האם פריחה בעור

האם פריחה בעור

קשורה לדחייה של דברים? זה מה שאני מרגישה כעת.. כולי מלאה נקודות אדומות ונפיחות... האם הרון ג'רה שמתייחס לחידוש וצמיחה (ריפוי העור) או דווקא אינגווז השבת האיזון.. או איהווז שגם הוא כפול סימטרי כמו גרה.. מבלבל.. הלכתי לחתונה בששי - עם מחשוף לא קטן.. ואף טבלתי בבריכה עם בגד-ים אבל זה ממש מגרד ומציק ולא עוזב אותי (אלריה + רגישות לשמש - לטענת הרופא עור) אני חושבת שזה אנרגטי..אהם עצה ???

מחשבות בעניין פריחה בעור -

קודם כל, פריחה היא ללא ספק גוף שמנסה להיפטר מעודף של משהו. הרבה פעמים, פריחה היא תופעה אלרגית, כלומר, משהו בחוץ, בטבע, שהגוף לא צריך להתעצבן ממנו כל כך, דווקא גורר תגובה חזקה. זה אומר, שכנראה יש בתוכך (להבנתי) עודף של כעס, שימחה, עצב, משהו. אולי זה קשור לתערוכה שיוצרת אצלך הרבה סערה פנימית של רגשות? לכי על רונים קרים כדי להרגיע, אם זה נכון. למשל איסה או האגאלאז? מה את אומרת?

הייי!

התפיסה של הרייקי טוענת שפריחה היא התנגדות שלנו להשלים עם משהו בחיים והמנעות מלקבלו. בתת מודע אנו מתגוננים. ואני אמסגר במשפט אחד שהפריחה היא השריון שלך.... מתאים לך? התגעגעתי לכאן, נעלמתי כי משהו במחשב שלי נשרף ועכשיו אני חוגגת מהנייד, והלוואי שיכולתי להכנס לאתר רונים האהוב. ומה איתכם? יום טוב לכולם!

שלייקסום עומר ת'שמעו

אתמול בלילה, כשהיה קצת פחות חם, עשיתי מדיטציה עם רונים לריפוי ראשית שלחתי אור, אח - בעצם ראשית בחרתי חמישה רונים - איסה הגלאז (קרים לעצתך עומר) אינגווז ורון שלי שנראה כתו אין ויאנג (אני המצאתי..וקיבלתי את אישורו של נאודין אז..) וקטת מעל צ'קרת הבסיס את טוריסז (וזה בכדי , שכמו שאמרת שלייקסום יש משהו שאני דוחה) אקבל את הקללה ואהפוך אותה לברכה.. מדובר היה בטאבו מאוד חזק עבורי, שאלתי לאישורו של נאודין והוא אמר שהעיקר זה שהכנסתי את טוריסז! והיתה מדיטציה לא קלה כשעמדתי מול הזכרות עזה מתקופת היותי שרלוטה סלומון בשואה רציתי לחזור להווה, מסרו לי לא לברוח לבסוף עמדתי בהזכרות ובמראות - ובפחד והבוקר הפתעה העור שלי נקי מפריחה ומגירוי טוב הולכת להתרחץ כי יש לי נסיעה ממודיעין לעתלית לצורך עבודה סוף סוף להתרחץבלי לפחד מחומרים שיחריפו את הבעיה בעור ראיתם הכל בחוץ קשור לפנים..מ-ד-ה-י-ם!-!-!!!!! שבוע טוב לכל באי הפורום תם ../images/Emo24.gif

מדהים מדהים מדהים

כל הכבוד על האומץ והנחישות להגיע לעומק! למרות שאיני מכירה את האשה הנ``ל. מי זו בא לך ללמד אותי? שמחה על השחרור מן הדבר המעיק!

עומר!

אני תמיד שמחה לחזור לכאן... כבר מפסח שאין לי מחשב כי הוא נדפק ולא תיקנו אותו מבחירה. לאחרונה רכשנו פלאפון ולא הצלחתי להתאפק משלא לגלוש חח, לצערי איני מצליחה להגיע לאתר רונים ולא לשלוח סמיילי,אבל זה בקטנה כי הכל מתגמד העיקר שאני משתתפת. יש סיבה לכל דבר ואני עכשיו מבינה שאם אביט בכם ואלמד על אמת מכם פה אבין יותר מאשר ארוץ לפירושים מבלי להבין לעומק האמיתי של הפירוש. אז אני פה ממשיכה להציץ בכיף. תודה,התגעגעתי לכאן.

למעלה