האם קרה לכם ש...

האם קרה לכם ש...

האם קרה לכם שלקבוצה היה קרב שלקח בזמן שחקנים חלשחק אותו כמה שעות, ובגלל הקוביות הארורות (והפעם הן אפילו לא היו שלי) אתם הייתם מחוסרי הקרה בערך מתחילת הקרב? האם יש דבר מתסכל מזה?

DDN

New member
חשבתי שאת משחק חופשיטה.

ובלי קוביות. . . . . לי קרה דבר יותר מתסכל: הדמות שלי נפרדה מהחבורה כדי לעזור לתושבי העיר הפצועים לחזור לתוך התחום המוגן של העיר (הם היו בשדות), והחבורה רדפה אחרי הכוחות העויינים. בזמן משחק - זה היה עניין של אולי חצי שעה. בזמן אמת, המרדף והקרב לקח לחבורה 4 שעות. ואני ישבתי והשתעממתי. . . . . איזה שיטה את משחקת אגב?

אז זהו ש..

אני כרגע משחקת במערכת של סטאר וורס. D20 למרות שאנחנו חושבים להגר לשיטה אחרת - יש כמה שעומדות על הפרק. אם הדמות שלי היתה נפרדת , הייתי יכולה לעשות פריצות של דברים שהיא עושה, במקרה הזה הייתי תקועה עם דמות מעולפת... חוצמזה - היה לי המזל הרע להתעלף דווקא כשתורי כשחקנית לעקוב אחרי האיניש של כולם, כך שלא יכולתי לעבור למקום שקט בצד ולעבוד על דברים שקשורים בדמות שלי, או סתם לנמנם.

DDN

New member
מה זאת אומרת "תורך כשחקנית. . . ."

לעקוב אחרי היוזמה של כולם? שכל אחד ידאג לעצמו, ושהמנחה ידאג למכלול של כולם (זה מה שהולך אצלנו). כל אחד זוכר אחרי מי הוא ביוזמה, וגיל (המנחה) זוכר את הסדר בכלליות. . ..

במקרה הזה

אדם אחד שומר על תור מי, אחרת יש בלאגן, ולא הGM. מכריזים בתחילת הקרב על האיניש של כולם, אחד השחקנים מסדר אותם, ומכריז כל פעם תור מי. בד"כ זה לא סיפור גדול, אבל אנחנו כרגע תקועים עם 12 אזרחים יחד איתנו, כך שיש לזה הרבה משמעות, ולעקוב אחרי כולם זה לא טריוויאלי. הGM עסוק מספיק עם הזזת הטוקנים וזריקות שונות ומשונות מאחורי המסך. זה עניין של חסכון בזמן. אני לא יודעת באיזו מערכת אתם מזחקים, אבל אצלנו יש את המנגנון של פרי אקשן, שעושה בלגאנים אם הסדר לא רשום בצורה מסודרת ומנוהל ע"י בנדם אחד.

shadowfax

New member
אויי ימי רנגורת

כמה קיללתי את עצמי על האישיות שלו... (ועל היכול של המנחה להוציא 100 בD100)

the user youe requested wasnt found

please try again later אוף לעזאזל.. הבנאדם שטרח להקריב את רגלו העדינה ולשים אותה בפתח ממנו מגיעה הסכנה (בצורת שלושה גמדים) ואפילו הצליח להפיל שניים מהם (
) היה חיב לחטוף נבוט בראש מהגמד השלישי ולהתעלף למשך כל הקרב
נו ככה זה כשיש 2 נקף
.. כן זו בהחלט חוויה מתסכלת.. בכלל כל חלק משחק "אבוד" הוא חוויה מתסכלת.. אבל זה לפחות נותן הזדמנות לצפות בפגישה מהצד.. להרהר קצת על המתרחש.. וכו' ובכל מקרה.. עדיף מחוסר הכרה ממת

למעלה