האם סקס זו מטלה?

magic40

New member
האם סקס זו מטלה?

הודעה מפורום נשואים נשואות תהיות בנוגע ל"מטלות " הבוקר, לאחר שיחה "מעניינת" עם חברה טובה שציינה כי הסקס הפך אצלה ל"מטלת בית" שמשתרבב לו בין הספונג'ה לכלים. אני מוכרחה להודות שנשארתי עם ה"פה פעור" וקצת בשוק. מי כאן חושב/ת שמין זו מטלה?? אתם/ן נעתרים/ות לבן/בת הזוג רק כדי לרצות ולא מתוך חשק אמיתי לאיניטמיות? קראתי באיזה מקום שהגורם הדומיננטי שמעצב בעצם את המיניות שלנו הם ההורים וברקע החברה. גם אתם חושבים שמה שראינו ב"עוללות" בעצם , מילות האהבה שהחליפו ההורים והאינטימיות ביניהם: המגע (אם בכלל היה כזה), התשוקה, כמה נגעו בנו (נשיקה, חיבוק, ליטוף) נחשב? תסתכלו עליהם ותראו אתכם? תסתכלו במראה ותראו איך יתנהגו הילדים שלכם בעתיד?

a n a t i 3 3

New member
סקס יכול להיות מטלה...

כל דבר שנעשה ללא רצון או חשק בכדי לרצות אדם אחר הוא מטלה
מסכנות הנשים שמוותרות על "האני" שלהן בשביל לרצות את בן זוגן, זה ממש לא משנה אם זה מתבטא בסקס, הכנת אוכל, ניקיון, או כל דבר אחר.

פברואר68

New member
מסכן כל אדם שפועל ממקום של לרצות

יחי חופש הביטוי יחי החופש לבחור ולהחליט עבור עצמך מה טוב לך יחי החופש לבצע רק מה שטוב לעצמך

אל תגזים ../images/Emo141.gif

אם היית צריך לבחור בין סקס רע לבין התנזרות, במה היית בוחר ? גם אני.

t o t a l

New member
אני כבר עשיתי את הבחירה שלי, לא?

למה בדיוק הלכתי משם אתה חושב? [בין היתר]

כמו ש..

להכין ארוחה טובה..צריך להשקיע בזמן עבודה מחשבה..מצרכים תבלינים.. משהו שמעורר את כל החושים.. כך אותו דבר סקס ואינטימיות בזוגיות.. אם לא תשקיע בזה..זמן ומחשבה יצירתיות ותעוזה..תבלינים ומצרכים למינהם.. זה יהיה סקס רק בשביל הסקס וטו לא..וגם זה בערבון מוגבל.. כל דבר בחיים מצריך השקעה.. שטם כלום לא נוצר ומתקים מלכשעצמו.. וכבר דיברו על התשוקה..זה מה שקורה כשהיא מתה.

מצוטטת

New member
אני באמצע של

ה
של האחרייייייי ובכל זאת..... איך עשית כזה סלט בין סקס לאינטימיות קטונתי רק מ'זה לבד וגם ככה אני בלי חמצן

ozzz64

New member
איזי איזי זה ממש לא פשוט

לעזוב את העולם הווירטואלי ולהיכנס לעולם האמיתי...

מצוטטת

New member
../images/Emo6.gif אין גם השבוע כנראה

אתאהב בך מחדש ושהיא תסלח לי..{מקווה לפחות}

foglet

New member
בעקרון מקבל

אבל גם מבין האבסורד,האדרת יחסי המין בעוד ארוחת ערב משפחתית או לחילופין משחק כדורגל שכונתי בהחלט יכול להכלל ב"מטלות". אין אלו המעשים המאפינים זהות או מהות,זה רק בתרגום. ואין זה בכלל משנה אם זה הליכה ברחוב יד ביד או שיגול על שולחן המטבח.

למעלה