האם על מנת להיות חבר אגודה יש צורך

baror

New member
האם על מנת להיות חבר אגודה יש צורך

לשלם אגרה כלשהי ? אני רוצה לציין שאני לא מעוניין בביטוחים שעושה האגודה, יש לי ביטוח דרך גורם אחר.

yuki sun

New member
חברות באגודה

למתעניין שלום. על מנת להיות חבר באגודה יש צורך להצטרף כחבר לעמותה (אקט פורמאלי הכרוך בחתימה על טפסי הצטרפות); בנוסף יש לשלם דמי חבר. דמי החבר לשנת תשס"ג (1.9.02 - 31.8.03) עומדים על סך של 975 ש"ח והם כוללים כיסוי בגין תביעות צד ג´ בלבד (בהתאם למפורט בפוליסת הביטוח). קיימת אפשרות לרכישת כיסוי לביטוח תאונות אישיות בתשלום פרמיית נוספת - אך זה לא חובה. אם ברצונך בפרטים נוספים אנא התקשר ישירות לאגודה (רויטל) בטלפון: 03-5338002.

הביטוח האישי שלך לא מספיק.../images/Emo122.gif

בראור או ברור למה לא בעברית??? הביטוח אותו עשית באפן אישי מכסה אותך ורק אותך. זה שאתה לא מעוניין בביטוחי האגודה, עדיין לא פותר אותך מתשלום דמי חבר מלאים. הבעייה כאן נובעת מהבנת הנושא הביטוחי: לנושא הביטוח כמו ברכב יש שני חלקים חשובים: 1. הביטוח האישי - המכסה אותך ורק אותך. 2. ביטוח צד שלישי - המכסה אותי וכל חבר אחר באגודה העומד לידך באתרי ההמראה או טס לידך ברכס, או חלילה צופים העלולים להיפגע על ידך. אנא ממך, בדוק עם סוכן הביטוח שלך מה קורה אם פגעת בי בטעות וניזוקתי מאחד התרחישים שציינתי. האם הביטוח שבידך מכסה אותך בפגיעה בצד שלישי??? מקווה שהבנת את הנקודה. אשמח לראותך בין חברי האגודה אורי שמיר

למעלה