האם קווין מניאק?

S h a y 9 9 9

New member
האם קווין מניאק?

או שניתן להבין אותו? בפרק הקודם קווין פגש בחורה חדשה שהתחילה איתו בצורה מאוד בולטת והוא החליט ללכת על זה ובילה איתה את הערב והם אפילו התנשקו... למחרת ראינו כולנו רבקה עצבנית מאוד ששאלה אם הבחורה הזו זו הסיבה שקווין לא התקשר אליה אתמול והוא אמר:"לא עשיתי שום דבר רע, לא תגיינו את הקשר בינינו עדיין"... כלומר: אני לא חייב לך נאמנות. מה דעתכם? זה באמת ככה? מאיזה שלב זה כבר נחשב בגידה?(ובמקרה של קווין ורבקה תזכרו שהם כבר שכבו). לא היה עולם יותר פשוט אם כולנו היינו חופשיים ולא מונוגמיים?(מונוגמיה-יחסים קרובים עם בן/בת זוג אחד בלבד) לא היה עולם פשוט יותר אם כולנו היינו יותר כמו הדתיים שפשוט אין זוגיות לפני החתונה?

shanyz

New member
לדעתי כן..

הוא היה מניאק הוא שכב עם רבקה הוא מתעניין בה והיא בו ונוצר ביניהם קשר... מה הוא הולך ומתנשק עם מישהי אחרת? מצד אחד אפשר להגיד שהם לא זוג רשמי.. מצד שני.. הם בעצם איכשהו קצת כן.. כי זה לא שהוא פגש את רבקה במסיבה, הם שכבו, וזהו ממשיכים בחיים הם עובדים ביחד, רואים אחד את השני כל יום, נפגשים ובלה בלה אז.. זו כבר מערכת יחסים וזהש הוא נישק את השניה זה נחשב בגידה לדעתי...

../images/Emo15.gifהוא חתיכת מניאק מגעיל!!!!!!

אני כ"כ התעצבנתי עליו שכמעט ריסקתי כסא על הטלויזה. תשאלו את אח שלי. הוא ממש מגעיל, אני לא יכולה להבין אותו למרות הכול. הוא אמר בעצמו עשרים אלף פעם, שהוא לא רוצה שירחמו עליו בגלל הסכא, ויתנו לו יחס שונה, ואז הוא מתרץ לרבקה שהוא בגד רק בגלל שאף פעם לא התחילו אותו מאז התאונה. הוא מרחם על עצמו הייתי אומרת. מה הוא ציפה שהיא תגיד לו? בסדר קווין אני סולחת לך, כי אף פעם לא התחילו איתך?! בוא נמשיך כאילו כלום לא קרה?! מה הוא ציפה?! הוא נצלן! הוא מניאק! הוא מגעיל! סוטה! רשע! פשוט מורט לי את העצבים לחשוב על מה שהוא אמר. הוא כזה מטומטם. ולגביי השאלה של אם היה יותר טוב בלי התחייבות- ממש לא. העולם צריך סדר. מה היה עם כולם היו עם כולם?! איכס! אני לא רוצה לחשוב על זה. תחשבו איך הייתם חיים עם המחשבה שההורים שלכם נפגשים ועושים דברים מיליון ואחת אנשים שונים! יאק!!!!!!! ממש לא. אני בעד התחייבות לאדם אחד!!! קווין הרשע הזההההההה אני פשוט לא ציפיתי לזה ממנו, הוא היה כ"כ נחמד, וריג, וחמוד, ופתאום ברגע הכי לא צפוי הוא בגד! פשוט מניאק מחורבן! 5אין לי מילים טובות יותר לתאר אותו!!!!

בעעעע |חותל|

"תחשבו איך הייתם חיים עם המחשבה שההורים שלכם נפגשים ועושים דברים מיליון ואחת אנשים שונים!" איכס! ולא הקטע של אנשים שונים, פשוט זה אסור לחשוב בכלל על ההורים שהם נפגשים אפילו עם עצמם ועושים דברים. בעעע..!!!! אסור. למה בככל אמרת את זה?! איכס!

בטח שזה נחשב בגידה ../images/Emo54.gif

כאילו, איך שהוא התייחס אליה זה לא היה יפה. אבל מצד שני, זה פשוט העלה לו את הביטחון העכצמי ואפשר קצת להבין אותו....אבל בכל זאת, אני במקומו רק הייתי נותנת לביטחון לעלות אבל לא לעשות דברים מעשיים איתה. כאילו, בעיקרון הוא נמצא מספיק זמן איתה, זה לא שהם יום-יומיים ביחד.. הקיצר, לדעתי מה שהוא עשה לא היה בסדר, אבל אפשר להבין אותו (קצת) מהסיבות האחרות.

../images/Emo15.gif אמממ....

לדעתי זה היה יותר אגו מאשר ביטחון.. ישר מישו קיפץ, וקווין תופס! איזה זון!(אני יודעת שזו לא המילה), והוא הרשה לעצמו יותר מדיי. אני לא מבינה אותו בכלל למרות הכול. הוא פשוט קפץ על ההזדמות הראשונה, ואני בטוחה שהוא היה עושה את זה שוב. פרצופו האמיתי התגלה.!!! ו... אממ... סורי שהזכרתי את הקטע של ההורים בעעע.... יאק... פשוט הייתי בשוונג... חה שוונגגג

כן ,צודקת. ../images/Emo54.gif

ב"אפשר להבין אותו" התכוונתי בכללי לאנשים. כי אני לא ממש מבינה את הקטע.

