האם נינט זייפה ?!?

ronatd

New member
האם נינט זייפה ?!?

בתכנית "השורה התחתונה" ששודרה (נדמה לי יום שני שעבר) עם עמנואל רוזן ודנה וייס, הם ירדו על נינט טייב, וטעמו שהיא זייפה כששרה את "התקווה" בתחילת משחק הגדורגל. עמנואל גם ירד על "תרבות האינסטנט" של כוכב נולד, ואמר שאין לו דבר נגד נינט, הוא טען שהיא קורבן של תרבות האינסטנט. אני מודה שלא ראיתי את משחק הכדורגל. מה אתם אומרים, היא זייפה? ומה אתם חושבים על הגל של אותם פרשנים משועממים שכל הזמן מבקרים את "כוכב נולד" ותכניות דומות? דוד.

ג ב ש ו ש

New member
זה לא היה זיוף../images/Emo88.gif

ראינו את התכנית.. עמנואל רוזן חושב שהוא איזה מבקר מוסיקה ומבין גדול והוא ממש ממש לא
נינט לא זייפה,בסוף ההמנון במילה "ירושלים" היא עלתה עם הקול ממש חזק [לדעתי זה יצא ממש יפה] וכמעט כולם פירשו את זה כזיוף. מה גם שהלהקה שניגנה את ההמנון הייתה חזקה יותר מהקול של נינט ובגלל זה היא עלתה בגבהים. זהו.

ronatd

New member
../images/Emo51.gif אגב יום אחרי זה

אגב יום אחרי זה עמונאל רוזן ביקר גם את שלוה ברטי. נראה לי שבאמת משעמם לו. דוד.

Dark Muse

New member
שלוה ברטי עוד היתה יותר גרועה מנינט

אתה בכלל ראית איך היא שרה מול מזכ"ל האו"ם? אני הרגשתי בושה שראיתי איך הוא סובל מקולה הזייפני ומחוסר הכישרון שלה. אגב, זה היה מושא לצחוק בהרבה תוכניות טלויזיה לאחר מכן.

MoRaN SaShA

New member
אם הבנתי נכון, זו זו ששרה מול היפני

מזכ"ל האו"ם? צחקו עליה באינספור תוכניות
היא הייתה נוראית
היא חשבה שהיא שרה ממש יפה וזייפה והגזימה .. ושרה פשוט בצורה בהמית.. זה היה נורא. הוא לא ידע מה לעשות עם עצמו
: -D עשתה לעצמה פאדיחות.

Dark Muse

New member
ואתה כמובן מבקר מוזיקה ומבין גדול..

היא שרה את זה בצורה בזויה, בכיינת ועלובה. זה אמנון של עם מנצח או עם תבוסתני ומדוכא? ככה היא שרה את זה, כאילו היא בוכה. גם כן זמרת סוג ז.

l a h a v100

New member
אמא שלך סוג ז

ואבא שלך סוג ח, כי אין לו זין. ד"א, אמנון=המנון. עוד אחד שמנסה לכתוב ענייני ובסך הכל הוא ילד בן 4 עם שגיאות כתיב. ומי אתה? אתה מבקר מוזיקה גדול? פרוש פרוש לדומינו.

Barefoott

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo126.gif

הרגת אותי

ג ב ש ו ש

New member
ואתה כן מבקר מוזיקה?../images/Emo88.gif

ומבין גדול? אני הבעתי את דעתי האישית.

לא חושבת שזה היה זיוף.

היא עלתה בטונים בסוף התקווה, רק שבמקום בכל המילה "ירושלים", היא עלתה בחלק ממנה. אולי זה צרם לחלק מהאנשים באוזן.

ocean gypsy

New member
זה לא נקרא זיוף.

מה שנינט עשתה היה לעלות באופן מדוייק אוקטבה אחת למעלה. זיוף זה לשיר את הצלילים במרווחים שגויים, אם היא הייתה שרה את התקווה על פי המנגינה של "האור בחיי" זה עדיין לא נקרא לזייף אלא רק לא לשיר לפי המנגינה הנכונה, זיוף זה חוסר דיוק של חצאי ורבעי טונים בשירה, זאת בעיה שלנינט אין בטוח. בקיצור, מבלי לחפור יותר מדיי, היא בסה"כ עלתה אוקטבה למטרת הנוחיות שלה, זה לא היה יפה במיוחד אבל זה כבר עניין של דעה.

