האם פיות קיימות?

inbale

New member
האם פיות קיימות?

בת של חברה קיבלה עבודה בבית הספר - להביא הוכחות שפיות קיימות. מה דעתכם? יש הוכחות לזה??

עלפית

New member
הא!!! שרשור חדש!!!!../images/Emo29.gif

מתה עליך נשמה!!!!! סתם אני לא פרחה. אבל בכל זאת! מישהו התחיל שרשור חדש!!! ובקשר לעבודה - זו ממש חוצפה לפי דעתי. נתנו להם במקרה עבודה להוכיח שאלוהים קיים??? זה בילתי אפשרי בדיוק באותה מידה. ההוכחות הן לא מהסוג שאפשר לאסוף להדפיס ולהביא, אלה ניסים קטנים, קטנטנים, בחיי היומיום האפרוריים שלנו, שגורמים לנו להאמין בפיות. איזה מין הוכחות בדיוק הם רוצים? תמונות????? נו באמת. אולי לספר על מקרה שראו פיה??? ממש גם יאמינו להם. ו - כמו שכבר אמרתי פה פעם - מי שמאמין מאמין, ולא צריך שום הוכחות. ומי שלא - "ויבושם לו". אנחנו, בניגוד לכל מיני דתות גדולות, לא מנסים כל הזמן להוכיח את עצמנו.

Faery Dust

New member
מי המורה המטומטמת שנתנה עבודה כזו??

זה פשוט טמטום גמור!!! - לכו תוכיחו שפיות קיימות....לכו תוכיחו שאלוהים קיים....נו, באמת. אנחנו אולי מאמינים שפיות קיימות אבל אף אחד עוד לא הצליח להוכיח את זה. אז תגידי לחברה שלך להציע למורה של ללכת להסתכלות פסיכיאטרית

SMILE 4 NOTHING

New member
כן יש הוכחות!

אמנם לא כ"כ מוצקות...אבל פעם קראתי במסע אחר על פיות שהתגלו באירלנד,ואפילו היתי תמונה!!!!!!!אמנם תמונה זה לא הכי אוביקטיבי בעולם,אבל אותי זה שיכנע,ומאז אני מאמינה בפיות!

Faery Dust

New member
גם אני מאמינה בפיות, אבל...

כל ההוכחות כביכול ממש לא משכנעות אותי. זה כמו "הוכיחו" שהמפלצת מלוך נס קיימת. הביאו אלפי תמונות, שלחו מליון משלחות ו....תנחשו מה....כמה שנים מאוחר יותר הודו שני זקנים סקוטים שהכל היה עבודה בעיניים ושהם אחראים לה. וחוץ מזה יש את מקרה קוטינגלי באנגליה, המקרה המפורסם של שתי ילדות שהביאו תמונות שלהן מצולמות עם פיות. כולם האמינו, כולל סר ארתור קונן דויל,ושוב, שתי הילדות הודו שהכל היה מצוץ מהאצבע... בקיצור, אין הוכחות בגלל שהפיות עצמן כנראה לא רוצות שנהיה בטוחים שהן אכן קיימות, ודי נהנות מהמיתוסים והאגדות שאנחנו ממציאים עליהן. אם אני במקומן - גם אני לא הייתי רוצה. למה לי?! - שיגיעו אלי? שיטרידו אותי? חבל על הזמן.

?!?!?

קשה מאוד להביא הוכחות שפיות קיימות, אפשר להגיד גם שזה בלתי אפשרי. הוספתי תמונה שטוענים שהיא תמונה אמיתית...לכו תדעו..:)

The Wraith

New member
רואים שזה זיוף

תאמינו במה שאתם רוצים אבל בימינו ובכלל אסור להאמין לתמונות - תמונות קל מאוד לזייף, יש תמונות שמראים את פני השטן במגדל התאומים (כמובן, זה הוא אשם ולא מחבלים מוסלמים חס וחלילה - זה הכל יישות ממורמרת ששוכנת במישור נמוך אשמה! היא עשתה את זה!) והן זיוף ברור. חבר שלי פעם זייף צלחות מעופפות בתמונות. מה הבעיה לזייף פיות? בתוכנה קטנה שנקראת פוטושופ יש אפקטים ממש יפים ואפשר בקלות ליצור אפקט של כדור אש או אורות או כל מני דברים כאלה. את התמונות הללו יש לשים בפקפוק.

ממממממ....

קודם כל אני רוצה להגיד שאני לא ציירתי\זייפתי את התמונות האלו! ראיתי אותן פעם באיזה אתר...... וכמו שאמרתי התמונות האלו חסרות משמעות.

עלפית

New member
שמתם לב ../images/Emo29.gif

שכל התמונות שהן כביכול תמונות אמיתיות של פיות הן מאוד מטושטשות... אתה לא יכול לראות בברור שום דבר, אתה צריך לדמיין הרבה, ואז אתה חושב שזו פיה אמיתית.

The Wraith

New member
הוכחות

ישנן הוכחות לקיום פיות כמו שישנן הוכחות לקיום אלוהים (אני שונא לחזור על דברי אחרים אבל זה חיוני עכשיו), מדי פעם אתם תתקלו בספרים שמתיימרים להיכתב ע"י אנשים שהיו להם התגלויות ותראו תמונות כמו ששמו פה, הוכחות של ממש אין. פיות הן יישויות אסטרליות לפי מה שהבנתי, תוכלו לראות אותן במסע אסטרלי אבל שוב- אני כותב הכל מנקודת מבט אובייקטיבית, זה לא קשור לאמונות האישיות שלי, אני אינני אדם מאמין הן בפיות והן באלים, רק בכישוף כי את זה אני חוויתי על בשרי ובזה אני עוסק. לכן, באותה המידה אפשר לתת עבודה למצוא ראיות לכך שאלוהים התגלה בפני משה...

למעלה