האם ערוץ 2 ...

orange2

New member
האם ערוץ 2 ...

נקלט באירופה ואם כן אז האם תהיה הצפנה בזמן המשחק של מכבי חיפה בליגת האלופות??{המשחקים נגד לברקוזן ואולימפיאקוס "בבית" יהיו גם בערוץ-2}. מישהו יודע אם הייתה הצפנה בזמן המשחק עם מנצ´סטר יונייטד?? נ.ב:כאחד שהיה במשחק אני חייב לומר שחוויה כזו לא הייתה לי בחיים. איזה קהל,איזה אווירה,איזה אצטדיון..... מומלץ בחום!!!!

ערוץ 2 באירופה :

נקלט באמצעות לווין LMI1 , 75 מעלות מזרח, רק עד מרכז אירופה , בערך עד הונגריה ודרום איטליה. אין דיווחים על אנשים שקולטים את הלויןה זה בצלחת במימדים "נורמליים, (עד 1.80 מ´) מעבר למדינות אלה. מנסיון וידיעת הלווין יש צורך בצלחת גדולה( ויקרה מאוד) על מנת לקלוט אותו במערב אירופה.

אתה לא חושב שאתה שואל שאלה

טיפשית . אים המישחק יוצפן אז גם במדינת ישראל לא יראו מאות אלפי אנשים שיש להם צלחת . וגם תחנות המימסר של ערוץ 2 שפועלות במשדרים בקרקע יצפונו . אז אתה מאלה ששואלים בשביל לישאול . אתה הייתה במישחק כמו שאני הייתי במישחק . אולי הייתי במישחק קלפים והפסדתה

orange2

New member
קריימר היקר.......

אתה היית מת להיות איפה שאני הייתי,זה שקשה לך להאמין מראה שאתה אכול קנאה!! תזמין אותי אליך הביתה,נשב על איזה בירה טובה ואני יראה לך את כל התמונות מהמגרש ומהעיר ואחרי שאלך אתה תוכל להמשיך לשחק קלפים כמה שתרצה... חג שמח!!!

אדם שהייה במישחק אני לא מקנה בו

כי אים הייתי רוצה להיות במיגרש באגליה הייתי נוסע . המחיר לא בשמיים . אני לא חובב כדורגל נילהב . אבל לא עניתה בקשר לשאלה הטיפשית שלך בקשר לקידוד

אתה כותב שיש לך תמונות !!

תראה כמה תמונות לכל החברה דרך הפורום שניתרשם מהיופי של לונדנון

orange2

New member
קרמר.....נו באמת

המשחק היה במנצ´סטר נגד מנצ´סטר יונייטד אז איך אתה רוצה לראות תמונות של לונדון בדיוק... או שאתה בכלל מתכוון למשחק במסגרת גביע הפדרציות בברידג´ למתקדמים :) שנערך בלונדון..... הייתי מעלה תמונות בכיף רק אם היה לי סורק.

orange2

New member
בקשר לקדוד קרמר...

שאלתי את השאלה על סמך העובדה שערוצים איטלקיים בלווין,RAI1 ן-CANALE5 שביום יום משדרים חופשי ורק בזמן משחק מצפינים את השדור.אז אני משער שהקדוד נעשה רק מחוץ לאיטליה ואילו באיטליה עצמה מן הסתם השדור יהיה כרגיל... ככה גם עם ערוץ 2.השדור בארץ אכן פתוח אבל מעניין לדעת אם במדינות אחרות שקולטות את ערוץ 2 תהיה הצפנה.זה הכל,סתם עניין למחשבה!!

יהחוחמולוג . הקרן שמגיע לארופה

מגיע גם לישראל . המיקרה של RAI הוא נכון ושונה . פיתאום אין לך סורק מעניין . תרוץ נחמד על בלוף שההיתה במישחק לא להראות תמונת לך לחבר יסרוק לך על דיסקט ותציג את התמונות . אחרת תהייה בין חברי הפורום רמאי שלא הייה בשום מקום

orange2

New member
קרמר........

אני מעולם לא אמרתי שיש לי סורק!! תלמד לקרוא טוב לא רק לכתוב..... וחוץ מזה,אם לא שמת לב אני "הזמנתי" את עצמי אליך כדי להראות לך את התמונות כי אתה היחיד שמטיל בזה ספק.... מחכה להזמנה... ביי וחג שמח!!

אחי אתה מוזמן אלי מתי שאתה רוצה

חוץ מיצלחות . גם תימצא חדר אקוסטי למוסיקה וגם מערכת סטראו רצינית . אבל .אבל . אדם שהייה במקום כזה יפה . מין הטבע שיצרף את כל החברה בחווייה שחווה שם . כמו במיפגש מיד בערב היו תמונות . אין צילומים נו לא צריך אחי . פעם שנייה תהייה יותר רציני

orange2

New member
קרמר........

אני מעולם לא אמרתי שיש לי סורק!! תלמד לקרוא טוב לא רק לכתוב..... וחוץ מזה,אם לא שמת לב אני "הזמנתי" את עצמי אליך כדי להראות לך את התמונות כי אתה היחיד שמטיל בזה ספק.... מחכה להזמנה... ביי וחג שמח!!

לא ידוע על הצפנת שידורים של ערוצים

ישראליים בלווינים. למרות שברשות השידור מודעים לבעיית זכויות השידור , הנירכשות לצרכים מקומיים בלבד, אף אחד לא ממש מתרגש מהעובדה שהשידורים של ערוצי רשות השידור ניקלטים בכל אסיה , המזרח התיכון ומזרח אירופה. את זה אני מצטט מקור ברשות השדור שביקש לא להזכיר את שמו.. בקשר לרשות השניה - היא אינה צד בענין גם כן אלא רק מוביל שידורים. כך שאם אחת הזכיניות היתה רוצה להצפין מטעמי זכויות שידור, היא תמיד יכולה להצטדק באומרה, שהשידור מבוצע עבור צופים בישראל ואין לה שליטה על אלומת הלווין.... בערוצים האיטלקיים , לעומת זאת, כמו Canale 5 ודומיו, השידור הלוויני הוא רק גיבוי ודרך נוספת להפצת השידור למשדרי קרקע ולצופים שלא מסוגלים לקלוט את השידור באמצעות אנטנה אז שם אין להם כל כך בעיה להצפין לשעה-שעתיים.גם שידורי ה-RAI מוצפנים ב\לעיתים רחוקות מהסיבות האלה וגם כאן מהסיבה שבאיטליה אין ככל כך בעיה לקלוט את ה-RAן באנטנה רגילה.

למעלה