האם רסקיו...

YinYang

New member
האם רסקיו...

רמדי יכולה לשמש גם בתור מניעה להתקפי חרדה? לפי ההוראות רצוי לקחת 4 טיפות בזמן ההתקף, אבל האם ניתן לקחת נניח כל בוקר במשך תקופה מסויימת כדי למנוע את ההתקפים מראש? ובאותו עניין...אילו תוספים יכולים לעזור במצבי לחץ וחרדה? יצא לי לשמוע על פסיפלורה שהיא מצויינת, אבל אני אודה לכם אם תעלו רעיונות נוספים. בתודה אייל

dudi adler

New member
אחי

אם המצב סביר, נסה ללמוד ולתרגל תרגילי הרפיה באופן קבוע,מידי יום לכל הפחות 20 דקות. לאחר מס´ חודשים תחוש בעזרת השם בשיפור משמעותי...

רסקיו, כשמו כן הוא - מיועד ל´הצלה´

לצערי, מטפלים רבים משתמשים בו לטיפול - זו גישה לא נכונה! הרסקיו הוא צירוף מוכן מראש של 5 תמציות במטרה לאושש אדם מהר. הוא מיועד לטפל במצבים אקוטיים, לא במצבים כרוניים. זאת, למרות שאין מניעה להשתמש בכל אחת התמציותיו, לטיפול ארוך טווח. חרדות יכולות לנבוע מכל מיני דברים, ויש גם חרדות לא מוסברות. אם אתה סובל מחרדות, ואם בחרת בפרחי באך ככלי עבודה, יש להתאים לך את התמציות שמתאימות למצבך. לפעמים, התמצית שתטפל במצב, כלל אינה מטפלת בחרדה. לגבי תוספים, יש מי שנותנים פסיפלורה. שאל את עצמך אם ואליום נראה לך טיפול נאות כי זה מה שפסיפלורה עושה. מה כן? 1. מזון מקרקע כמו: בשר, ביצים (גבינות ודגים לא עושים את אותו אפקט) 2. פעילות גופנית אירובית מתונה כמו למשל: הליכה 3. תוספים כמו: ויטמין C, ויטמיני B ובמיוחד B5 ו-B6, אבץ, 4. קצת יותר בזהירות: חומצות אמינו כמו: תירוזין, SAM וכדומה (אני ממליצה להתייעץ טוב לפני שאתה פונה לכזה כיוון) 5. מיץ נוני יכול גם הוא לעזור כאן כל זה, בלי שום קשר לצורך לאתר את המקור לחרדה ולטפל בו ישירות נאוה

למעלה