האם שווה לקנות X41 IBM?

2סיקו

New member
האם שווה לקנות X41 IBM?

אני מעוניין במחשב נייד 12 מסך, שיהיה חזק לנסיעות. מפרט של ה-X41 מספיק בשבילי. האם כדאי ללכת על המחשב הזה, הוא נמכר בארץ יד שניה בסביבות ה-3000שח אבל בחול נמכר ב-2000שח. או האם לרכוש מחשב חדש מחברה אחרת (MSI וכו...) ב-3500שח ראיתי פיזית את מחשב X41 והוא סוס עבודה מבחינת איכות החומר (אפילו ה-X61 לא טובים כמו סדרות ה-X41 או T43) נכון? תודה

יאיר B

New member
אם המפרט שלו מספיק טוב לך - אז למה לא?

הם מחשבים מצויינים (ואי אפשר להשוות אותם ל-MSI, אפילו לא בטעות). הבעיה היחידה היא בנושא האחריות - מן הסתם מדובר במחשב משומש וללא אחריות (ושירות תיקונים למחשב נייד לא יהיה זול בכלל). כך שזה בעצם השיקול היחידי (בהנחה שהמפרט מתאים).

2סיקו

New member
יש עוד מחשבים>

שנשארה להם שנה או שנה וחצי עדין של אחריות IBM! עוד שאלה: עד כמה ההבדל גדול בין מחשב 1.5MHZ CENTERINOלמחשב DUAL 1.8 בהנחה שלשניהם יש 1.5GB RAM במהירות אינטרנט? הרצת שלושה אפליקציות באותו הזמן (WORDS, EXCEL וכו..) חיבור VPN מהירות עבודה? יש קשר לחוזק המחשב? תודה

יאיר B

New member
סנטרינו זה שני דוררות קודמים (מעבדי פנטיום M)

דואל קור זה דור קודם (כיום זה דו-2-קור). עד כמה ההבדל בגלישה ברשת? לא חושב שתרגיש יותר מדי בהבדל (בהנחה שאתה על XP ולא ויסטה). אופיס אולי יקח עוד שנייה-שתיים לתוכנה לעלות (אם מדובר על גרפים כבדים של אקסל, זה יכול לגרום לכמה שניות האטה). לא נראה לי שיש קשר לעוצמת המחשב בקשר ל-VPN (זה כמו גלישה ברשת נכון?). בגלל שאין לי ניסיון בנושא, מציע לשאול בפורום רשתות.

2סיקו

New member
המחשב 12' >

נועד אצלי רק כדי לקחת אותו ממקום למקום, כך שיש לי את המשרד איתי בכל מקום. אימילים, PDF, תמונות, וכו...

למעלה