האם נגמרה העונה?

אורן621

New member
האם נגמרה העונה?

אני רואה את התוכנית מתחילת העונה ופתאום וכבר כמה שבתות שהיא לא משודרת, השאלה שלי היא ,איזה עונה שודרה עכשיו? האם היא נגמרה?והאם העונה הבאה מגיעה לארץ?

אורן621

New member
עוד משהו שרציתי לדעת...

אם באמת נגמרה העונה רציתי לדעת מה היה בפרק האחרון העונה, כי מה שאני ראיתי לא היה נראה כמו פרק סיום.

Lynn1

New member
תשובות

עכשיו נגמרה העונה השנייה, וערוץ 3 עוד לא משדר את העונה השלישית. בפרק האחרון של העונה השנייה, ג'יי-ג'יי נכנס למארב עם היחידה שלו, ולא ידוע אם הוא יצא מזה בשלום (אני לא הולכת לקלקל לאף אחד את הקטע הזה), ג'ק הודיע באספת הבחירות שלו שבת' בהריון ושהיא וג'יי-ג'יי לא נשואים, מג וסם הלכו להפגנה באוניברסיטת פנסילבניה ונעצרו...

DS9

New member
השבוע שאלו אותי את אותה שאלה

ולא זכרתי מה נגמר עם פטי ווויל (הרבה פעמים ו במילה אחת)

Lynn1

New member
וויל

אני לא זוכרת אם זה היה ממש בפרק האחרון של העונה, או בפרק הלפני האחרון, אבל הדבר האחרון שאני זוכרת בקשר לוויל זה שאחרי שהוא חזר הביתה מהבית חולים, הנזירה בבית ספר שלו אמרה לג'ק והלן שאולי כדאי שהוא יישאר כיתה, והם לא הסכימו ובסוף הצליחו לשכנע אותה לתת לו לעלות לכיתה ד'.

אורן621

New member
בקשר לעונה השלישית....

איך את יודעת שערוץ 3 לא משדר את העונה השלישית?

Lynn1

New member
כרגע,

הם לא משדרים את העונה השלישית. אם יש להם כוונות לקנות את העונה ולשדר אותה בעתיד, אולי בעוד כמה חודשים, את זה אני לא יודעת, כי הם לא עונים לאימיילים שלי.
לין

DS9

New member
עכשיו לאחר שהמחשב תוקן

לאחר קריאת ההודעה הגעתי למסקנה שאני תלמיד תיכון עם עודף זמן פנוי. החלק הזה לא מפתיע כי אני כזה כבר שנתיים וקצת. אך מכיוון שאני כזה אני יכול לשלוח לערוץ שלוש מייל כל יום עד שהם יענו
(הראשון נשלח היום בחמש וחצי)

Lynn1

New member
כל הכבוד!

תמשיך ותציק להם עד שהם יענו, וכשהם יענו, תעדכן פה.
לין

DS9

New member
והינה נוסח המייל

ברצוני לדעת האם מתוכננת רכישה של העונה השלישית של הסדרה הנפלאה הזאת? כמו כן ברצוני לדעת האם יהיו שידורים חוזרים לחלום אמריקאי עונה ראשונה ושניה? השמח אם תשלחו תשובה או לפחות אישור לקבלת מייל זה למייל

Lynn1

New member
וכמו שאני מכירה אותם...

הם בטח לא שלחו כלום, נכון?
לין

DS9

New member
כנראה שרתתם יחד בפלמ"ח

כי את ידעת עוד לפני שסיפרתי את הסוף (או שהם עשו לך את אותו התרגיל אבל זה סתם הימור). לא רק שהם לא ענו לראשון הם גם לא ענו לשני ולשלישי.

Lynn1

New member
הימור צודק ונכון

עברתי אותו דבר איתם. נראה לי שפשוט לא אכפת להם. זה לא שהם לא יודעים או שייקח להם זמן לענות. פשוט לא אכפת להם מהסדרה או מהצופים. וחבל, כי אמור להיות אכפת להם. הורדתי את העונה השלישית, פרקים 1 עד 9, אבל בכל זאת הייתי מעדיפה לראות את זה בטלוויזיה. הם מכריחים את הצופים לפנות לתוכנות הורדה כי פשוט אין ברירה, ואח"כ מתלוננים על זה שהרבה אנשים "עוברים על החוק". הייתי מחרימה את ערוץ 3 אם היה משהו אחר לראות בטלוויזיה בימים אלה (יש את ערוץ האנימה החדש, אבל רק סדרה אחת שם בינתיים מעניינת אותי). גועל נפש ההתנהגות שלהם. אם יש לך רעיון כלשהו איך להוציא מהם תשובה, בבקשה כתוב פה. לי נגמרו הרעיונות.
לין

למעלה