האם עישון זה IN?

צפנתי

New member
האם עישון זה IN?

כמה אחוז מהאנשים בישראל, מעשנים? איך אפשר לדעת זאת? (אני לא מתכוונת לגיל 12, שאז כמעט כולם מנסים שאכטה כל יום שישי עם החבר'ה, אלא נגיד, גיל 20-120 כזה).

O Boy

New member
IN?

עישון זה לא קטע אופנתי, זה או שאוהבים את זה או שלא. לא אחת נעשו בדיקות כמה אחוזים מתושבי ישראל מעשנים. אין לי כרגע קישור לבדיקה כזאת, אבל ניתן לחפש בכתבות ב"וואלה".

Black n White

New member
לעשן זה כיף.........

אבל זה נורא לא בריא. אני מעשן באמצע כיתה ח' ועכשיו אני בכיתה י' והמחששה אצלנו בבצפר כיום נורא מפותחת ויש מלא אנשים וזה קטע חברתי אבל אצלי אני מרגיש שאני חייב את זה.....
מ-כ-ו-ר
נ.ב אור זכור שתמיד היינו מדברים על זה בפורום ג'ניפר לופז עד שהפורום נהיה כזה זבל והילדים שם כ"כ פתטיים

מזתומרת אינ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ממתי "עישונ" יכול להיות אינ
פור גאד סייק, יש מי שעושה את זה לפוזה וחושב שזה אינ להסתובב עמ סיגריה ביד כדי שידעו ש"אני גדול ואני מעשנ ואני ק00לי ביותר" wtf
יענו חבר'ה, הכל עניינ של שיקול בקייטע הזה. ממש לא אינ וממש לא אווט. פשוט לא בקטע..! לא רציתי להזכיר את זה אבל אני מזכירה, אני לדוגמה מעשנת המווונ המונ זמנ, הייתי אצל פסיכולוגית [אל תשאלו למה] שאמרה לי משו חכמ, שאני מעשנת בשביל להוכיח לעצמי שאני מסוגלת לעשות דברימ שלא מרשימ לי לעשות.. הכל נובע מסיבות נורא נורא אישיות ופרטיות. ככה אני מאמינה. אומנמ, מצד שני יש מי שיגיד שאני מעשנת כי זה פוזה. סבבה, שיגידו. כלומר דברימ שמסכנימ בריאות של אנשימ לא יכולימ להיות אינ אפעמ
כולמ צריכימ לקלוט את זה..
אחח אחח.. החיימ האלה..

יקירי,

אני לא יודעת איפה אתה חיי אבל היום מתחילים לעשן קבוע מגיל 13ץ עישון זה תמיד אין כי זה קטע של לחץ חברתי. אבל תלוי באיזה חברה אותו אדם מסתובב. לדוגמא,אדם שמסתובב בחברת "פריקים" שרובם מעשנים אז עישון זה אין אצלהם. קפיש? עם אני לא טועה כ 22% מתושבי ישראל היום מעשנים... אבל יש סיכוי גבוה שאני טועה.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifאני לא מסוגלת יותר!!!!!!!!!!!

תגיד לי, אתה בסדר???????????????????????????? מה הבעיות שלך????????? בעצם ש=ל=כ=ם!!!!!!!!1????????????? לאן הגענו??????? אז נכון, כיף להיות אין מדי פעם, להתעניין בדברים עכשויים ולדעת מה כבר עבר זמנו, אז לעשן??????????? אתה רוצה להגיד לי שאתה תתחיל לעשן רק בגלל שזה אין??????????????? נשבעת לכם אנחנו בבעיה רצינית! וכדאי שתקחו את עצמכם בידיים! את ההחלטה של לעשן או לא אתה תחליט לבד ולא על ידי מילה מטומטמת שאומרת אם זה באופנה או לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!

היא לא אמרה שהיא רוצה להתחיל

לעשן היא רק שאלה את דעתינו... לא כזה ביג דיל

לדעתי זה כן ביג דיל!!!

וזאת הדעה שלי ומי שיש לו בעיה עם זה שידלג על התגובה שלי! אני חושבת שיש כאן בעיה רצינית! וזאת הדעה ש=ל=י! ...

coolel

New member
SO OUT!

לפחות לדעתי כל הקטע של הלחץ חברתי(או של "אני מעשן-אני COOL") נראה לי כבר ממש מיושן - מה הקטע? פשוט אומרים לא... ועד כמה שזה נשמע סיסמאתי זה ממש לא - זה לא קשה... ואני בספק אם יש מישהו בגיל הזה שמעשן לא בגלל לחץ חברתי או "פוזה" או וואטבר... במיוחד היום שיש מודעות די גדולה לכל הסכנות שיכולות להיגרם וכל השטויות של "רק סיגריה אחת או שתיים ביום... לא חבילה שלמה" - ממש מרגש או שמעשנים או שלא... בקיצור - לא!