נינט לא זייפה בתקווה

לפעמים נינט מזייפת, לא כל אחד מושלם היו לה כמה הופעות שבהן היא זייפה אבל להגיד על הביצוע של התקווה שהיו זיפים זה לא בדיוק נכון הקול שלה היה חלש מאוד יחסית למוזיקה ואולי הוא רעד מהתרגשות לגבי המילה ירושלים - היא עלתה בשמונה נוטים (תוים) בדיוק (או במילים אחרות - עלתה במרווח של אוקטבה אחת) נינט מדייקת מאוד בד"כ גם אם זה בדיאזים ובבמולים ולא שמעתי אותה שרה במרווחים שגויים או לא מדייקת בצליל חוץ מפעמים ספורות ומעטות...

סגנון...

זה נקרא סגנון שירה... כמו שיהודה סעדו שר שירים בסגנון שלו... זה הופך אותו לזמר איכותי ומקורי לא מנסה להעתיק את הזמר המקורי כמו נינט. לכל אחד יש את הסגנון שלו וזה מה שעושה את נינט למיוחדת

MoRaN SaShA

New member
חחחחחחחח סעדו זמר איכותי?! ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סליחה לא יכולתי להפסיק..
סעדו איכותי?!?! חחחחחחחחחחחחחחח השר מהאף המג'ייף הזה?!
סליחה אבל הוא שר דוחה

כל אחד וטעמו...

אני מאוד אוהבת אותו. אני לא יודעת בת כמה את אך זה מאוד לא בוגר לצחוק כך על טעמם של אחרים... תלמדי לכבד את האחר גם אם טעמו שונה משלך. חג שמח.

MoRaN SaShA

New member
סליחה שביקרתי את הטעם שלך

את צודקת. אבל אני חייבת להגיד שיש לו קול נוראי.. הוא פשוט שר נורא לטעמי.

MoRaN SaShA

New member
הנה דעתי.. וזה לטעמי...../images/Emo13.gif

אוקיי.. קודם כל- אני מאוד מאוד מאוד מאוד אוהבת את נינט ואת הקול שלה.. היא הזמרת הכי טובה בארץ ומבחינתי היא יכולה לעלות לרמה בינלאומית. אני לא יכולה לחשוב על זמרת גם בארץ וגם בעולם שאני אוהבת יותר מנינט. אני לא ראיתי את המשחק.. ואבא שלי אמר לי שהיא שרה את התקווה מהמם.. ואז ראיתי באינטרנט.. והיא שרה את כל השיר מ-ד-ה-י-ם!! הלהקה של המשטרה היו חזקים מדיי.. מבחינתי יכלו להחליש אותם כמעט לגמרי.. הקול של נינט נטו היה הכי כיף
. אבל בסוף- במילה 'וירושלים'.. היא עלתה לטון ממש גבוה אם אני לא טועה.. אבל רק את המילה הזו היא זייפה קצת. מה הביג דיל.. היא בן אדם.. זה קורה. אפחד לא מושלם בקול שלו אבל בואו נודה שנינט מתקרבת לכך.. כמעט בחיים לא שמעתי אותה מזייפת וזה גם לא משנה... היא זמרת כל כך טובה.. שפשוט- למי אכפת ממילה פה מילה שם. זו נינט.. וכל מי שיגיד שהיא זייפנית ולא יודעת לשיר ולא מגיע לה להיות כזו סטארית.. קנאי או משהו. קשה שלא לאהוב את נינט. ואני ממש לא איזו מעריצה או משהו. אני פשוט אוהבת את הקול שלה מאוד
והיא גם נראית בן אדם מאוד חמוד ומאמי
כלומר מבחינתי- עמנואל רוזן דיבר שטויות על גבי שטויות.. וגם קראתי כתבונת קצרה כזו בעיתון מעריב "מי אמר שנינט שרה יפה יותר מזוהר ארגוב את ים של דמעות?" נו באמת?.. מה אתה חירש? זוהר ארגוב לא שר יפה.. בקיצור- שאנשים ילמדו לפרגן.

SPboy

New member
../images/Emo45.gifמסכים איתך לגמרי!../images/Emo24.gif../images/Emo203.gif

את מוזמנת להיצטרף לפורום

למעלה