האם צריך לול?

alino4ka

New member
האם צריך לול?

שלום, אני חדשה בפורום יש לי תינוק בן 3 חודשים, רציתי לדעת האם צריכים לול? האם זה שימושי ועד איזה גיל? וגם רציתי אם אתן נוסעות עם תינוק איפה הוא ישן?( אימי גרה רחוק ואני רוצה לנסוע אליה לכמה ימים) ?

זה מאוד אינדיווידואלי

מכמה סיבות : ילד שני די חייבים לקנות לול כי כשצריך ללכת שניה לשירותים אז כדי שלא יקרה אסון רצוי לשים את הקטן בלול. מבחינתך ילד ראשון לטעמי אם תקני אז עדיין מוקדם, השיקול הוא שכשהתינוק יהיה גדול יותר תוכלי לשים אותו בלול לשחק ואת תוכלי להתפנות לעיסוקים אחרים כמו שטיפת כלים או סתם גלישה באינטרנט. לגבי אירוח אצל ההורים, אצלנו גם ההורים של בעלי גרים רחוק והם קנו לול מפסטיק שמשמש את כל הנכדים עד היום.

siv30

New member
לדעתי כן

לגבי הלול, הילד הצעיר בן כמעט 4 חודשים והוא מבלה בלול זמן ניכר. עד היום היכן היית נוהגת לשים את תינוקך לישון או לשחק?

alino4ka

New member
בעגלה או במיטה

אבל המיטה בחדר ובעגלה לא אוהב כבר להיות

אביטלתל

New member
מדוע הוא לא יכול להיות על שטיח ?

או משטח פעילות ? למה בגיל הזה צריך לתחום את הפעילות שלו אני חושבת שעד שלא רואים צורך בלול אין סיבה להשתמש בו וגם כשצריך, אז רק לזמן מועט תינוקות צריכים לחקור ולהכיר את הסביבה הקרובה שלהם הם לא יכולים לעשות זאת מהלול

alino4ka

New member
חשבתי שבלול הוא יכול לשחק עד שיתחיל

לזחול. . אז אתן אומרות לקנות לול עץ לבית של הוריי שהוא ישן שם כשאני באה לבקר? מה עדחף לול מעץ או קמפינג- מרשת?

siv30

New member
אנחנו לא משתמשים בשטיח

כי קיץ, כי הוא אוגר אבק, כי בגיל 4 חודשים התינוק עדין לומד להחזיק את הצוואר שלו יציב, להתהפך מצד לצד ועדיף שלא ינגח את הריצפה אלא את המזרון בלול. וכי גם עולם הגירויים שאנחנו מספקים לו בלול, מאתגר אותו. אבל זו רק הגישה שלנו.

אילנית03

New member
לול קמפינג מרשת מצויין לטיולים

הוא מתקפל בקלות לתוך תיק, קל להרכבה, ואז לתינוק יש מיטה לישון בה בנוחות , בבית לדעתי מיותר לול ,

נועצוק

New member
אצלנו זה עדין בשימוש בגיל שנה וחודש

כשמתארגנים בבוקר, הוא יושב שם ומשחק, כשצריך ללכת לשרותים /שוטפים את הבית וכו' יש לי לול מעץ ולוק קמפינג - ממליצה בחום על העץ

alino4ka

New member
עזרה - איך לבטל את ההתרעות על

תגובות בפורום, שלא יגיעו למייל

ממה מיה

New member
ביטול התרעות במייל

כשאת כותבת תגובה בחרי בצלמית " הוספת תגובה" לא "הוספת תגובה מהירה" בחלון התגובה פשוט תבטלי את הסימון |וי| לי "ברצוני לקבל הודעה במייל על תגובות להודעה זו"

ממה מיה

New member
תלוי איפה גרים

בדירה כמו שלנו, קטנה, לול תופס מקום. יש לי תאומים, עדיין לא זוחלים. אני בגישה של גיוון, כל פעם שמה אותם במקום אחר בבית. כשיגיעו לגיל חילה, אם אצטרך לחתל אחד ושהשני לא יזיק לעצמו אשתמש בטרמפולינות או במיטה. לגבי נסיעות, אני שמה אותם איתי במיטה,ואת הגדול (בן 4) על מזרן על הרצפה. יש לנו גם לול קמפינג אבל כמעט ולא השתמשנו בו.

alino4ka

New member
אהה ולגבי טרמפולינה

מאיזה גיל מומלץ, והאם ילדים של כולכן אוהבות לשבת בה? אני פשוט לא רוצה לקנות דברים סתם

ממה מיה

New member
בילד הראשון לא השתמשנו

סל קל יכול למלא גם כן את הפונקציה הזו. כעת עם התאומים זה יותר נוח לתמרן ביניהם עם הטרמפולינות. מציעה לך לא להעמיס דברים. בסה"כ שמיכה על הרצפה מספיקה בהחלט

alino4ka

New member
הבעיה שהוא לא אוהב להיות

הרבה זמן באותו מקום, אם זה סל קל או מיטה. לגבי רצפה זה קצת בעיייתי כי יב לנו בבית חתול ואני מפחדת להשאיר את התינוק לבד בסלון (אפילו לכמה דקות)

למעלה