האם נכונה השמועה?

dovyair

New member
האם נכונה השמועה?

האם נכונה השמועה ש"הבית הלבן" עובר ליס+? אם כן - מתי זה יקרה?

G I L R IV

New member
בנובמבר יהיה סדרות חדשות

מ8 בנובמבר ! לגבי הבית הלבן ערוץYES+ רכש אותו אכן ,
{רק את עונה6 ועונה7 {עונות חדשות בלבד }

shawn 1

New member
נצל"ש חשוב!!

כמה שאלות שאני ממש ממש חייב לדעת בקשר ל"משפחה בהפרעה": 1- מישהו יכול לספר לי מה קרה בפרק שעבר?? שזה פרק מס' 9?? אני פיספסתי ואולי אני לא אבין את פרק 10..... 2- מישהו יכול לספר לי קצת על הדמות שמשחקת לייזה מינלי, לוסיל 2?? איך לוסיל 2 קשורה לתוכנית ?? 3- מה עושים בדיוק בחברת בלות'?? 4- למה טוביאס ולינדסי עשו הפסקה, אבל לא התגרשו? והאם טוביאס הומוסקסואל באמת? תודה מראש!!

Aviad1987

New member
אתה, ורק אתה, הורס את התדמית של יס+

טלוויזיה איכותית עלק

shawn 1

New member
מה אתה רוצההה???

בבקשה שמישהו רק יענה לי על השאלות, אני ממש ממש צריך לדעת את תשובותיהן....

gilriv

New member
אולי תענו לו , אתם רואים את זה

הוא לשעבר של הוט -_שרוצה לדעת ,אנחנו פה כדי לעזור ,,לא

shawn 1

New member
אתה ציני או....כי ממש אין לי כוח

לזה. יש לי בקלטת תפרק ה10 של משפחה בהפרעה ואני לא רוצה לראות עד שיענו לי על השאלות, כי אני לא רוצה שיהיה לי חומר חסר בבקשה..... רק שמישו יענה על השאלות שלי הנ"ל על משפחה בהפרעה... בבקשה! זה ממש ממש ממש חשוב לי..

gilriv

New member
שון

ליזה מינלי -פשוט הייתה השחקנית המתאימה לתפקיד { היא מתומתמת כזות _ אגב גם במציאות היא כזות לא חכמה , אל תשאל אותי מה תפקידה שם =אבל פשוט באסטר !?~ האח היותר דבילי במשפחת בלות' הוא נדלר אליה וגם היא עליו לגבי עסקי המשפחה האב שנשלח לכלא הוא מתעסק ביבוא שאסור להכניס לארה'ב + לכול המשפחה היא בביזנס של בניין ביחוד מייקל בלות'

gilriv

New member
ליזה מינלי נתנו לה כרדיט

היא שחקנית ?אורחת בסידרה כאילו

shawn 1

New member
חברת בלות' מתעסק בבנייה?

ולמה בדיוק קוראים לדמות של לייזה מינלי "לוסיל 2"?? ומה בדיוק קרה בפרק 9? קרה משו שאני צריך לדעת שישפיע להמשך התוכנית, משו שאני לא אבין בפרק 10?

gilriv

New member
זה אני לא יודע בדיוק

- אני לא כול כך עוקב אחרי הסידרה

zoe2004

New member
תשובות ../images/Emo15.gif

לוסיל 2 נקראת כך בגלל שלאם המשפחה גם קוראים לוסיל. היא היריבה המושבעת של לוסיל 1 והמאהבת לשעבר של שני הבנים היותר אידיוטים במשפחה. חברת בלות' מתעסקה בבניה. הבית שכולם גרים בו הוא בית לדוגמא בשכונה שהייתה אמורה להיבנות לפני שג'ורג' סניור נכנס לכלא. ולינדזי וטוביאס הם פשוט לינדזי וטוביאס, אין מה להסביר..

למעלה