תתקין את החייגן של גוגלהאם ניתן לעשות זאת או להעלים אותו מהמסך הראשי
אין ממש דבר כזהאבל אם אני לא רוצה שום חייגן אז אני יכול להשבית את של סמסונג שלא יראו אותו במסך הבית
רק בגלל שרוב משתמשי הסלולרי הם משתמשים טיפשים המצב הדפוק הזה עדיין קיים.אין ממש דבר כזה
אתה לא יכול להעלים לחלוטין מכל הממשק הפנימי של הטלפון חייגן או מצלמה
גם אם תנסה בהגדרות אבטחה לנעול אפליקציות עם סימון באצבעות לאבטחה הוא בחיים לא יאשר לך לנעול אפליקציות של חייגן ומצלמה
גם בטלפון כשר במצב "הורים" או במצב "פרטי".אבל אם אני לא רוצה שום חייגן אז אני יכול להשבית את של סמסונג שלא יראו אותו במסך הבית
מהמסך הראשי אפשר, כבר רשמו לך את זה.לא יודע מה את אומר לווים או איך שקוראים לך אבל אמרו שלי שאפשר להשבית את זה מהמסך
אין מצבזה פי כמה וכמה יותר גרוע ממה שהיה במחשב פעם עם דפדפן אינטרנט אקספלורר. כי שם עם קצת מאמץ היה אפשר להתקין דפדפן חדש כברירת מחדל ולהיפטר מהאקספלורר.
בסלולרי, לפחות אני במאה אחוז אני בטוח שככה זה בשיאומי, אפשר להתקין חייגן ואפילו מנהל קבצים אחר, אבל לא ניתן להגדיר אותו שיהיה בברירת המחדל באותו תפקיד בדיוק כמו מה שהגיע עם המכשיר. מה שהגיע עם המכשיר נשאר ואי אפשר להיפטר ממנו.
אי אפשר בשיאומי להקליט שיחות דרך חייגנים אחרים או אפליקציות אחרות. ניסיתי וזה לא עובד. הקלטת השיחות זה רק בחייגן שמגיע עם המכשיר.אין מצב
השיאומי מגיע עם חייגן של גוגל + מקליט שיחות
וזה המעלה שלו
בהחלט אפשרי להתתקין חייגן חיצוני
ולהגדיר אותו כברירת מחדל
וגם מאפשר הקלטת שיחות דרך החייגנים הללו
![]()
אנשי קשר וחייגן טלפון - drupe - אפליקציות ב-Google Play
הכל בנגיעה: חייגן, אנשי קשר, הודעות קוליות, הקלטה וזיהוי שיחות וחסימת ספאם.play.google.com
![]()
Me - מי זיהוי שיחות - אפליקציות ב-Google Play
Me זיהוי שיחות ובואו לגלות בדיוק כיצד מכנים אתכם באנשי הקשרplay.google.com
הקלטת השיחות בשיאומי בברירת המחדל זה חרא רציני. כשלוחצים על הקלטה מופעלת הודעה שאומרת לך ולמי שבצד השני שהשיחה מוקלטת.אין מצב
השיאומי מגיע עם חייגן של גוגל + מקליט שיחות
וזה המעלה שלו
בגירסאות האחרונות הוא לא עובד בכלל.הקלטת השיחות בשיאומי בברירת המחדל זה חרא רציני. כשלוחצים על הקלטה מופעלת הודעה שאומרת לך ולמי שבצד השני שהשיחה מוקלטת.
אפשר לסדר את זה בכלי ttslexx שאגב, לא בטוח שכבר עושה את העבודה בגרסאות החדשות שלו.
אני ב 14 פרו בשביל לבטל את ההודעה הייתי צריך להתקין גרסה ישנה ששמרתי ttslexx-5-2.apk
כי עם הגרסה הנוכחית ttslexx-6-0.apk זה לא הצליח לבטל את ההקלטה.
בסלולרים החדשים של שיאומי צריך לשחק שם בהגדרות. אולי אפילו אחר כך לכבות ולהדליק את המכשיר בשביל שזה יכנס לתוקף.בגירסאות האחרונות הוא לא עובד בכלל.
טוב שהחלפת לגרסה ישנה יותר במסלול APK.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.