האם סקריפטים..

gongo

New member
האם סקריפטים..

שמופעלים בתחילת חלונות פועלים לפני טעינת הדרייברים? אם כן איך כותבים אחד שמעתיק קבצים.. אם לא איך עושים שלפני שחלונות 2000 טוען דרייברים תופעל תוכנית שתעשה העתקה לכמה קבצים?

galh

New member
מה אתה רוצה לעשות בדיוק?

יהיה מאוד טיפשי לנסות להעתיק קבצים לפני שהדרייברים של הכוננים או של מערכת הקבצים יעלו, לא?

gongo

New member
אני מנסה..

להעתיק דרייברים חדשים לכמה התקנים.. ואני צריך להעתיק קבצים מסויימים לספריות מסויימות הכל לפני טעינת הדרייברים

KKnDoIt

New member
תשובה חלקית:

מה שאתה שואל כאן הוא _איפה_ צריך לשים את הסקרטיפ כך שיופעל לפני טעינת הדרייברים. ובכן, אני לא יודע איפה שמים את זה. לפי הבנתי, סקריפט שנמצא בתקייה Startup, למשל, מופעל אחרי שהמערכת עולה. מנגד, אני חושב שיש מקום בו אפשר לרשום מסלול לסקריפט שיופעל לפני שכל המערכת עולה (אני לא יודע מה בדיוק זה כולל). הסיבה שאני מניח את זה היא שאני יודע שיש תוכניות התקנה שמבקשות להפעיל מחדש את המחשב כדי להשלים התקנה, והסיבה היא שגרסה קודמת של התוכנית פתוחה. כאשר המחשב עולה מחדש, התוכנית עולה וממשיכה בהתקנה. נסה לחפש בגוגל מידע על startup, windows, options, registry (נסה גם עם וגם בלי המילה registry. אם לא תמצא שלח עוד הודעה, אני חושב שאני יודע מה הכיוון.

flecktor

New member
אם אני לא טועה

יש תוכנות SPYBOT שמשתמשות ברעיון הזה, הן פועלות מהרגיסטרי ומפעילות קבצים משם. גם אנטיווירוסים עובדים מאיזורים מסוימים ברגיסטרי, אני חושב ששווה לך לבדוק את הרעיון. איך? אני מודע שאני לא זוכר איפה , אבל תוכנה כמו HIJACKTHIS בודקת איזורים מסויימים שאותם אתה מחפש.

למעלה