האם נכשלנו כחברה ?

marioForever

New member
האם נכשלנו כחברה ?

לא אני שואל ברצינות
איפה כל הימים ההם שבהם אנשים היו נחמדים, שאנשים רצו לתרום, שאנשים היה להם איכפט אחד מהשני ומהחברה
לא יודע אבל איכשהוא רוב האנשים שפגשתי הצליחו בצורה כזו או אחרת לאכזב אותי.
הנה סיפור קצר

חבר שלי דיבר עם מישהי שהוא התחבר איתה ממש ממש בטלפון, היא היתה מקסימה רצתה להיפגש איתו יום שישי, וזה מישהו שלא יצא לדייטים שנים...
מישהו שמאוד רוצה זוגיות,
החבר הכי טוב שלי...
ואז הוא ראה את התמונה שלה בפייסבוק יום וחצי לפני הפגישה וראה שהיא מלאה..(טיפה יותר ממלאה אבל באמת טיפה) וישר אמר שהוא לא רוצה להיפגש איתה
שהיא ענקית ושיש לו סטדנדרטים.
וביטל את הכל
וכאילו, לא יודע
אני ראיתי אותה ודבר ראשון ? היא היתה מדהימה, ובאמת נדירה בחורות כאלה לפי האופי שלה שהוא סיפור לי הם אחת למליון
ואמרתי לו אולי התמונות לא מחמיאות, לפחות תן לה צ'אנס דייט אחד...אתה עושה טעות היא נדירה יותר מיהלום
ולא רק זה היא אמריקאית !!! שזה כבר מגניב.. מטקסס !!! שזה כבר מגניב בריבוע !
שום דבר .. לא רוצה כלום.. לא נפגש איתה

האם באמת נכשלנו כחכברה ? שמראה חיצוני כל כך כל כך חשוב לנו ? האם באמת הכל זה המראה החיצוני ולאופי אין שום משמעות ?

לא יודע, אותי זה פשוט מוריד לי את האמון מהאנשים בחיים שלי,
עוד יותר

הכרתי בן אדם מקסים שהתחלתי לדבר איתו והכל (אפילו מהפורום בסדר ?) ואז יום אחד פשוט הוא הפסיק לדבר איתי .. ככה סתם בלי שום סיבה..
וזה כאילו, אחרי שהייתי בטוח שאני ידיד טוב והכל,
השאלה היא רילי ?
באמת אנשים היום לא איכפט להם מהרגשות של אחרים ?

האם באמת אנשים היום מתייחסים כל כך לעצמם ?

כל אלה בתוספת חברים שפיתחתי איתם משחק ואז יום אחד הם שלחו לי לא פחות מאשר מכתיו מעורך דין הוציאו אותי מהפרוייקט ולקחו את הפרויקט לעשות אותו לבדם, בגלל שככה הם ירוויחו יותר (בסוף הם ניסו לעשות את זה לעוד מישהו ואז נסגר להם כל הפרוייקט..)
ובתוספת אנשים מהעבודה שכבר הבכיינתי עליהים פה אינספור, שאני לא מסתדר איתם והם פשוט גועלים
היום שאלו אותי למה אתה עושה כתוביות לסרטים ברשת ככה סתם בלי להרוויח מזה כסף ?
אנחנו פשוט חברה שכל אחד מתייחס לעצמו, אף אחד לא שם על האחרים, אף אחד לא איכפט לו מלתרום יותר...

אפילו בפורום פעם היינו פורום פעיל, ואני יודע שבכל חיי פורום יש עליות ומורדות, אבל כבר חצי שנה פה שבפורום בקושי כותבים...
שאני יכתוב הודעה אתמול בצהריים ועד היום ב2 ? אין שום הודעה או תגובה אחרת להודעה ?! זה כבר הזוי.. זה המורדה הכי נמוכה שהפורום אי פעם היה בה

אין פלא שעם כל כך הרבה בעיות אנשים עוד מתפלאים, שכל כך קשה למצוא אהבה בעולם שלנו

בעניין אחר, הי כבר יום שלישי, אוטוטו יום חמישי ואז סופש !!! מישהו פה מתכנן משהו מיוחד ?

כן. יש חתונה.

גם אתה מדבר על הזולת רק בהקשר של עצמך.
אינטרסים ואיך הם קשורים אליך. מה עם לנסות להכיר
אנשים כפי שהם? לעומק? כי רדידות כפי שאתה רואה לא חסר.

שלום

החברה חומרנית וטיפשה ולכן יש בה מגרעות, אבל היא גם טובה והמין האנושי אוהב ונהדר. צריך לדעת לאהוב אנשים וליהנות ממעלותיהם, כי הם כמונו. עם הקשיים צריך להסתדר בחוכמה. אני עכשיו עובד על שיפור החברה והוספת רוחניות ותבונה לעולם.

אגב

כולנו כבני אדם עם רגשות זקוקים לאהבה. אין דבר כזה מישהו שתמיד רק המראה יהיה חשוב לו ולא האופי. צריך למצוא את האדם המתאים שיהיה אתו חיבור רגשי, ואז ירצו ויאהבו.

The Heretic

New member

רואה 6 6

New member
החבר שלך פחדן.לא רע או לא אכפתי,רק פחדן.

וכמובן שמותר גם לפחדנים לא לאהוב צורת גוף מסוימת אבל בהינתן שאר הנתונים שמסרת זה די נראה לי מעיד על זה.
לגבי שאר האנשים,אני ממש ממליצה לבדוק אם משהו בתבניות הפעולה שלך מעודד התייחסות שאותה אתה מקבל או שהפרשנות שלך לאירועים (להחריג את ענין העורך דין כי לא ברור שם כל הסיפור איך זה הגיע לזה)מוטעית.
אני נוטה לחשוב שזה הפרשנות בעיקר.

The Heretic

New member
דעתי

זה קורה 75% אנשים כמוך טובים הופכים לכאלה בגלל הגועל נפש ןהתסכול שהם, נכנעים כלומר יחס גורר יחס וזה כדור שלג מתגלגל.
דבר שני 5% זה בגלל המנטליות שהכל מהיר זול ומבחר. זה אשכרה מתחיל מאיפון ונגמר בבן זוג
20% אדם לאדם זאב בימינו כי קשה לשרוד. תמיד קשה לשרוד אבל פעם להיות נחמד לא היה מסכן אותך לעומת הלחשוב רק על עצמך בימנו. לי זה כבר לא עצוב. אני חושבת שאנשים משתנים ובסופו של דבר כל אחד יש לו את זה רק שזה רדום ואין סיבה כרגע להיות רכרוכי מבחינת הישרדות.

למעלה