האם סקס מסדר את המחזור?

gambino

New member
האם סקס מסדר את המחזור?

אני שואל בשם חברתי אשר שואלת האם קיום יחסי מין באופן תמידי מסדר את המחזור החודשי ? זאת מאחר שלפני שיצאנו ביחד המחזור החודשי שלה לא היה סדיר ...וכאשר התחלנו בקיום יחסי מין באופנן קבוע המחזור מדייק כמו שעון שוויצרי!!!! או שזה גם עניין של גיל ? נ.ב. בת זוגתי בת 28....

verdosh

New member
שאלה מעניית באמת

האם יש תשובה ? כי גם אצלי זה אותו סיפור

לא שידוע לי ../images/Emo13.gif

אבל המחזור החודשי שלנו מושפע מכל מיני גורמים, ביניהם רבים נפשיים. אולי הקשר שלכם מאפשר לה לחוש בטחון ודברים נוספים המשפיעים לטובה על המחזור שלה...

Princess Maya

New member
לא יודעת אם זה גורם להסדרה...

אבל אני יודעת שאם בכמה ימים שלפני קבלת הווסת אני דואגת לפנק את איברי בפעילות מינית ענפה, הדימוּם יתחיל קצת יותר מוּקדם ויסתיים מהר מאוד. על כן אני מקפידה על קיום יחסי מין בתחילת השבוע שבו אני אמוּרה להתחיל לדמם

ארטימיס

New member
לא שידוע לי..

אני מקיימת יחסים כבר קרוב לשנתיים והמחזור שלי ממש לא סדיר. הוא מסתדר עם הגיל.. אני לא חושבת שסקס מסדר את המחזור. תקנו אותי אם אני טועה

שגיתא

New member
כמה שידוע לי ../images/Emo54.gif

סקס לא מסדר מחזור אלא אם כן נכנסים להריון ואז זה מסדר שאין מחזור
אבל אם החברה שלך התחילה לקחת גלולות למניעת הריון הן בד"כ מסדרות ווסת ועוזרות לא להגיע כמו שעון שוויצרי
ויכול להיות לעונג אישה צודקת ואכן הרגשת בטחון עוזרת למחזוריות של הגוף לקרות בצורה יותר מסודרת שגיתא

לא נראה לי שיש קשר

אולי הקשר איתה עושה לה טוב ושלוו בנפש, ומכיוון שמתח משבש מחזור ניתן להניח ששלווה מסדרת אותו. אבל לזה לא הסקס עצמו.

verdosh

New member
היי

תשובות יפות נתנו איך לא חשבתי על תחשת בטחון אני בטוחה שזאת הסיבה ואין משהו אחר תודה גם לך עזרת לי נורא

למעלה