האם נדמה לי או

האם נדמה לי או

שבאמת רוב הבנות פה הן רציניות כאלה לומדות וכו' ואילו הבנים רובם בישיבת מיר.. אמרתי הרוב!!

בקהם1

New member
טוב שהדגשת הרוב

כי רוב הבחורים שאני מכיר שלא נמצאים בישיבה אומרים שהם במיר.

רוב הבחורים בכלל בתפוז הם ממיר.

ובאמת ממיר ולשם שינוי הבנות כאן הם מאוד רציניות.. לעומת מקומות אחרים..

את הבנות והבנים כאן,איני מכירה.

אני מכירה את עצמי! ‏ואכן,למרות שאין הנחתום מעיד על עיסתו,בהחלט אני מגדירה את עצמי,בחורה רצינית. אמנם מעט שובבה..אך בהחלט בתלם.

../images/Emo6.gif

נו ומה בדיוק עושים במיר? חותם של השם על הדף ותו לא. חבל עליהם, שילכו למצות עצמם באיזה מקצוע.

גם

אם הייתי לומד במיר. מהי ההגדרה שלך לרצינות? `כל כבודה בת מלך באינטרנט (פנימה)`? ומאיפה את מבינה בגברים? לדעתי בנות שנמצאות כאן מוכיחות על עצמן לצערי הרבה יותר מגברים.

למה לבנות זה יותר גרוע כאילו???

איזה שטויות. תקשיב אני לא אומרת על כל הבחורים במיר אבל יש בחורים במיר או שסתם הם אומרים שהם במיר כי קשה לבדוקץץ ששם הם כביכול יכולים לעשות מה שהם רוצים במעטה של בחורי ישיבה.... אני לךא מבינה מה הקטע אני בתור בת לא מיימרת להיות בחורה מסמינר או משו אז זה לא סותר את זה שאני פה... אבל אם אתה כבר קלק בחור ישיבה מה אתה עושה פה ואם לא אז אל תהיה עד הסוף לך תלמד משו .. רצינות זה לחשוב על העתיד... אם בתור תלמיד חכם או בתור בעל מקצוע, עבודה, אבל איזשהוא עתיד... רצינות זה לעשות משו יעיל עם עצמך..

../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

על זה נאמר: עולם השקר הם עוד מחכים לפריירית שתפרנס אותם...

ממש ככה....

חברה שלי התחתנה עם מישו כזה עכשיו היא מפחדת שהמשפחה שלה יגלו מי הוא באמת...היא כבר גילתה .. ועוד קנו לה דירה יעני לתלמיד חכם....

כאלה סיפורים

צריך לפרסם! כי זה הכי מסוכן!!!!! לחשוב שאת משקעיה לבן תורה ואחרי שהוא מקבל את הדירה מסיים את המשחק ששיחק שנים לפני כן בישיבה. זה אחד הדברים הכי מלוכלכים בציבור החרדי היום.

למעלה