האם נאשים את האחירים או את עצמנו

stanly3

New member
אבל תסתכלי על חצי כוס המלאה

אך ורק לאלה שמתווכחים , בדיוק איך שאמרת المسلم يبدأمن منطلق قائم واحد وهو- المسيحية باطل المسيحي من جهتة ينطلق من الفكرة - الاسلام باطل המטרה היא לתת לאנשים הללו להבין מה שבאמת אנחנו מאמינים לא לצאת עם ההשערות שלהם. ויש הקהל הקורא והצופה זה לא רק בשביל מכיני הדילוג או המונולוג ו גם בשבילי מה זה תורם בדו שיח עידתי כיום אני יכול לפתוח דיון בנושא כלשהו ומנסיון אני יכול לצפות לכל מחשבה וטענה שתעלה על דעתו(הצד השני)ו אפילו מכין תשובות מראש לשאלות שלו שעוד לא נשאלו וככה הדיון מסתיים לפני שהוא מתחיל רק בראש שלי בשליטה המלאה הכל בשליטה שלי כנוצרי שנתקל בהרבה שאלות מהסוג השלישי נגיד שזה סתם !!! לא זה לא סתם יום טוב חמודה ושיהיה לך אחלה חג

אתם מדברים על אותה מהות

שלום מנקודת מבט אחרת או תפסיה עמידה זה נראה ממש דומה וסליחה שאני אומרת את זה .... אתם דנים באותה נקודה סביב אותו נושה כך שלא נוצר פה קרטריון אחר או עלילה משמעותית .......... וכך מובן הדבר כאל מידע לא חושק אזהרה מסטאנלי כך גם לתגובותיו ......

lion 7

New member
זה נראה לי שני מעגלים

אחד שפעם התפתח עד גבול מה , בקו ממול ישנה תפיסה שלפעמים קשה לשכנע את המעגל הראשון לצאת מאותה בועה , לקו יש כלים ונקודות ברורות , שיש שלושת המאפיינים שהאל במעגל הראשון עדיין בובו (ביבי שלא התפתח ממש) ואילו בקו השני השמיים הם הגבול ... ‏

למעלה