אבל תוך כדי, גם משתשע עם הצ´טים. מכיוון שאני מעריכה שהוא יודע שזה ממש עלול לפגוע בך, אני חושבת שאחרי שרבתם ומן הסתם פתחתם את הדברים, הוא צריך לעשות החלטה. ההחלטה הזו תהיה באם חשוב לו יותר לשמור עליך כבת זוגו האוהבת ולשמור עליך לא פגועה לא כועסת ולא עם תחושת בגידה, או להחליט שיותר חשוב לו החופש לעשות ככל העולה על רוחו. מן הסתם אני מבינה את האיסור שהטלת עליו להכנס לצ´טים. שאלת השאלות, האם האיסור הזה יעזור וישיג את מטרתו ? הרבה פעמים אנשים נרתעים כשאומרים להם "לא", אבל הייתי מציעה לך להחליט שאת הולכת לדבר על זה ברוגע ולהסביר לו משהו בסגנון הזה : X, אתה יודע כמה אני אוהבת אותך, וכמה שאני מקנא בקשרים אחרים, גם אם הם וירטואלים. אני מבקשת שאם אכפת לך ממני, בבקשה תפסיק. אני יודעת שאי אפשר לאסור עליך, אתה לא ילד קטן, ואני לא אעקוב אחריך, אבל למעני אנא הפסק עם זה. ייתכן ואז הוא יראה את המצוקה שהדבר גורם לו והוא יהיה פתוח יותר לוותר (מתוך ראיית החולשה שלך לדבר ולא מתוך זה שאת שולטת בו וכופה עליו) אני לא בטוחה שזו השיטה, אבל זה נראה לי הדבר הנכון לעשות. למרות שאני כמוך, גם קנאית וקשה לי להשתלט על פרץ הרגשות ומן הסתם הייתי מגיבה בדיוק כמוך. אני מאחלת לך רק שמחה ואהבה.