האם קיים מכשיר שמיעה נגד מים? קנינו מכשיר

האם קיים מכשיר שמיעה נגד מים? קנינו מכשיר

שמיעה וכל יומיים צריך להחליף סוללות כי הן מחלידות, אפילו בית הסוללה החליד כבר והוא ברשותנו רק חודשיים

המרחפת

New member
אני עם מורן....

האם יכול להיות שמשהו בתחזוקה לקוי? מכשיר חדש בהחלט לא אמור להגיב כך ויש מקום לבדוק פגם בייצור. אני יכולה לספר שנהגתי לשכוח סוללה בבית הסוללה במשך חודשיים והיא העלתה מלחים לבנים וירוקים, אך לא חלודה, ובכל זאת המכשיר המשיך לעבוד, גם אחרי שבטעות נכנסתי איתו למקלחת, לבריכה ולמגוון מקומות. ישנם כיסויים למכשיר, לכאלו שנוהגים לעשות ספורט ומזיעים, ואיני בטוחה אם זה יצא להפצה לשוק, אך בהחלט אין מכשיר הרמטי למים. נדרשת תחזוקה ותשומת לב.

בקשר למכשיר vidx...

את המכשיר קנינו לאבי כבן 70+ אנו בחודשי הקיץ... חם...הוא מגיע הביתה מזיע אבל הוא שומר עליו מאוד כשרוצה להסיר: פותח קצת את בית הסוללה (כפי שהנחו אותנו), ומניח אותו בקופסה אולם, כל יומיים שוב אותו עניין הוא מניח בצד בטענה שאינו שומע וכשאני פותחת את בית הסוללה אני רואה שהכל חלודה אפילו הסוללה אכולה כבר ואז מתברר מדוע אינו שומע... אני מנקה, מחליפה סוללה ואחרי יומיים הנושא חוזר על עצמו חוץ מזה, מה יהיה כשיהיה גשום? הנושא מגוחך כמו כן, הוא שטוען שכשהוא מחוץ לבית - שהוא שומע רעש של רוח- וזאת למרות שקיים מסנן במכשיר אבל מה שבאמת מטריד מאוד שהמכשיר כבר החליד אפילו את הסוללות ומגיע למצב כזה תודה, דנה

המרחפת

New member
אני מניחה שמדובר במכשירים הקטנטנים?

אלו שנכנסים לגמרי לתוך האוזן? אמנם אינני מכירה אישית את המכשירים הנ"ל אבל חלודה במכשיר בן חודשיים נשמעת לי עסק חשוד ביותר ואני ממליצה לחזור לסוכן שממנו קניתם. סוללה זה דבר שצריך להספיק לשבוע וחצי במכשירים כל כך עדינים וחלודה זה דבא שמופיע אם הסוללה נשארת חודשיים, לא יומיים. בימי גשם אני מקפידה על מטריה או כובע, יותר מטעמי הרעש שרוח עושה במכשיר אבל זה מגן גם מהגשם.

חלק שקוף שבאוזן, והמכשיר עצמו מאחורי האוזן

לגבי החלודה...אכן משהו לא נשמע טוב, וקבענו אצלה פגישה לעוד יומיים

0ne Man

New member
מכשירי שמיעה לא יכולים להחליד

מכשירי שמיעה עשויים פלסטיק ולכן לא יכולים להחליד. מה שקורה כאן כנראה כי קניתם סוללות לא מתאימות למכשיר או סוללות לא איכותיות, שפורקות את החומצה שלהם החוצה ומלכלכות את בית הסוללה של המכשיר, כך שקרוב לוודאי שהבעייה היא באיכות הסוללות ולא באיכות מכשירי השמיעה. אני מציע שתנסו חבילה חדשה של סוללות מסדרת ייצור אחרת ותראו אם הבעייה נמשכת. אם הבעייה נמשכת אין ברירה אלא לחזור לסוכן שמכר לכם את המכשירים ולבדוק מה הבעייה. בהצלחה

נכון, אבל זה לא המכשיר עצמו אלא כשאתה פותח

אותו אז האזור שאתה מכניס לתוכו את הסוללה, והסוללה עצמה - אכולה את הסוללות אגב, רכשנו גם במקום קניית המכשיר בכל מקרה, אנחנו אצלה עוד יומיים תודה, דנה

Kanish

New member
התיאור שנתת דווקא מתאים לתאוריה של One Man

לא כל המכשיר מחליד, אמרת, אלא רק איזור הסוללות - כלומר זה לא המכשיר בכלל אלא הסוללות. נסו באמת לקנות סוללות מסוכנות אחרת. למה שלא תנצלו את ההזדמנות גם להתייעץ עם אחרים על המכשיר עצמו, כי אם זה באמת סוללות לא מתאימות שגורמות לכל הבעיות, יש סיבה לפקפק בידע ובאמינות של הספקים שלכם (שלדברייך גם סיפקו לכם את המכשיר ולא רק את הסוללות) ועדיף לקבל חוות דעת שנייה בקשר לכל ההתאמה של המכשיר ולסוללות והכל.

צלף

New member
יש לי תאורייה אחרת

אולי זה לא הסוללות - אלא הזעה - אני חושב שאביך מזיע הרבה (במיוחד באקלים של תל אביב) ואיפוא שיש מתכת כמו הסוללות אז יש החלדה... בקיצור תבדקו בשני הכיונים - סוללות לא מתאימות או זעה מרובה מידי - היית מציע שבכל מקרה תקנו מיבש לחות למכשירי שמיעה (ניתן לקנות ברוב סניפים בסכומים של עד 100 ש"ח) - זה יכול להאריך את החיים של מכשיר שמיעה יבוש תדיר...

noam_ma

New member
ברור שמכשירי שמיעה מחלידים.

אתה מדבר על הקופסא החיצונית שעשויה פלסטיק, אבל כל הרכיבים האלקטרוניים הפנימיים מחלידים. אסור שמכשיר השמיעה יבוא במגע עם מים או לחות. בנוסף, הסוללות לא מחלידות בגלל שימוש לא נכון. קרוב לוודאי שמים או לחות גרמו לחלודה.

לא תאמינו מה התשובה שלה

1. לקנות כרית ייבוש...אולי נקנה לו גם שמיכה??? 2. אמרה לא להשתמש במכשיר בקיץ, וכששאלנו מה עושים בחורף- אמרה שגם לא ישתמש... דנה

למעלה