Lucky Charmed

New member
כמה זמן לא הייתי פה..

בכל מקרה בקשר לשאלה: היחסים בין קווין לרבקה הם לא ממש רציניים, לפחות הם לא הגדירו אותם ככאלה. למרות זאת הם כן שכבו אז יש ביניהם איזהשהוא קשר. רבקה האמינה שיש בינהם כנראה משהו רציני בגלל כל מה שהיה ביניהם ובגלל זה היא גם נפגעה ממנו, מהצד שלה קווין הוא מניאק! בסופו של דבר אני כן חושבת שקווין התנהג כמו מניאק... הוא שיחק את עצמו תמים ("לא עשיתי שום דבר רע, לא תגיינו את הקשר בינינו עדיין"), דבר שהוא לא. ד"א עוד משו שהיה בפרק והיה די מוזר.. האדם ההוא שנרצח הם אמרו שהוא היה בן 35 ונשוי באהבה 26 שנים, אם מחשבים את זה יוצא שהוא התחתן בגיל 9..
טעות קטנה של הכותבים.. ועוד משו אחד קטן.. מישו ראה את אמבר טמברלין בPUNK'D ?

Gilmore Girly

New member
מניאק! ובקשר לעניין הגיל....

לדעתי הוא פשוט מניאק! ולא צריך לרחם עליו כי הוא בכסא גלגלים בדיוק כמו שמישו אמר פה קודם - הוא כל הזמן אומר שהוא לא רוצה שירחמו עליו, אז למה שפתאום יתחילו עכשיו?! הוא פעם היה ממש נחמד...
ואני ווי, בעניין הגיל של הנרצח, גם אני שמתי לב לזה ואז כשראיתי ת'הקלטה של זה עם חברה (היא שכחה לראות ובמקרה הקלטתי)ראיתי שבעצם באנגלית הם אמרו שהוא בן 53 ולא 35! כנראה טעות בתירגום...

miaka

New member
בוגד, אין ספק.

מנקודת המבט שלי לפחות (ואני לא אובייקטיבית כמובן
) אם הם שכבו ולא דיברו מקודם על זה שזה לא בא לקראת קשר (ע"ע קווין) אז לרבקה יש את כל הזכות להסיק מכך שגם קווין רוצה קשר קצת יותר רציני איתה. אבל, לאאאא, קווין פשוט יקפוץ על ההזדמנות הראשונה להתנהג כמו שהוא היה בתיכון ומישהי פה אמרה את זה יפה- הוא מרחם על עצמו וחושב שמגיע לו יחס מועדף למרות שכל הזמן הוא אומר שלא. לא החלטי, מישהו? או פשוט ילדותי ביותר? אני מבינה שהוא מתגעגע לאיך שהוא היה אבל מי שנשאר תקוע בעבר לעולם לא יוכל להתקדם הלאה בחיים. וזה מאאאד חבל לדעתי. אני אהבתי אותם ביחד עד הפרק הזה. אני מניחה שקווין has some growing up to do לפני שהוא יוכל לצאת עם נשים כמו רבקה. לא שמגיע לו.

Nitzan122

New member
ברור שהוא מניאק!

הם שכבו הוא צריך לפחות לדבר איתה על מה המצב ביניהם לפני שהוא הולך ומתחיל עם נשים אחרות מזה "לא תייגנו את המצב בינינו"?! זה התירוץ הכי עלוב ששמעתי בחיים שלי.. וזה היה ממש מגעיל מצידו לעשות את זה לרבקה!

אממ משהו ממש לא קשור... ../images/Emo8.gif

אני לא פותחת הודעה חדשה אחרת אנשים פה יצרחו עלי אז אני כותבת פה... מישהו יכול בבקשה לתת לי אתר או תמונות של הסידרה ? טנקס

Lost Lullaby

New member
יש תמונות בגלרייה...

ואם אני לא טועה יש שרשור תמונות ענק בטאגליינס. אתרים יש ב"קישורים", בראש הפורום.

קווין בעוד איך מניאק

עכשיו, אחרי שהוא הצליח פחות או יותר להשלים עם הנכות שלו, אנחנו מגלים צדדים אחרים - לא ממש יפים - באישיות שלו

תקווה4

New member
הוא מניאאאאאאאאקקקק@@~~!!

והוא ממש עיצבןןןןן אותייייי כאילו מה בגלל שהוא נכה ולא התחילו איתו אז מותר לו לבגוד?????!!!? הוא בעצמו אמר שהוא לא רוצה שיתנו לו יחס שונה!!! הוא לפחות באמת היה צריך לדבר איתה לפני זה על הקשר שלהם1!! אהה מניאאאאק!

R E M U S

New member
לדעתי.......

זה נכון שהוא מניאק שהוא בא קיבל מה שרצה והלך אבל אם תחשבו על זה הם לא נשואים הוא לא חייב לה כלום זה אומר חצי בגידה כי הוא בגד בה אבל הוא לא היה חייב להישאר איתה הם היו חברים ואפילו את זה לא נראה לי כי הוא לא הציע לה חברות אבל הקטע הזה לא משנה הוא מניאק אבל אנחנו לא יכולים להאשים אותו כי הוא לא התחתן איתה או משהו כזה בקיצור מניאק הוא לא!!!

למעלה