האם נכון

מצב
הנושא נעול.

Ros3mary

New member
האם נכון

האם נכון
לפי הפסיקה אתמול גם לידועה בציבור מגיעים מזונות? באיזה תנאים?

zeca

New member
גם אם?

נכון
נכון. מגיע לה אם הם חיים יחד ואם עזבה באשמת האיש כנראה מגיע לה לתקופת הסתגלות.
גם אם?
גם אם לא היה בינהם שום הסכם(אפילו בע"פ) שהוא מפרנס? תנו לי להבין. גבר חי עם אישה (עובדת) והוא מרוויח יותר ומעלה את רמת חייה. אחרי שנתיים היא עוזבת (מזה זה עוזבת בגללו?) הוא חייב להמשיך לממן אותה למשך כמה חודשים?? על מה ולמה? לא נראה לי הגיוני. במקום שיתקנו את העיוות שגבר חייב במזונות אשתו שינו את זה שגבר יהיה חייב במזונות הידועה בציבור שלו. אם אני מבין נכון -מסוכן להכניס אישה הביתה. מדהים!

zeca

New member
היא כמובן

גם אם?
גם אם לא היה בינהם שום הסכם(אפילו בע"פ) שהוא מפרנס? תנו לי להבין. גבר חי עם אישה (עובדת) והוא מרוויח יותר ומעלה את רמת חייה. אחרי שנתיים היא עוזבת (מזה זה עוזבת בגללו?) הוא חייב להמשיך לממן אותה למשך כמה חודשים?? על מה ולמה? לא נראה לי הגיוני. במקום שיתקנו את העיוות שגבר חייב במזונות אשתו שינו את זה שגבר יהיה חייב במזונות הידועה בציבור שלו. אם אני מבין נכון -מסוכן להכניס אישה הביתה. מדהים!
היא כמובן
בזמן החיים המשותפים תגיד "אני לא חיה על חשבונו אני עובדת אני עצמאית" אבל תשמח לקבל מזונות.חוצפה!! אולי זה רק במקרה שהאישה לא עובדת בהסכמת בן הזוג?

יש קישור לפסק הדין בעמוד זה

היא כמובן
בזמן החיים המשותפים תגיד "אני לא חיה על חשבונו אני עובדת אני עצמאית" אבל תשמח לקבל מזונות.חוצפה!! אולי זה רק במקרה שהאישה לא עובדת בהסכמת בן הזוג?

zeca

New member
ארוך ומיגע

ארוך ומיגע
אבל לא הבנתי אם אישה שחיה עם גבר (ידועה בציבור) זכאית באופון אוטמטי למזונות כמו אישה נשואה. שורה תחתונה -מסוכן להכניס אישה הביתה??? והאם םסק דין אחד מחייב את הפסיקות הבאות? וזו שפתחה את עץ השאלות -לכי לעבוד במקום לסחוט את החבר שלך!!

Ros3mary

New member
תודה!

נכון
נכון. מגיע לה אם הם חיים יחד ואם עזבה באשמת האיש כנראה מגיע לה לתקופת הסתגלות.
תודה!
ואם כבר הוגשה תביעה למזונות ילדים, ואין עדיין תאריך לדיון... האם אפשר להגיש תביעה נוספת למזונות ידועה בציבור? או נספח שאפשר לצרף לתביעה שכבר הוגשה?

תשובה

תודה!
ואם כבר הוגשה תביעה למזונות ילדים, ואין עדיין תאריך לדיון... האם אפשר להגיש תביעה נוספת למזונות ידועה בציבור? או נספח שאפשר לצרף לתביעה שכבר הוגשה?
תשובה
טכנית יש להגיש כתב תביעה אך כדאי להתייעץ עם עו"ד. פסק הדין הוא חדש ויש לקרוא אותו בעיון.

מצב
הנושא נעול.
למעלה