האם פרל ג'אם...

cowboy69

New member
האם פרל ג'אם...

אנטישמים... אנטי-ישראל... נגד הכיבוש הישראלי... פרו פלסטינים.... פרו פיגועים בישראל.... אנטי ההתיישבות בישראל והאנשים פה.... או בקיצור האם פרל ג'אם לא סובלים לנו את הצורה? ומתעבים אותנו? תהיתי על כך מאחר ופרל ג'אם הם ללא ספק סופר-יפיי נפש (שזה לא רע בהכרח) והם תמיד תומכים במסכנים /באנדר-דוג/ במיעוט והם טורחים לתקן את העולם והם אנטי-מלחמות ואנטי-בוש (ובוש וישראל זה יד ביד) והם פאקינג לא באים להופיע פה!!! ואפילו כשהם היו פה אז אדי וודר לא הגיע איתם... האם הלהקה שגדלתי עליה, שאני מתחבר לשירים שלהם ריגשית (לפעמים עד דמעות), שאני כל כך אוהב...האם פרל ג'אם הם כל מה שהזכרתי לעיל???

Jagged chaos

New member
הלהקה היתה פה עם נל יאנג, לא?

ב97 אם אני לא טועה.... הוא לקח את כל פרל ג'ם שתיהיה הלהקה שלו בסיבוב הופעות (חוץ מאדי כמובן)

Jagged chaos

New member
אוקה...הם הגיעו ב-22 באוגוסט 1995

ועשו הופעה בירושלים ובקיסריה

כןכןככןכןכןכן

סתם, אני מניחה שהם נגד הכיבוש ופרו פלסטינים, ואם הם בעד פיגועים לא נראה לי שהם היו אומרים את זה,ואנטישמים הם בטח לא(יפי נפש לא אמורים להיות אנטישמים)פציפיסטים אמיתיים לא בעד פיגועים ואנטישמיות, רק השמאלנים הקיצוניים העיוורים המלאי שנאה עצמית שכל דבר רע שיגידו על ישראל הם יסכימו.(כמו המוות של המשפחה הערבית מה-לא ברור מה, אפשר לחשוב שכל אחד מהם עובד במז"פ ויודע שישראל אשמה בוודאות)

Dead Scene

New member
לא הייתי אומרת שהם פרו

אבל יש מצב שהם נגד הכיבוש. הם פשוט יפי נפש אין מה לעשות. יש מצב שהם יעשו לנו רוג'ר ווטרס ויבואו בכל זאת, כי המעריצים הם לא אלו שאחראים על פעולות הממשלה.

one pearl

New member
יפי הנפש

מחליפים את האנטישמיות באנטיציונות...יותר קל להם ככה...

Dead Scene

New member
לא.

מה הקשר לאנטי בוש ולאנטישמיות? ג'ון סטיוארט הוא יהודי והוא הכי אנטי בוש שייש. גם אני אנטי בוש :| הם יכולים גם להיות נגד הכיבוש ועדיין לא אנטישמים. פרל ג'ם הם לא אנטישמים. תבדוק את do the evolution הם אנשים טובים מדי מכדי לבזבז את הזמן שלהם בגזענות, זה נוגד את העקרונות שלהם.

אני עצלנית. אבל אם יש פה אנשים

טובים שהם לא עצלנים אז אולי שמישהו ימצא לנו דברים שהם אמרו על ישראל בראיונות או משהו?

everynormal

New member
לא נראה לי שהם דיברו על ישראל

אבל אולי אפשר למצוא משהו שהם אמרו מההופעה שלהם פה אני אחפש

למעלה