האם ניתן למחוק את חייגן הטלפון מטלפון סמסונג a06

SHERME

Well-known member
האם ניתן לעשות זאת או להעלים אותו מהמסך הראשי
תתקין את החייגן של גוגל

ותגדיר אותו כברירת מחדל

לאחר מכן באפלקציות פשוט תשבית את החייגן של סמסונג

הגדרות >> ישומים >> למטה ללחוץ על השבת

em28

Well-known member
גם אם אי אפשר (סמסונג, יו קנו) אפשר להקין במקביל עוד אחד.
אני ממליץ על Drupe הישראלית או על החייגן של גוגל שנקרא "טלפון" או "Phone".

hamma23

Member
אבל אם אני לא רוצה שום חייגן אז אני יכול להשבית את של סמסונג שלא יראו אותו במסך הבית

SHERME

Well-known member
אבל אם אני לא רוצה שום חייגן אז אני יכול להשבית את של סמסונג שלא יראו אותו במסך הבית
אין ממש דבר כזה
אתה לא יכול להעלים לחלוטין מכל הממשק הפנימי של הטלפון חייגן או מצלמה
גם אם תנסה בהגדרות אבטחה לנעול אפליקציות עם סימון באצבעות לאבטחה הוא בחיים לא יאשר לך לנעול אפליקציות של חייגן ומצלמה

רוב הזמן נח

Well-known member
אין ממש דבר כזה
אתה לא יכול להעלים לחלוטין מכל הממשק הפנימי של הטלפון חייגן או מצלמה
גם אם תנסה בהגדרות אבטחה לנעול אפליקציות עם סימון באצבעות לאבטחה הוא בחיים לא יאשר לך לנעול אפליקציות של חייגן ומצלמה
רק בגלל שרוב משתמשי הסלולרי הם משתמשים טיפשים המצב הדפוק הזה עדיין קיים.

em28

Well-known member
לא מכיר את הלונצ'ר של סמסונג, אבל בכל לונצ'ר חליפי אפשר לקבוע מה יוצג במסך הבית ומה לא.

hamma23

Member
לא יודע מה את אומר לווים או איך שקוראים לך אבל אמרו שלי שאפשר להשבית את זה מהמסך

רוב הזמן נח

Well-known member
זה פי כמה וכמה יותר גרוע ממה שהיה במחשב פעם עם דפדפן אינטרנט אקספלורר. כי שם עם קצת מאמץ היה אפשר להתקין דפדפן חדש כברירת מחדל ולהיפטר מהאקספלורר.

בסלולרי, לפחות אני במאה אחוז אני בטוח שככה זה בשיאומי, אפשר להתקין חייגן ואפילו מנהל קבצים אחר, אבל לא ניתן להגדיר אותו שיהיה בברירת המחדל באותו תפקיד בדיוק כמו מה שהגיע עם המכשיר. מה שהגיע עם המכשיר נשאר ואי אפשר להיפטר ממנו.

SHERME

Well-known member
זה פי כמה וכמה יותר גרוע ממה שהיה במחשב פעם עם דפדפן אינטרנט אקספלורר. כי שם עם קצת מאמץ היה אפשר להתקין דפדפן חדש כברירת מחדל ולהיפטר מהאקספלורר.

בסלולרי, לפחות אני במאה אחוז אני בטוח שככה זה בשיאומי, אפשר להתקין חייגן ואפילו מנהל קבצים אחר, אבל לא ניתן להגדיר אותו שיהיה בברירת המחדל באותו תפקיד בדיוק כמו מה שהגיע עם המכשיר. מה שהגיע עם המכשיר נשאר ואי אפשר להיפטר ממנו.
אין מצב
השיאומי מגיע עם חייגן של גוגל + מקליט שיחות
וזה המעלה שלו

בהחלט אפשרי להתתקין חייגן חיצוני
ולהגדיר אותו כברירת מחדל
וגם מאפשר הקלטת שיחות דרך החייגנים הללו

רוב הזמן נח

Well-known member
אין מצב
וזה המעלה שלו

בהחלט אפשרי להתתקין חייגן חיצוני
ולהגדיר אותו כברירת מחדל
וגם מאפשר הקלטת שיחות דרך החייגנים הללו

אי אפשר בשיאומי להקליט שיחות דרך חייגנים אחרים או אפליקציות אחרות. ניסיתי וזה לא עובד. הקלטת השיחות זה רק בחייגן שמגיע עם המכשיר.

רוב הזמן נח

Well-known member
אין מצב
וזה המעלה שלו
הקלטת השיחות בשיאומי בברירת המחדל זה חרא רציני. כשלוחצים על הקלטה מופעלת הודעה שאומרת לך ולמי שבצד השני שהשיחה מוקלטת.

אפשר לסדר את זה בכלי ttslexx שאגב, לא בטוח שכבר עושה את העבודה בגרסאות החדשות שלו.
אני ב 14 פרו בשביל לבטל את ההודעה הייתי צריך להתקין גרסה ישנה ששמרתי ttslexx-5-2.apk
כי עם הגרסה הנוכחית ttslexx-6-0.apk זה לא הצליח לבטל את ההקלטה.

לוייםLEVIM

Well-known member
הקלטת השיחות בשיאומי בברירת המחדל זה חרא רציני. כשלוחצים על הקלטה מופעלת הודעה שאומרת לך ולמי שבצד השני שהשיחה מוקלטת.

אפשר לסדר את זה בכלי ttslexx שאגב, לא בטוח שכבר עושה את העבודה בגרסאות החדשות שלו.
אני ב 14 פרו בשביל לבטל את ההודעה הייתי צריך להתקין גרסה ישנה ששמרתי ttslexx-5-2.apk
כי עם הגרסה הנוכחית ttslexx-6-0.apk זה לא הצליח לבטל את ההקלטה.
בגירסאות האחרונות הוא לא עובד בכלל.
טוב שהחלפת לגרסה ישנה יותר במסלול APK.

רוב הזמן נח

Well-known member
בגירסאות האחרונות הוא לא עובד בכלל.
טוב שהחלפת לגרסה ישנה יותר במסלול APK.
בסלולרים החדשים של שיאומי צריך לשחק שם בהגדרות. אולי אפילו אחר כך לכבות ולהדליק את המכשיר בשביל שזה יכנס לתוקף.

ב- 14 פרו כשהתקנתי את ttslexx-5-2.apk שיחקתי שם ושיניתי הגדרות עד שההקלטה בהפעלת השיחה נעלמה.

מי שרוצה הינה הגרסה הזאת:

זאת הגרסה שהתקנתי לפני הרבה זמן על שיאומי 11S שעשתה את העבודה.
וגם לפני כמה ימים על שיאומי 14 פרו.

ובשביל שזה יעבוד צריך גם ללחוץ לחיצה ממושכת על האפליקציה של הטלפון ובחלון שנפתח למטה אם יש עדכון, להסיר אותו.

קבצים מצורפים

• ttslexx-5-2.zip
    KB 243.7 · צפיות: 1
נערך לאחרונה ב:
למעלה