FrooTeLa

New member
כן זה אין לגמרי

כדאי לך כדאי אבל תעשני רק עם הרבה אנשים, שיראו כולם כמה שאת מגניבה ואינית. אבל מה שממש אין זה אקסטות!!!! תנסה את זה ותהיי מקובלת

נכון... אני איתך../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

גם אני חושב ככה.. גם אם תקני קופסאות סיגריות ותביאי לאנשים אבל תביאי לאנשים לדוגמא באמצע הבצפר.. אז בכלל.. את תהיה ה'

ממהההה?! נפלתם על הראש?!

עישון זה אין אולי בכיתות ו-ז... כי יגידו לך וואי הוא כלי הוא מעשן.... אבל מה זה נותן לכם בעצם? סתם דופקים לכם ת'ראות בגיל צעיר, ותבריאות... נשמות אם אתם רוצים להיות אין אז יש מליום ואחד שיטות להיות אין,לא סגריות!!!!!!! אני זוכרת שבתקופת היסודי והחטיבה תמיד הייתי "אין" ותמיד במרכז העינינים, ובחיים שלי לא נגעתי בדבר המסריח והמגעיל הזה!!! ונכון היו חברה שניסו, ותפסו מהם רק לזמן מוגבל וקצר מאוד, ואחרכך דחו אותם! איזה בעיות יש לכם שאתם מתחילים לעשן בגיל כלכך צעיר? עובדים קשה?לומדים קשה? בולשיט טוב! אז עישון זה לא אין בכלל, וצאו מהסרט הזה.... עוד מעט תגידו לי סמים זה אין,אז מה כולם ירוצו לנסות? לא! נכון? כי אתם יודעים שהסמים דופקים ת'ראש,תבריאות,תזכרון את ההתנהגות הטבעית... אם היו אומרים לכם על סיגריה אותו דבר מגיל קטן אני נשבעת לכם שאף אחד לא היה נוגע בסיגריה...איך אני איתכם? אני רוצה להגיד לכם דבר כזה: משמתחיל לעשן בגלל חברים או סתם כדי להיות אין הוא בן אדם חסר בטחון עצמי לחלוטין! תסיקו את המסקנות בעצמכם!!!!

אין לכם מושג איך עיצבנתם אותי

עם כל התגובות האלה שזה אין? מה הקשר לעזאזל?! יש לי מלא חברים שמעשנים,אבל מה?לידי אף אחד מהם לא מדליק סיגריה... בחור שמען?בחיים אני לא אצא עם אחד כזה! רוצה אותי?שיפסיק לעשן, וכן עשו אתזה, וכן החבר הנוכחי שלי עישן מגיל צעיר והיום הוא כבר 4 וחצי חודשים לא מעשן.... אז מה זה שאני אומרת להםמ "אל תעשנו לידי" עושה אותי לאאוט? אז אתם יודעים מה?שיעשה,רק שלא יעשנו... ות'אמת זה לא מפריע להם,אחרכך הם נגמלים לאט לאט.... ובקשר לקבוצות חברים שאתם מסתובבים איתם... אם אתם שמים לב שחבר מתחיל לגרור אותך, אומר לך "תנסה,תעשה...וכו'" הוא לא חבר!!!!!! תתרחקו ממנו.... זה אין אצל פריקים לעשן? יש לי חברות פריקיות שלו נוגעות בסיגריות... וגם לא בסמים... אז פרשו מהסרטים האלה,עישון זה לא אין ולא כדאי!!!

מצטערת להגיד לך שאני תמיד הייתי

נ=ג=ד סיגריות וגם אני הייתי בהלם מההוגעת פתיחה הזאת ומחלק מהתגובות, אבל קרן, את באמת חושבת שצריך לעשן בכיתה ו' ו-ז' כי זה אין רק בתקופה הזאת??? איייייייייייייייכס עצה שלי, אל תגעו בזה

אני בטוח

שהיא לא התכוונה למה שאת חושבת.. שזה אין לעשן בכיתה ו'-ז' נקודה
לא.. אני חושב שהיא התכוונה לזה שבגיל הזה הילדים מתחילים לשחק אותה עם הסיגריות.. וזה באמת נכון.. אבל אחרי כמה זמן מבינים שזה סתם חרטה ושזה ממש דפוק לעשות את זה בשביל הקטע החברתי

למעלה