האם נכון לאמר ש...

liar liar

New member
האם נכון לאמר ש...

בגלל העלות ההיסטרית של הכניסה והעיסוק בספורט הזה, רק אנשים מהעשירון העליון עוסקים בו?...

Z o o k

New member
תגיד לי אתה...

הכותב הוא סטודנט
עובד משמרות בשירות לקוחות
גר בדירה שכורה בת"א
נוסע על פיאסטה 97
נו....
באיזה עשירון היית שם אותי

לא מדויק

נכון כשיש כסף אז הרבה יותר קל אבל ברגע שנכנסים לזה (לספורט) מגרדים את הכסף מכל מני מקומות. אני עובד בעבודה סטנדרטית משכיר דירה... ובכל זאת מוצא מאיפה לגרד את הכסף ובא לצנוח כמעט כל סוף שבוע. בוא תכנס לספורט, תעשה קורס בתור התחלה, תראה אם אתה אוהב את זה (99 אחוז שתדבק במחלה). את הכסף להמשיך אתה כבר תמצא מאיפה להביא :)

shklele

New member
לא, אבל...

תמיד יש את החכמולוג שמסייג את האחרים - עכשיו זה אני: 1) אין לי יכולת להכנס לחשבון הבנק של האנשים שצונחים (אם הייתה לי, לא הייתי מתעורר לעבודה בשעות כאלו) - אבל בעולם ישרא-קפיטליסטי אפשר "לקלוט" עם מי יש עסק 2) הסצנה נחלקת בגדול ל4: חבר'ה שעשו צבא, עובדים במועדון הצניחה ובכך צוברים ניסיון// חבר'ה מאותה קבוצת גיל שלא עובדים שם אבל איכשהו מגרדים קצת כסף לבוא לצנוח צניחות בודדות בחודש// עבדי היי טק בסביבות גילאי ה30("נערי המקלדת" בפי שלומי) //חבר'ה עצמאיים (אין מה להוסיף). 3) הספורט עולה כסף.נקודה. 4) הספורט שווה לדעתי כל גרוש.עוד נקודה. 5) אין חלוקה לעשירונים אבל אם רוצים לצנוח כ15 פעמים בחודש (משמע, בערך 4 פעמים בסוף שבוע) - שמים לפחות 1500 ש"ח - וזה אם יש לך ציוד (וכאן המחיר עשוי להיות מ א ו ד גבוה עד למאוד סביר). על זה מוסיפים ביטוח, דמי איגוד, תחזוקת ציוד, חליפת צניחה + קסדת + מצלמה ועוד כל מיני שפשוט אין גבול לכמה ניתן להגיע. 6) אותי הזהירו שהספורט ממכר מאוד - והוא אכן כזה ושווה לדעתי את ההשקעה. אחרים לא יבינו מדוע מישהו קופץ ממטוס, לא מפסיק לבלבל את המוח על זה ועוד שם על זה לא מעט כסף. 7) כתבתי את כל זה שתבין/תביני שאין כאן הוצאה חד פעמית אלא שוטפת. ניתן להוזיל אותה עד למחיר של 100 ש"ח לקפיצה אם קונים ציוד מלא ומי שמתכוון להתמיד - מה טוב. 8) תמיד אפשר לגור באוהל לייד Kolomna 9) ובאשר לי - התחתנתי עם מישהי עשירה!!!חהחהחה (הלוואי..)

למעלה