עדין
זאת שפה מאוד חדשה יחסית לותיקות שבשוק והפופולריות שלה עדין לא בשלב שניתן למדוד. אם המדד שלך זה מודעות העיתונים אז הרי שקובול היא שפה מאוד פופולרית, חוץ מאיזה אחד כאן שהתנצל על זה שהוא רוצה מידע על קובול, אתה רואה כאן אנשים שרוצים ללמוד קובול כי היא פופולארית? לגבי ADA. כתבתי בה די הרבה שנים בצבא, אחת השפות בין הראשון שעבדו ב OOP. אין לי מושג אם עדין משתמשים בה שם אבל אני בספק. ולא בגלל שהיא לא פופולרית אלא בגלל של CPP היום יש יותר יכולות ב OOP. הטענה שלי היא שהשאלה האם שפה היא פופולרית זהה לחלוטין לשאלה איזו שפה הכי טובה. מהי ההגדרה של פופולרית? האם שפה שתוכניתנים שלה מבוקשים או שפה שתוכניתנים אוהבים לעבוד בה? בכל מקרה, מודעות הדרושים, במיוחד בימים האלו שבהם מודעות הדרושים הצטמצמו למינימום ההכרחי, הם לא ממד לפופולריות, וההגדרה שפה פופולרית אינה נכונה. OOP עכשיו פופולרי? ואם כן, זה לא עושה את כל השפות שמאפשרות תכנות כזה פופולריות? ואת #C אחת מהן? אפשר כאן להתפלצף המון, אבל זה מיותר לגמרי. ועוד משהו, השאלה הראשונית לא היית איזו שפה כדאי לו ללמוד. החלפת הדעות הזאת מתחילה להתארך יותר מיד, אני אישית חוזרת לעבוד. ביי