האם ניתן להעמיד אופנוע בחניון של נתב"ג?

baruchale

New member
האם ניתן להעמיד אופנוע בחניון של נתב"ג?

שלום אני טס לחו"ל ל-4 ימים, והטיסה שלי יוצאת ב-5 בבוקר, כך שאין לי רכבת לנתב"ג. ולא כ"כ בא לי לשלם 300 ש"ח על מונית הלוך ושוב. השאלה שלי, האם אפשר להעמיד אופנוע באחד החניונים של נתב"ג ללא תשלום, או שצריך לשלם כמו רכב רגיל? (* מפרסם גם כאן וגם בפורום קטנועים, כי זו שאלה שרלונטית לשני הפורומים. מתנצל מראש אם עברתי על חוקי הפורום)

baruchale

New member
אני מתכוון לקשור אותו טוב וגם להפעיל אזעקה

מתוך הנחה שהוא קשור היטב לעמוד ויעשה הרבה רעש למי שיתעסק איתו, האם הרעיון שלי הוא אפשרי, או שיביאו איזה כוח משטרתי מיוחד להעיף לי את האופנוע?

ofir_y

New member
מספיק פעם אחת מישהו יגע לך בו בטעות,

והאזעקה שלך תצפצף 4 ימים (או עד שיגמר המצבר). תקשור טוב + כיסוי + מקיף, תמקם אותו במקום אסטרטגי ויהיה בסדר.

iec

New member
בקש מחבר שלך להקפיץ אותך...

אם כולם יסרבו--חפש לך חברים חדשים. דרך אגב..אני באותו ערב/לילה עסוק...צ'טער. תהנה.

Fat Custom

New member
מי אמר שאין רכבת?

אם הטיסה יוצאת ב-5 כדאי להגיע שעתיים שלוש קודם לכן. יש רכבות (לפחות מחיפה) לאורך כל הלילה

baruchale

New member
צודק, מסתבר שיש רכבת מסבידור מרכז

תודה אחי בדקתי מ"השלום", והרכבת לנתב"ג לא עוצרת בתחנה הזאת בשעות הקטנות של לילה, אלא רק ב"סבידור מרכז". :)

לגבי הרכבות, קח בחשבון שאם אתה עם מזוודה

גדולה או הרבה תיקים, מאוד לא נוח לעבור דרך מחסומי הברזל איתם, ויתכן ותצטרך עזרה לעבור עם המטען דרכם.

יש מוניות שירות לנתב"ג ב-50 ש"ח שאוספות מהבית

"מוניות עמל" מחיפה למשל, בתאום מראש. שווה לברר אם יש שירות כזה גם באיזור שלך (לא ציינת מהו).

מתי אתה טס?(שאני אדע אם יש טעם לבדוק)

בכל זאת, כמה מחבריי הטובים עובדים בבטחון....

eringel

New member
ישנן פינות חניה מיוחדות לאופנועים

לפני מספר חודשים נזקקתי להעמיד את האופנוע ליום שלם בנתב"ג. לאחר חששות מצאתי שישנן בחניונים שמול הכניסה (אלה שמגיעים עם מסוע להולכי הרגל) פינות מיוחדות לאופנועים עם יכולות נעילה. הפינות קרובות ליציאה, מוארות ונמצאות בין מכוניות ובקרבת מכשירי התשלום כך שיש תנועה רוב הזמן. אם תרצה פרטים אשמח להוסיף. שנה טובה, אלדד

TShavit

New member
אני מעמיד באופן קבוע את הכלי שלי... ../images/Emo11.gif

(סליחה, הייתי חייב...) בחניה לטווח-ארוך, על אחד האיים קרוב למסוף הנוסעים, וקושר שם לעמוד תאורה. לא משלם כלום ולאף אחד אין בעיה עם זה. טל

2 אפשרויות מאחד שעבד שם

אפשרות אחת היא להחנות בקומת הקרקע, או על אחד האיים (לא חוקי ויש גם שלטים שצתריעים על גרירה של אופנועים), או ממש בחניון, יש שם בסמוך למעליות איזור חניה לאופנועים עם ברזלים לשרשרת. זה מקום מואר, מצולם ומסתובבים שם אנשים 24 שעות. האופנוע נמצא מתחת לגג ובעיני זה פיתרון סביר. ראיתי כבר במוו GS שעמד שם איזה חודש בלי שיגעו בו. אפשרות שניה, אם אתה ממש חרדתי, לנסוע בנתיב של הורדת הנוסעים לטיסות יוצאות, לקחת את הנתיב השמאלי ביותר, זה שהכי קרוב למעקה. להעמיד את האופנוע שם, בדיוק מול הכניסה המרכזית לטרמינל. ככה יש לך מאבטחים שצופים בו 24 שעות, הוא נמצא באזור שלא מסתובבים בו אנשים (הכניסה לטרמינל היא בסמוך לנתיב הימני ביותר). אבל, האופנוע יעמוד חשוף לחלוטין. זה לא אמור להפריע לו, אבל אולי זה מפריע לך.

למעלה